Vinterens teaterforestillinger for børn

Et nyt år er skudt i gang, og forude venter masser af fine teaterforestillinger for de små på byens teatre. Vi guider jer til sæsonens bedste teaterforestillinger for børn.

Foto: Halfdans Hokus Pokus. Camilla Winther
2. februar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen indeholder annonce

Foto: Anne Sofie Vermund

Frøken Ignora og Mister Georg

Oplev den fine forestilling "Frøken Ignora og Mister Georg", der spiller på Anemonen for de 5-12 årige fra midten af januar. Forestillingen er en to'er til "Frøken Ignora eksploderer", og tager udgangspunkt, der hvor Frøken Ignora og Georg er blevet kærester.

Hvor? Anemonen
Hvornår? 12. januar-10. februar
Hvem? Fra 5-12 år

Foto: Teater Fantast

DATA DATA

Se forestillingen "DATA DATA" om computerens historie. Her tages publikum med på en rejse gennem computerens historie, fra 1800- tallets Ada Lovelace forbi Bill Gates og Mark Zuckerberg til kunstig intelligens og TikTok.

Hvor? Teater V
Hvornår? 25. januar - 5. februar
Hvem? Fra 6 år

Foto: Kgl. Teater

Halfdans Hokus Pokus

Velkommen til Halfdans fabulerende verden - her er virkelig rart! For hos Halfdan rimer Mågodtland på kalotmand, fødselsdag på hedeslag, bryllupsfest på sengehest og solskinsvejr på flæskesvær. Oplev en skov af ting og verdens største toast i denne farverige musiske fortælling for børn i alderen 4-10 år.

Hvor? Kgl. Teater
Hvornår? 11. februar - 3. marts
Hvem? Fra 4 år

Foto: Frida Gregersen

Mælkebøttereglementet

Oplev eller genoplev Teatret Zeppelins anmelderroste forestilling om fire piger på et børnehjem, som beslutter sig for at tage hånd om egen skæbne og i fællesskab kæmpe imod den uretfærdighed, de er underlagt. Men først må de overkomme interne stridigheder og finde modet til at stå på egne ben.

Hvor? Zeppelin
Hvornår? 28. januar-10. marts
Hvem? Fra 7 år

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du en gratis børnebillet til Mælkebøttereglementet

Foto: Thorbjørn Egner

Karius og Baktus

Se eller gense TEATER V’s opsætning af den elskede historie om de to frække tandtrolde med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann.

Hvor? Glassalen i Tivoli
Hvornår? 10.-19. februar
Hvem? Fra 4 år

Foto: Sine Kristiansen

Okker Gokker

Oplev en veloplagt musikforestilling baseret på kendte rim og remser fra Okker Gokker til Bro Bro Brille. Fire skuespillere leger med ord, lyde, musik og sang, og forestillingen er skræddersyet til de 2-5-årige, som bakser med sprogets musik og lyde.

Hvor? Det Lille Teater
Hvornår? 11. februar-23. april
Hvem? Fra 2-5 år

Foto: Diktatoren

Diktatoren

Med dukker, humor og sprudlende syret poesi iscenesættes Ulf Stark´s børnebog Diktatoren. I et musikalsk og visuelt vildt univers fortælles historien om en lille genkendelig tyran, der vil bestemme ALT. Men også gerne vil have en ven. Det er samfundssatire i børnehøjde. Og en hyldest til venskabet.

Hvor? Anemonen
Hvornår? 22. februar - 26. marts
Hvem? Fra 4-8 år

Guiden opdateres løbende...

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben