Med Børn i Byen Klubben får du
Rabat på de bedste oplevelser, spisesteder mv. - se alle tilbud
Kom først i køen og få en god shoppe-oplevelse til VIP lagersalg
Vælg et lækkert velkomsttilbud til en værdi af op til 1.296 kr.
Du får bl.a. rabat hos

Vælg det medlemskab, der passer dig

Mest populære
6 måneder
49
kr.
/md.

For hele familien

Bindingstid 6 mdr.
1 måned
99
kr.
/md.

For hele familien

Ingen binding
Det siger medlemmerne
"Barselsevents er en fantastisk oplevelse med et fællesskab og et socialt samvær, som jeg ikke ville være foruden."
Nural Kilic Weileby, Frederiksberg
"Det kan være dyrt at komme afsted med familien, så det er fantastisk at kunne give børnene flere spændende oplevelser. Vi har sparet ca. 2000 kr. i år på rabatter til ZOO, Sommerland Sjælland, kanalrundfart mv."
Amanda Dalsgård, Østerbro

  

FAQ

Hvad er Børn i byen Klubben?

Børn i byen Klubben er en medlemsklub for børnefamilier. Den giver rabatter på forlystelser, museer, kultursteder, spisesteder og butikker. Vi inviterer også masser af events, f.eks. barselsevents, biografpremierer, teaterforestillinger, VIP-lagersalg og børnefester.

Hvem er Klubben til?

Klubben er til familier med børn i alderen 0-12 år samt bedsteforældre og børnepassere. Et medlemskab dækker op til 2 voksne og 3 børn.  Læs betingelserne for brug af medlemskabet her

Hvor foregår det?

Der er klubtilbud på oplevelser i hele landet, men klub-events foregår primært i Storkøbenhavn. Barselsevents foregår typisk på Vesterbro i København.

Hvilke oplevelser kan jeg få rabat på?

Eksperimentariet, Tivoli, ZOO, Bakken, Planetarium, Airtrix, Rundetaarn, Arbejdermuseet, Sommerland Sjælland, Øresundsakvariet, GoMonkey, Dansk Arkitektur Center, Cinemateket, GoBoat og mange, mange flere.

Hvad er et velkomsttilbud?

Det er et valgfrit tilbud på udvalgte produkter og oplevelser til børn - nogle er gratis og andre kræver betaling udover medlemskabet. Se dem her