Om Børn i byen

Danmarks største guide til børnefamilier

Hvad skal vi lave?

Det spørgsmål stillede Caroline Meldgaard, stifter af Børn i byen, sig selv, da hun var på barsel og manglede inspiration til at finde de gode legepladser, museer, events og spisesteder for børn.
Derfor startede hun børnibyen.dk i 2008, som nu dagligt guider tusindvis af familier afsted til Aarhus' og Københavns bedste børnekultur og fylder deres weekend med nærvær og særlige oplevelser.  

Hos Børn i byen får du

Inspiration

Vi serverer særligt udvalgte børneaktiviteter gennem guides og nyheder, så byens familier altid er opdateret på byens børnekultur.

Gå på opdagelse i kalenderen, som er proppet med byens aktuelle børneevents.

Nyhedsbrev

Hver uge rammer vores nyhedsbrev din indbakke med tips til, hvad du kan lave med dit barn i byen lige nu.

Et fællesskab for forældre, der ønsker at give deres børn store oplevelser. Her får du eksklusiv adgang til et væld af rabatter, gratis sær-events og lagersalg.

Få nem adgang til de bedste aktiviteter for børn, når du er på farten med vores app. Hent appen til iPhone eller Android.

Hvert år hylder Børn i byen de virksomheder og kulturinstitutioner, der gør det ekstra godt for børnefamilierne med et stort prisshow.

B2B

Børn i byen og Little House er gået sammen om at lave Danmarks bedste familiepakke. Med familiepakken kan du gennem din virksomhed få et gratis medlemskab til både Børn i byen og Little House' barselshuse.