Camp Adventure | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Camp Adventure

Sk rmbillede 2017 06 15 kl. 15.00.34 normal620
Camp Adventure
Skovtårnsvej 1
4683 Rønnede
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

NYE KLATREBANER I DANMARKS STØRSTE KLATREPARK

Når Camp Adventure åbner for klatresæsonen 2022, er det med 2 helt nye baner. Mørkegul og Mørkegrøn. Begge baner er Familiebaner og du skal være fyldt 7 år og min. 110 cm. høj for at prøve kræfter med banerne. Du får som altid en grundig instruktion i brug af udstyret og færden på banerne, før du bliver sluppet løs på de nu 12 baner i alt.

De 12 baner er forskellige i sværhedsgraden, og der er baner for børn helt ned til 3 år. I klatreparken på Camp Adventure finder du masser af sjove og udfordrende forhindringer på Familiebanerne og mulighed for at udfordre dig selv på Adventurebanerne, der ikke for sarte sjæle. Klatreparken åbner den 1. april 2022.

NY GÅRDBUTIK I 2022

Til påske slår Camp Adventure dørene op til den nye reception og gårdbutik. I den gamle kostald er gårdens sjæl bevaret med genbrug og detaljer fra det gamle bygningsværk, og det er her din oplevelse starter og slutter, uanset om du skal købe billetter eller det allerede er klaret hjemmefra.

Du kan samtidig gå på opdagelse i håndplukkede unikaer, som butikken er fyldt med. Find bæredygtig hudpleje, lokaldyrkede råvarer eller noget helt tredje, som du har lyst til at tage med hjem fra dit besøg hos Camp Adventure.

TJEK ÅBNINGSTIDER HER:
http://campadventure.dk/aabningstider/

Kilde: http://campadventure.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt