Alt om Børn i byen Klubben

Her besvarer vi de mest typiske spørgsmål om Børn i byen Klubben.

Hvad er Børn i byen Klubben?

Børn i byen Klubben er en medlemsklub for børnefamilier, der giver adgang til mere end 100 forskellige rabatter på forlystelser, museer, kultursteder, spisesteder og butikker. 

Medlemmer har også gratis adgang til klubevents som for eksempel biografpremierer, teaterforestillinger og ugentlige barselsarrangementer. Derudover inviteres medlemmer gratis til 3 årlige events: fastelavnsfest, påske-æggejagt og halloweenfest på Vesterbro i København.

Sidst, men ikke mindst, inviteres klubmedlemmer til eksklusive VIP lagersalg med børnetøj, voksentøj og boliginteriør.

Hvem er klubben til?

Klubben henvender sig primært til familier med børn i alderen 0-12 år. Et medlemskab dækker en familie med op til 2 voksne og 3 børn. Medlemskabet kan også anvendes af private børnepassere, bedsteforældre og alle andre, der vil opleve byen sammen med børn. Det er ikke bundet til børn, men til den/de voksne der er anført på kortet. Der kan max være 2 voksne per medlemskab, og de skal have samme bopæl.

Hvor foregår det?

Der er klubtilbud på oplevelser i hele landet, men klub-events foregår primært i Storkøbenhavn.

Hvordan bruger jeg Klubbens tilbud?

Når du har meldt dig ind, får du adgang til Klubbens medlemsside og du kan melde dig til arrangementer og se, hvordan du bruger Klubbens tilbud.

Nogle af rabatterne kræver, at du viser dit medlemskab på stedet. Dette gør du ved at logge ind på bornibyen.dk på din telefon og vise din profilside. Du kan også vise dit medlemskab via Børn i byen-App'en. I nogle tilfælde vil du blive bedt om at vise billede-ID.

Hvilke medlemskaber kan jeg vælge mellem?

  • Månedligt medlemskab uden binding (99 kr./md.)
  • 6 måneders medlemskab med binding (49 kr./md.)

Hvor længe er man medlem?

Der findes både medlemskaber med og uden binding, og når først du er tilmeldt, kan du være medlem så længe du har lyst, dog minimum til en eventuel binding er ophørt.

Hvornår kan jeg melde mig ud af Børn i Klubben?

Du kan melde dig ud af klubben når som helst efter bindingsperiodens ophør via et link på din profilside. Herefter vil medlemskabet løbe, til den nuværende betalingsperiode er overstået.

Hvordan får man et velkomsttilbud?

Når du melder dig ind kan du vælge mellem 2 forskellige medlemsskaber. Hvis du vælger medlemskab på 6 binding, kan du vælge et velkomstilbud.  Tilbudene udskiftes løbende - du kan følge med i de aktuelle tilbud på siden her. Det er ikke muligt at vælge et velkomsttilbud med månedabonnementet uden binding. 

Hvornår modtager jeg mit velkomsttilbud?

Har du valgt et velkomsttilbud med dit køb af abonnement, får du produktet tilsendt indenfor den tidsramme, der er angivet på det konkrete tilbud. Der er op til mellem 1-14 dages levering afhængig af om det er et digitalt eller fysisk produkt, du har valgt.

Hvor mange events er der om året?

Der er ca. 20 årlige events, som alle er gratis for medlemmer af Klubben. Vær obs på at er der kan være begrænsning på antal tilmeldinger pr. medlemskab på nogle typer af events.

Kan man komme på venteliste til et fuldt booket event?

Hvis du ønsker at tilmelde dig et event som er fuldt booket, kan du skrive til support@bornibyen.dk for at komme på venteliste.

Hvornår er der VIP lagersalg?

De fleste VIP lagersalg afholdes i foråret og efteråret. Datoer for lagersalg meldes typisk ud 2-3 uger forinden.

Hvor tilmelder man sig til jeres klubnyhedsbrev?

Når du melder dig ind i Klubben tilmeldes du automatisk det ugentlige klubnyhedsbrev, hvor du modtager nyheder fra Klubben med nye tilbud og events og tips til sjove oplevelser i weekenden.

Kan jeg give et medlemskab til Børn i byen Klubbe som gave?

Ja, du kan købe et gavekort på 6 måneders medlemskab via siden her.

Kontakt

Har du spørgsmål ang. Børn i byen Klubben, kan du skrive til support@bornibyen.dk.

Handelsbetingelser