Handelsbetingelser

Der findes to forskellige abonnementstyper: med 6 måneders binding og uden binding. Den gældende abonnementspris for de forskellige abonnementer er oplyst på Børn i byen, og prisen bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode. Du kan finde din kvittering for trækket ved at logge på Børn i byen klubsiden.  Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. 

Opsigelse

Efter bindingsperiodens udløb fortsætter abonnementet automatisk. Du kan til en hver tid opsige dit abonnement, når bindingsperioden er ophørt, ved at logge ind på Børn i byen og selv stoppe abonnementet på klubsiden. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Du kan også skrive til support@bornibyen.dk

Gentegning af abonnement

Ønsker du at tegne et nyt abonnement for at få adgang til et velkomsttilbud, har du mulighed for at gøre dette, når du er ude over bindingsperioden på dit nuværende abonnement. Du kan selv gøre det ved at logge på klubsiden. Du kan også skrive til support@bornibyen.dk.  Med det nye abonnement er du bundet af den gældende bindingsperiode for det valgte abonnement. 

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort, abonnementet trækkes på, gøres dette på klubsiden på Børn i byen. 

Adgang til medlemskab

Du får adgang til at benytte klubtilbuddene med det samme, du har tilmeldt dig. 

Hvem kan benytte sig af medlemskabet

Medlemskabet er et familieabonnement, hvilket betyder, at det kan benyttes af op til 2 voksne og op til 3 børn i samme husstand. Du kan ikke dele abonnementet med personer, der bor i en anden husstand, medmindre du er bedsteforælder eller forælder, og benytter dig af medlemskabet sammen med abonnentens børn/børnebørn . Dvs. for bedsteforældre og forældre (der ikke bor sammen) bortfalder kravet om fælles bopæl. 

BEMÆRK: For få udvalgte klubevents, hvor der er et begrænset antal pladser, kan der kun bookes mellem 2-4 pladser pr. medlemskab. 

Velkomsttilbud

Har du valgt et velkomsttilbud med dit køb af abonnement, får du produktet tilsendt indenfor den tidsramme, der er angivet på det konkrete tilbud. Der er op til mellem 1-14 dages levering afhængig af, om det er et digitalt eller fysisk produkt, du har valgt. 

Ventelister

Hvis du ønsker at tilmelde dig et event som er fuldt booket, kan du skrive til support@bornibyen.dk for at komme på venteliste. 

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på support@bornibyen.dk, og du vil få alle pengene tilbage. 

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.