Løbende, hoppende børn? Ta' til Åben Hal i din bydel i weekenden

Mange steder tilbydes Åben Hal til byens børnefamilier - her kan I for få penge lade børnene suse rundt i en hal, hvor de kan lege løs på alverdens legeredskaber.

Foto: Canva
13. marts 2023
Af Rikke Reffelt

Prøv Åben Hal - et perfekt weekendhit, hvor børnene for få penge kan tumle rundt og brænde energi af i en hal i din bydel. 

Canva

Frederiksberg: Åben hal

Kom og hav det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej på lørdage på Frederiksberg. Her kan I tumle, lave kolbøtter og lege sammen . Det er for børn i alderen 2-6 årige og deres familier - her vil være instruktører, der sætter lege i gang.

Hvor?  Den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej
Hvornår? Lørdage  - Tjek tider
Pris? Gratis, men kræver tilmelding

Amager: Åben Hal i Prismen

I Prismen på Amager er børnene velkomne på udvalgte lørdage til sjov og leg i hallen. Her kan børn op til 12 år løbe løs til fri leg og god plads til bevægelse. Her tages der legeredskaber, bolde og hoppepuder frem.

Hvor? Prismen
Hvornår? Udvalgte lørdage  - Tjek tider
Pris? 40 kr. 

Østerbro: Åben Hal i Østerbrohuset

Smut til Åben Hal i Østerbrohuset - her kan I tage afsted til leg og bevægelse for hele familien. Leg løs på 1.000 m2, hop på kæmpe hoppepuder, prøv forhindringsbanen, spil forskellige boldspil (badminton, floorbal, fodbold, basketbold eller bordtennis)  og meget mere. 

Hvor? Østerbrohuset
Hvornår? Tjek tider
Pris? 50 kr.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben