Nyhed! Næste-generations trampolinpark er åbnet i Ishøj

Airtrix Trampolinparker har netop slået dørene op for en spritny trampolinpark i Ishøj! Den nye park er proppet med spændende og sjove trampolinaktiviteter, og er det ultimative sted at udfordre tyngdekraften og have det sjovt!

Foto: Airtrix
14. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Airtrix

Ny park med interaktive forlystelser og en Danmarkspremiere

Den nye Airtrix-park i Ishøj tilbyder selvfølgelig alle de klassiske trampolinaktiviteter, men har også tilføjet flere interaktive aktiviteter, såsom ValoArena, ValoJump, Cageball og Cardio Wall. De tre sidstnævnte er også at finde i Airtrixs eksisterende park i Nordhavn, men ValoArena er en Danmarkspremiere og den eneste, der findes i Danmark! ValoArena er verdens første ”mixed reality” spilarena for op til 6 spillere, som så at sige bliver ”suget ind i et computerspil” og skal bruge deres fysik og samspil til at gennemføre de forskellige spil - det er fantastisk sjovt!

Sjove trampolinområder, café og mulighed for børnefødselsdag

Derudover er Airtrix Ishøj selvfølgelig fyldt til bristepunktet med store trampolinområder, ninjabaner, skumbassiner, WipeOut, og kæmpe airbags med udspring og udfordringer af forskellige slags, trapez, trampolin-basketball, performance trampoliner, trampolin-dodgeball m.m.

Derudover er der også tilhørende café med mad og drikke samt mulighed for at afholde børnefødselsdage. Senere i 2023 åbner der også en stor indendørs lasertag arena i tilstødende lokaler!

Om Airtrix Trampolinpark
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben