Oplev Shane Broxs monstre på Kronborg helt gratis

100.000 gæster besøgte Shane Broxs monstre under Christiansborg - nu er de flyttet, og kan opleves i kasematterne under Kronborg. Husk at børn altid har gratis adgang!

Foto: Foto: Kronborg Slot
10. april 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Kronborg Slot

Foto: Thorkild Jensen

Samme monstre, ny udstilling

Lige op til vinterferien åbner udstillingen "Monster" på Kronborg. Udstillingen består af de samme 12 monstre, som man indtil i efteråret kunne opleve under Christiansborg - men man skal ikke forvente, at udstillingen er den samme! De 12 historiske monstre er flyttet ind i renæssanceslottets dunkle og rustikke kasematter, og tager udgangspunkt i historiske monstre, man bogstaveligt talt troede på i renæssancen, som bailisken, maren eller kraken. 

Menneskelige følelser

Monstrene i udstillingen repræsenterer følelser, som alle mennesker oplever i løbet af livet - også de mennesker, der har levet på Kronborg gennem tiden. Derfor bliver der en klar bro mellem de følelser, som f.eks. slottets soldater eller andre beboere på Kronborg gennem tiden har oplevet. Udstillingen er en god anledning for børn og voksne til at snakke om følelser - for hvad er jalousi, angst og kærlighed egentlig?

Om udstillingen
  • Aldersgruppe: Børn i alle aldre
  • Pris: Børn under 18 år har gratis entré. Voksenbilletter koster 125 kr.

Læs mere om udstillingen her.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben