Foråret og sommerens teaterforestillinger for børn

Giv dine børn en helt særlig oplevelse - tag dem med i teatret. Vi guider jer til sæsonens bedste teaterforestillinger for børn.

Foto: Cirkelines museskole
16. maj 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen indeholder annonce

Foto: Cirkelines museskole

Cirkelines museskole

Tag med Cirkeline og musene Ingolf og Frederik på turné med “Cirkelines museskole”. En lærerig og underholdende oplevelse for de små, som kan opleves på flere teatre.

Hvor? Anemonen
Hvornår? 16. maj - 4. juni
Hvem? Fra 3 år

Foto: Marionet Teatret

Sol står op, fugl falder ned

Oplev Tal R og Emma Rosenzweigs fine forestilling "Sol står op, fugl falder ned", hvor billedkunst og dukketeatrets magi sammensmeltes i en levende fortælling om at gå sin egen vej. Forestillingen er helt gratis at opleve.

Hvor? Marionet Teatret i Kongens Have
Hvornår? 20. maj - 23. juli
Hvem? Fra 2 år

Foto: Riddersalen

Bedste barnepiger

I sommerens udendørs forestilling i Lorrys Have kan I møde de to barnepiger, som gennem mange år har passet børn i de frederiksbergske hjem. Kom forbi kiosken og sæt jer til rette under kastanjetræerne, for de bedste barnepiger deler gerne deres fortællinger, glæder og bekymringer med jer.

Hvor? KIOSKEN i Lorrys Have
Hvornår? 2. juni - 9. juli
Hvem? Fra 5 år

Foto: Sonja Lovdal

Springfestival

Glæd jer til teaterfestivalen Spring, når den indtager Amager med underholdende gadeteater fra Spanien, forrygende hollandske akrobater og et magisk Narnia fra den samiske fjælverden! Springfestival er både overraskende, tankevækkende og humoristisk. Et festivalarmbånd koster mellem 75-120 kr.

Hvor? Amager
Hvornår? 30. maj - 4. juni
Hvem? Hele familien

Guiden opdateres løbende...

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben