9 uforglemmelige glamping-oplevelser

Prøv en uforglemmelig og stemningsfyldt overnatning i det fri. Vi guider til 9 unikke glampingoplevelser for hele familien.

7. december 2022
Af Sabrina Melina Andersen
Foto: GoGlamping i det sydfynske øhav

1. Thorséng Nature Resort - forkælelse i det sydfynske øhav

På Tåsinge lige mellem Langeland og Svendborg ligger en lille luksus-perle med fokus på afslapning og velvære. De store glamping-telte er opvarmede, og vinterdynerne er fundet frem, så I ikke kommer til at fryse. Der er desuden både sauna og varmvandsbassin, samt en lang række behandlinger. Og så er menuen 100% plantebaseret og økologisk, glutenfri og sukkerfri. Der er altså dømt velvære fra yderst til inderst i GoGlampings ferieparadis.

Foto: Jurt i Mols Bjerge, Owayy

2. Eventyrlig jurt - hideaway i Mols Bjerge

Få en eventyrlig overnatning i en autentisk jurt fra Mongoliet - bare i Mols Bjerge! Her er indrettet med bløde madrasser med udsigt til lyngbakkerne, hyggelig bålplads med udstyr, terrasse samt thekøkken med håndvask og køleskab. På de kølige efterårsaftener kan I også tænde op i brændeovnen, og nyde kigget til stjernerne gennem glaskuplen over dobbeltsengen.

Foto: Camp Adventure

3. Camp Adventure - glamping og action i skoven

Kombiner en aktiv dag i klatreparken og skovtårnet med skovens dybe, stille ro efter lukketid. Når I tjekker ind på Camp Adventures glampingplads, kan I opleve solnedgangen fra første parket på Sjællands højest tilgængelige punkt, mens I nyder en afslappende aften og nat i de flot møblerede kæmpe-telte.

Foto: Bygagergaard, Owayy

4. Bygagergaard - nærhed på Vestmøn

Hos Bygagergaard får I en helt jordnær miniferie med udsigt til smukke åbne marker, hyggelig frugthave og miniskove. I overnatter I et hyggeligt telt, og har bl.a. adgang til udendørs bad, brændefyret sauna og selvbetjent tillidsbaseret minikøbmand. Den lille teltplads ligger ved siden af en firelænget bondegård, som er under kærlig bæredygtig renovering efter mange års forfald.

Foto: GoGlamping Containerhus 18b

5. Containerhus 18b - landlig idyl med twist

Med udsigt til marker og fjord i den vestjyske natur byder cointainerhusene i Harboøre på en god blandning af landlig hygge og æstetisk særpræg. Husene er lavet af to skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden og indeholder en dobbeltseng og to enkeltsenge, som også fungerer som sofa. Køkken-alrum og badeværelse skal deles med de andre gæster og ligger i hovedbygningen, 18b, cirka 20 meter fra containerhusene. Med legepladser, skov og to kilometer til både Vesterhavet og Limfjorden er der rig mulighed for at opleve den storslåede danske natur.

Foto: Tiki Star Dome, Owayy

6. Stjernekuppel i Tiki Camp - stjernekiggeri på Langeland

Overnat i den seje Tiki Star Dome i Danmarks første Glamping Camp! En fuldt isoleret kuppel bygget på en platform med privat veranda, udekøkken samt badeværelse med varmt brusebad og øko-toilet. Med det store panoramavindue får I 180 graders udsigt over markerne, og om aftenen kan I kigge på stjerner gennem ovenlysvinduet. I kan også hygge foran pejsen, og nyde bæredygtige måltider, som hovedsagligt består af hjemmeavlede lækkerier fra grøntsagshaven.

Foto: Ryegaard Dyrehave

7. Ryegaard Dyrehave - overnatning i 6 meters højde

Mellem Roskilde og Holbæk ligger den naturskønne og fredede Ryegaard Dyrehave, hvor I med en overnatning i seks meters højde midt i skoven får en unik oplevelse helt tæt på naturen. Med glas i trætophyttens tag og vægge bliver sanserne virkelig vakt til live, og uanset om I nyder udsigten til fjorden eller den fortryllende stjernehimmel, så byder Dyrehaven på fordybelse, hygge og samvær med ungerne. De moderne hytter har plads til to voksne og to børn, og er indrettet med en dobbeltseng med tilhørende dyner, oppustelige luftmadrasser, toilet- og badefaciliteter, et lille køkken med spiseplads, og en stor terasse, hvor I kan nyde solnedgangen.

Foto: GoGlamping overnatning mellem trætoppene

8. Funky Forest - overnatning mellem trætoppene i Langå

I Langå ved Randers finder I GoGlampings trætop-eventyr. Der er bygget hyggelige hytter med 4 sovepladser midt mellem de mange trætoppe i skoven - og her kan I altså overnatte! De store vinduespartier giver jer den perfekte panoramaudsigt over skov, skov og atter skov, og vi lover, at det vil være helt magisk at vågne deroppe.

Foto: Det lille grønne hus, Owayy

9. Det lille grønne hus - sov i et 200 år gammelt bøgetræ

Børnene vil elske at overnatte i Det lille grønne hus, der er bygget i et 200 år gammelt bøgetræ på Fyn. Her får I skøn udsigt til marker med heste og vilde dyr, og hygge på terrassen, hvor der kan tændes op i en lille brændeovn. Om morgenen bliver jeres morgenmad serveret af en lille kran, som løfter den op til jer - sjovt for hele familien!

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% på bookinger hos Owayy.com


Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben