Mød redaktionen

Hvem sidder bag tasterne hos Børn i byen? Mød os som hver uge udvælger og formidler de allerbedste oplevelser for børnefamilier til dig og din familie.

Caroline Meldgaard, CEO

Caroline M er direktør og grundlægger af Børn i byen. Selvom hendes børn er blevet teenagere, har hun altid fingeren på pulsen med, hvad der foregår for børnefamilier. Som kvinden bag det hele har hun fingrene nede i alt fra indholdsproduktion, til annoncesalg, samarbejdsaftaler og udvikling af virksomheden. Privat bor hun i en haveforening på Amager og elsker at gå på opdagelse efter nye sjove steder i byen.

Caroline Hemmingsen, redaktør

Caroline H er redaktør på Børn i byen og bor i en gammel murermestervilla med sin mand og datter på tre år. Efter Caroline er blevet mor, ligger især omsorgs- og familiepolitik hende på sinde, og hun følger gerne debatten tæt. I køkkenet eksperimenterer hun med plantebaseret mad, ofte med lidt hjælp fra Aarstidernes måltidskasser. Og så elsker hun Instagram og visuelle medier generelt.

Patricia Hartmann, klub- og eventkoordinator

Patricia er Børn i byens klub-og eventkoordinator, der glædeligt inviterer indenfor til barselsevents i huset og koordinerer med vores eventteam, så de kan byde jer velkommen til events ude i byen. Derudover er det som oftest også Patricia, du møder i vores supportmail og i forbindelse med alt, der er klubrelateret. Privat bor hun på Amagerbro med sin 10-årige datter, der gerne tester alt fra legepladser, museer og ishuse til fordel for mors arbejde.

Rikke Reffelt, skribent

Rikke er skribent på Børn i byen. Her skriver hun løs om og guider til alt fra særlige legepladser og byens bedste børnekultur til hemmelige børneoplevelser og familieture ud byen. Privat bor hun sammen med sin kæreste og deres to børn på 7 og 9 år lige ved skoven, som er ideel at lufte løbende, hoppende og cyklende børn i.

Stephanie Mielnicki, anmelder

Stephanie er anmelder på Børn i byen. For tiden er hun på barsel, men normalt besøger hun byens børneteatre, museer, dyreparker og andre sjove steder, og skriver om oplevelserne her på sitet. Stephanie bor i Vanløse med sin mand og deres to børn på fire år og knap et år. Find dem på byens mange legepladser - som regel dem med snacks og kaffe lige i nærheden.

Nanna Enevoldsen, anmelder

Nanna er anmelder for børn i byen. Hun er bosat på Nørrebro med sin mand og to børn på henholdsvis 1 1/2 og 4 år. Nanna elsker at bo i byen og at benytte dens mange tilbud til børnefamilier. Hun og ungerne er altid på farten for at skabe gode minder sammen - på legepladser, museer, attraktioner og til events.

Rasmus Cornelius, fotograf og grafiker

Rasmus er Børn i byens fotograf. Han formår altid at få et smil frem hos os, når der skal tages billeder - selv på en kold, grå dag. Rasmus tager både fotos af redaktionen, vores velkomsttilbud og børnevenlige events i byen, og så står han også for en stor del af Børn i byens grafiske opgaver. Derudover er det også Rasmus, som står for at holde vores kalender opdateret med aktuelle events og oplevelser, så I altid kan få et overblik over byens mange børnevenlige muligheder. Privat elsker Rasmus at opleve byen gennem sit barnebarns øjne, når de tager på udflugter sammen.

Jakob Skjerning, programmør

Jakob er Børn i byens programmør og har været med helt fra starten. Det er blevet til mange tusinde linjer og adskillige redesign gennem tiden. Når Jakob ikke koder hos os, så tester han legepladser med sine to børn i Kolding, hvor han bor med sin familie.

Eventteamet

Foruden medarbejderne på redaktionen, har vi også et super sejt eventteam, som I vil kunne møde til VIP-lagersalg, forpremiere og andre events i byen.