De følgende vilkår og betingelser gør sig gældende på Børn i byen

Profilinformationer

Når man opretter en profil på siden, bliver man bruger af Børn i byen. Man skal som minimum opgive emailadresse og vælge et password. Det er gratis at bruge sitet og oprette en profil. Man kan kun oprette én profil og man må ikke udgive sig selv for at være en anden end den, man er. Man må ikke opgive en anden persons emailadresse. Billedet i brugerprofilen skal være af brugeren selv, og han/hun skal have den fulde ophavsret til billedet. Børn i byen verificerer alle brugerprofilbilleder. Dette vil oftest ske indenfor indeværende døgn. Brugerne har ikke adgang til hinandens emailadresser.

Licens

Børn i byen udgiver alt materiale på internetdomænet bornibyen.dk under denne Creative Commons-licens: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/. Det betyder, at andre end Børn i byen gerne må ændre eller bygge videre på indholdet uden tilladelse, men at bornibyen.dk og den relevante bruger skal angives, som den der har skabt indholdet. Indholdet må dog ikke anvendes i kommerciel henseende.

Anvendelse af indhold

Ved oprettelse af en profil giver brugeren Børn i byen ret til at benytte det indhold, som brugeren har indtastet (f.eks. brugerens anmeldelser). Indholdet kan benyttes af og på bornibyen.dk, såvel som i andre medier, både trykte og digitale, kommercielle såvel som ikke-kommercielle. Hvis en bruger ikke ønsker at hans/hendes data bliver vist hos Børn i byens kommercielle samarbejdspartnere, så skal brugeren gøre opmærksom på dette ved at sende en email (caro@bornibyen.dk). Bornibyen.dk kan helt eller delvist sælge og/eller udleje sig selv, sine aktiviteter og sin virksomhed, hvilket omfatter alt materiale på sitet. Brugeren har naturligvis altid ret til selv at benytte hvad han/hun har skrevet i andre sammenhænge og medier end Børn i byen.

Ophavsret 

Tekst, grafik, billeder, video og andet indhold på Børn i byen website er beskyttet efter lov om ophavsret. Børn i byen ApS forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Ansvar for indhold

Børn i byen er ikke ansvarlig for hvad brugeren skriver, eller for at indholdet på sitet er korrekt. Brugeren har selv ansvar for at overholde gældende dansk ret, når der skrives anmeldelser og kommentarer, uploades billeder m.v. på bornibyen.dk. Brugeren er hermed også ansvarlig for, at tredjemands ophavsrettigheder ikke krænkes, f.eks. ved visse former for krænkende ”deep linking”.Samtidig skal brugeren have den fulde ophavsret til alle de billeder, de indsætter på sitet i forbindelse med anmeldelser.

Markedsføring

Brugeren må ikke udnytte bornibyen.dk til at reklamere for steder, som brugeren selv er tilknyttet, henvise til andre websites eller reklamere for et produkt. Brugeren må dog gerne skrive en anmeldelse af steder, som brugeren selv har tilknytning til, men det anses her som god skik at oplyse, hvilken tilknytning brugeren har til stedet. Vi henviser til markedsføringslovens §4, ifølge hvilken det er vildledende handelspraksis at udgive sig for at være forbruger. Hvis du ønsker at annoncere på sitet, så kontakt os på caro@bornibyen.dk.

Facebook

Vi indsamler leads på Facebook til brug gennem vores nyhedsbrev. Dataen bruges udelukkende til at forbedre vores kamapgne-aktiviteter og viden om målgrupper. Vi sælger ikke de indsamlede data til 3. part.

Redigeringsproces

Alle former for indhold, der lægges ind på bornibyen.dk skal overholde gældende dansk lovgivning, herunder loven om ophavsret. Børn i byen forbeholder sig ret til at slette en brugers profil, samt slette eller redigere i anmeldelser, kommentarer m.v., hvis vi vurderer, at indholdet er upassende, overskrider dansk lov eller udtryk for dårlig stil. Indhold der kan opfattes diskriminerende, racistisk, seksuelt, uetisk, truende, stødende eller chikanerende accepteres ikke. Det accepteres heller ikke at virksomhedsejere betaler sig til gode anmeldelser. Anmeldelser der er skrevet mod belønning vil blive fjernet.Børn i byen forbeholder sig ligeledes ret til at nægte bestemte personer adgang til at benytte sig af sitet. Hvis en bruger ser indhold, der ikke er i overensstemmelse med god etik eller som intet har med bornibyen.dk koncept at gøre, opfordrer vi til at man anmelder det til os – caro@bornibyen.dk.

Behandling af personlige oplysninger

Børn i byen registrerer de oplysninger brugeren giver (e-mailadresse, IP-adresse og lignende). Ingen af disse oplysninger vil være tilgængelig for andre brugere. Informationer behandles fortroligt og brugerens kodeord m.v. opbevares af Børn i byen i krypteret form. Børn i byen forpligter sig til aldrig at videregive eller videresælge de informationer, vi har om brugeren. Eneste undtagelse er, at Børn i byen selvfølgelig er forpligtet til at følge dansk lovgivning og derfor vil yde hjælp til både politi samt retsvæsen i tilfælde af ulovligheder.Man vil som bruger af Børn i byen aldrig modtage breve eller mails, hvor man opfordres til at oplyse PIN-koder, kontonummer eller andre personlige oplysninger. Hvis du oplever dette, bedes man straks tage kontakt til bornibyen.dk.Børn i byen udsender et nyhedsbrev med jævne mellemrum. Brugeren kan fravælge dette på sin profil.

Om brugerbetingelserne

Som det fremgår flere steder af brugerbetingelserne, er brugeren ansvarlig for at overholde gældende dansk ret, herunder også de gældende regler om ophavsret m.v. Brugeren må således hverken krænke bornibyen.dk ophavsrettigheder eller rettigheder som tilkommer andre brugere eller tredjemand. Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel. De senest opdaterede brugerbetingelser findes på bornibyen.dk. Brugeren er selv ansvarlig for at orientere sig om eventuelle ændringer i brugerbetingelserne. Ved at oprette en profil forpligter brugeren sig til at efterkomme de til enhver tid gældende brugerbetingelser, herunder også de ændringer som måtte være foretaget efter brugerens oprettelse af sin profil.Alle brugere er forpligtet til at efterkomme brugerbetingelserne. Hvis man er i tvivl om indholdet og betydningen af brugerbetingelserne, så spørg bornibyen.dk på caro@bornibyen.dk.

Byens bedste guide for børn

Vi lover at arbejde på at give brugeren den bedste oplevelse på bornibyen.dk – det bedste indhold og et brugervenligt design. Vi vil gerne takke alle brugerne på bornibyen.dk som er med til at skabe byens bedste børneguide.Skriv til os hvis du har spørgsmål eller kommentarer: support@bornibyen.dk.