De 5 rideture for store og små i Aarhus og omegn

Tag hele familien med på ridetur, og oplev naturen sammen fra hesteryg. Vi har samlet 5 forskellige steder i Aarhus og omegn, hvor både nybegyndere og øvede kan komme på rideture i naturen.

13. december 2022
Af Rikke Hollegaard
Foto: Fuglsang Rideture 

Fuglsang Rideture

Hos Fuglsang Rideture - der ligger ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus - kan I komme på trækketure i skoven på deres rolige islandske heste. Mor, far, bedsteforældre eller en anden voksen trækker hesten gennem en dejlig tur i skoven. Ruten er afmærket så det er let at finde rundt.

Hvor? Gudenåvej 34, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup

Møllegaard islandsheste

Møllegaard islandsheste tilbyder turridning med guide hele året rundt. Her rider I fra toppen af Ormslevbakken og ud i det naturskønne område ved blandt andet Brabrand Sø og True Skov. Det er muligt at komme på en "begyndertur", hvis I ikke har erfaring med at ride. Turen varer halvanden time.

Hvor? Ormslevvej 325, Ormslev, 8260 Viby J

Rønbækgård

Tag på ridetur i Himmerrigsskovens smukke omgivelser med Rønbækgårds islandske heste. Turene tilpasses i forhold til, hvor meget erfaring I har, så alle kan være med. Det er blandt andet muligt at booke en ridetur, hvor du stille og roligt bliver båret gennem landskabet på hesteryg.

Hvor? Rønbækvej 35, 8382 Hinnerup

Foto: Turridning Mols Bjerge

Turridning Mols Bjerge

Hos Turridning Mols Bjerge kan I opleve Mols Bjerge fra hesteryg. De tilbyder trækture til børn eller voksne, og hvis du er øvet rytter, kan du komme turridning med en erfaren guide - guiden kender hestene godt og fortæller om det smukke landskab, som I rider igennem.

Hvor? Elbjergvej 5, Fuglsø, 8420 Knebel

Seldrup Islandsheste

Hos Seldrupgård kan I ride i den skønne natur omkring Moesgaard/Fløjstrup skov syd for Aarhus. Her får I mulighed for at møde naturens dyr på tæt hold. Turene er fælles, så du skal kunne følge med i alle gangarter - der rides dog aldrig i vildt tempo.

Hvor? Fuldenvej 119, 8330 Beder

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben