Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

GoMonkey Klatrepark

Dsc02339
20%
Spar 20% med Børn i byen Klubben

Få 20% rabat på entré til GoMonkey Klatrepark i København, Gladsaxe, Odense eller Kolding.

ALDER: FRA 5 ÅR (7 år+ i København Søndermarken)

I GoMonkeys klatreparker finder du klatreudfordringer i træerne. Udfordringerne er af forskellige sværhedsgrader, og de har baner i 2 meter, 22 meter og alt derimellem, så der er udfordringer for alle modige og knap så modige klatrefolk.

Forhindringerne hænger mellem træerne og er spændt fast til et wire-system. Opgaven er at komme fra træ til træ gennem forskellige udfordringer som f.eks. en svævebane, gyngende træstave, net og meget andet godt.
Alle som befinder sig på banen er iført en klatresele, som hele tiden er hægtet fast på en sikkerheds-wire som følger med banen. Man er dermed altid sikret i parken.

GoMonkey klatrepark råder over 4 parker, hvor de har over 27 baner i forskellige sværhedsgrader.

Grøn bane: Meget let klatre-bane med korte svævebaner.
Blå bane: Middel klatre-bane med længere svævebaner og balancen kommer på en prøve.
Rød bane: Svær klatre-bane med endnu længere svævebaner og ondt i armene.
Sort bane: Frit fald fra vores udspringstårne. 14 meter i Gladsaxe og 17 meter i Odense (Findes kun i Gladsaxe og Odense),

Børn ned til fem års-alderen kan prøve kræfter med de grønne baner eller lege på øve-banerne i instruktionsområdet. Det blå, røde og sorte udspring er for større børn og voksne.

GoMonkey Klatrepark Gladsaxe ligger i Gladsaxe Sportscenter, som også rummer friluftsbad, idrætshal, stadion, skaterbane og skøjtebane. Der er Mountainbike-baner og mulighed for at leje Segkarts ved bestilling hos GoMonkey.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding