De 7 svømmehaller for hele familien

Byens svømmehaller står klar, når børnene skal lære at svømme eller bare lege og have det sjovt. Så hop badetøjet og gør klar til en omgang vandpjask.

24. januar 2023
Af Stephanie Mielnicki

Valby Vandkulturhus: Rutsjebaner og wellness

Valby Vandkulturhus byder både på vandrutsjebane, et stort bassin, hvor der kan svømmes, samt et babybassin. Det store bassin er forbundet med rutsjebanen, så man kan svømme under en bro og komme ind til rutsjebanen og en grottelignende hule. Der er også et rum, hvor man kan amme. Desuden er her wellness faciliteter for hele familien med varmtvandsbassiner og flere forskellige saunaer. Ahh!

DGI Byen: Sjov i vandlegepladsen

DGI Byen er et underholdende eldorado med vandlegeplads, varmtvandsbassin, spa, 5 m høj klatrevæg og et stort superellipseformet bassin. De mange muligheder tiltrækker også rigtig mange mennesker, medmindre du kommer en hverdagsformiddag. 

Vestbadet: Masser af leg

Vestbadet i Brøndby er absolut turen værd. Her finder I varmtvandsbassin, plaskebassin, morskabsbassin, dybvandsbassin og 25-meters-bassin. Prøv også deres Familiewellnes! Husk at besøge Vestbadets nyrenoverede friluftsbad, som lokker med plask under åben himmel om sommeren.

Vestamager Svømmehal. Foto: GPP Arkitekter

Vestamager Svømmehal: Topmoderne svømmehal

Der er udsigt til mange timers leg, svømning og velvære i den nye og topmoderne svømmehal i Tårnby på Amager. Der er vandrutsjebane, vipper, legebassin med strandbred, svømmebaner og meget mere, så hele familien kan nyde en tur i svømmehallen.

Kildeskovshallen: Hop i bassinet midt i skoven

Kildeskovshallen i Gentofte blev for nogle år siden totalrenoveret. Her er flere bassiner, blandt andet både baby- og børnebassin med masser af legeredskaber og en lille rutsjebane. Bemærk, at der kan være kø til børnebassinet i weekenden, og de lukker folk ind i hold, så bassinet ikke bliver overfyldt.

Flintholm Svømmehal: Den familievenlige

På Frederiksberg er Flintholm Svømmehal blevet et populært valg til både babysvømning og vandleg for de større børn. Der er alt, hvad I ar brug for at baner, vandlegetøj, varmt vand til de små og så videre. Og så har de en dejlig rummelig familieomklædning, der gør turen ud og ind af hallen til en fornøjelse.

Frederiksberg Svømmehal: Den populære

Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste svømmehaller og dekoreret med flotte mosaikker. Den 105 m lange rutsjebane er virkelig sjov, og det er et super sted for børnefamilier. Her er boblende varmtvandsbassin, to større bassiner, og i weekenden er der også åbent i familiebassinet med 31 grader varmt vand, lille rutsjebane og masser af legeredskaber. Prøv det især på en hverdag, hvor der kan være helt stille.

OBS: I øjeblikket lukket pga. renovering

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben