15 action-oplevelser for børn i København

Er børnene vilde med adrenalin, trampoliner og action? Så har vi udvalgt en masse fede oplevelser til jer, som med garanti vil være et hit.

Foto: Airtrix
11. august 2023
Af Rikke Reffelt

Klar, parat, hop!

Foto: Airtrix

1. Airtrix

Airtrix er en stor klatre- og trampolinpark i Nordhavn på Østerbro. Glæd jer til en freestyle zone, performance trampoliner, interaktive vægge og meget andet. Til de 0-4-årige er der mini-trampoliner, klatrevæg, boldhav mm.

Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% rabat på entréen i hverdagene.

2. Xjump

Xjump der ligger i Skovlunde er den første trampolinpark på Sjælland, den største i Danmark og en af de største i Europa. Hos Xjump finder du over 250 trampoliner fordelt på forskellige baner og forlystelser. Alt i alt 5.500 kvadratmeters sund sjov for hele familien.

Helt til tops

Foto: GoMonkey

3. GoMonkey

GoMonkey klatrepark i Søborg er forhindringer højt oppe i træerne i forskellige sværhedsgrader. Opgaven er at komme fra træ til træ gennem forskellige udfordringer som fx en svævebane, gyngende træstave, net og meget andet.

Medlemmer af børn i byen Klubben får 20% rabat.

4. Camp Adventure

Prøv Camp Adventures nyeste baner: Mørkegul og Mørkegrøn. Begge baner er Familiebaner og du skal være fyldt 7 år og min. 110 cm. høj for at prøve kræfter med banerne. Du får som altid en grundig instruktion i brug af udstyret og færden på banerne, før du bliver sluppet løs på de nu 12 baner i alt. De 12 baner er forskellige i sværhedsgraden, og der er baner for børn helt ned til 3 år. I klatreparken på Camp Adventure finder du masser af sjove og udfordrende forhindringer på Familiebanerne og mulighed for at udfordre dig selv på Adventurebanerne, der ikke for sarte sjæle.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% rabat på Camp Adventure

5. Blocs and walls

Hos Blocs and walls på Refshaløen kan I udover at gå på deciderede klatrehold (også for børn) købe en éndagsbillet og selv prøve kræfter med klatringen. Det giver jer mulighed for i fred og ro at bruge en dag i hallen - eller så lang tid kræfterne holder.

6. Boulders

Pak børnene og prøv Boulders nye klatrehal, som er Danmarks største. Med sine hele 2200 kvadratmeter har hele familien rigelig plads at boltre sig på - her finder I nemlig store klatreområder til klatrere på alle niveauer og et stort, afskærmet børneområde. Af innovative klatrevægge rummer hallen blandt andet en 30 graders kaosvæg og et stort Kilterboard, som er en interaktiv klatrevæg styret gennem en app. 

Fart på

Foto: Kongelunden

7. Kongelunden

I Kongelunden på Amager kan I få stillet lysten til masser af action. Shoot to Thrill tilbyder bl.a. lasergames - et sjovt og sikkert alternativ til paintball. Det er også muligt at prøve kræfter med f.eks. sumobrydning, rodeotyr, human football, bueskydning og meget mere.

8. Gokart

Er børnene til fart over feltet, så lad dem prøve at køre gokart. Der er mange fede gokart-baner både i og uden for København. Se dem alle her.

9. Mountainbike

Lej en Mountainbike og kør f.eks. en tur i smukke Hareskoven. Her kan I leje cykler og følge de særlige MTB-spor. En hyggelig oplevelse for hele familien, hvor der er fart på, action og smuk natur lige foran jer. Ved Hareskoven udlejes cykler til børn fra 12 år.

10. Copenhill

Copenhill er er for legebarnet, entusiasten, eliten og alt derimellem. Her kan hele familien være aktive sammen - om det er på ski, i løbeskoene, i vandrestøvlerne eller i klatreskoene.

Medlemmer af Børn i byen klubben får 10% rabat.

Til vands & på is

Foto: Pixabay

11. Nybro bådudlejning

Ifør familien redningsveste, hop i en kano eller to og sejl ud og nyd stilheden, roen og friheden på Mølleåen. Fra Nybro Båd & Kanoudlejning, som ligger smukt mellem Bagsværd Sø og Lyngby Sø kan lejes kanoer, robåde og kajakker på time - eller dagsbasis og eventuelt aftale et opsamlingssted med udlejer. Bemærk at sæsonen begynder d. 9. april 2022.

12. Copenhagen Cablepark

Copenhagen Cable Park er en overset perle for dem, som elsker friluftsliv og vandsport. Ved Amager Strand mødes seje drenge og piger på wakeboard eller vandski. Stedet lægger stor vægt på sikkerhed og tager hensyn til både børn, uøvede og øvede.

13. Østre skøjtehal

Sus afsted på isen og få røde kinder og pulsen op. Spænd skøjterne og glid ud på isen i f.eks. Østre skøjtehal på Østerbro. Her er der åbent fra september til april - og I kan leje skøjter til 30 kr.

Action for de allermindste

Foto: Gitte Lotinga

14. Åben hal

Flere steder i byen har de "åben hal" i weekenden - prøv f.eks. Åben hal i Prismen på Amager, hvor der hver anden lørdag åbnes op for hallen med diverse legeredskaber, hvor de små frit kan lege amok i fuldt tempo. Det kræver ingen tilmelding.

15. KU.BE

Prøv KU.BE - et kulturhus på Frederiksberg, hvor der er bunkevis af sjove og udfordrende legefaciliteter og oplevelser for børn og deres voksne. Her er legebakke, en kæmpe rør-rutsjebane og forskellige klatreforbindelser, der forbinder husets etager - perfekt til de små actionglade poder.

16. Legelande

De indendørs legelande er bestemt et besøg værd, hvis ungerne sukker efter at hoppe og suse rundt og brænde energi af. Her er klatretårne, trampoliner, rutsjebaner, hoppepuder og meget, meget mere.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben