Valby Vandkulturhus

Valbyvand normal620
Valby Vandkulturhus
Julius Andersens Vej 1A
2450 København SV
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Vandkulturhuset ligger i Valby Idrætspark ved siden af Valby Hallen indeholder både varmtvandsbassin, legeområder med grotter, en lille ruchebane, stillezone, tunnel med modstrøm og vandfald.

På førstesalen er der foruden varmtvandsbassin indrettet et wellness-område med aromasauna, panoramasauna og infrarød sauna. Svømmehallens gæster har fri adgang til wellness-området.

Valby Vandkulturhus er en lavenergisvømmehal som blandt andet får en del af sin energi fra et 123 kvadratmeter stort solcelleanlæg på taget af Valby-Hallen.

Arkitekt Niels Sigsgaard fra arkitektfirmaet Nøhr og Sigsgaard har tegnet Vandkulturhuset og leder projektet sammen med ingeniørfirmaet Rambøll.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Noomi

Super flot og moderne. For mig taber de dog mange point da det ikke er en svømmehal som ikke egner sig til besøgende med baby. Man skal tilkøbe adgang til varmtvandsbassin. Dette er desuden eneste sted du kan gå hen hvis du som jeg har baby med. Bassinet ligger helt væk fra resten af svømmehallen så der er fred og ro men er man afsted som familie er det ikke fedt. Varmtvandsbassinet er tydeligvis tiltænkt pensionister da der ikke være legetøj, igen holder det ikke helt med baby.
Måske kommer vi igen når lillebror er stor nok til soppebassinet.