DGI-byen

Babysvømning low normal620
DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I DGI-byen er der masser af muligheder for at dyrke idræt både for gravide, og for små og store børn.

De lyse og lækre omgivelser, det varme bassin og den alsidige café gør et besøg i DGI-byen til en rigtig god oplevelse for hele familien.

Man er altid velkommen til at komme og svømme alene eller med sine børn, man kan også tilmelde sig et af husets mange baby- og børnesvømmehold. Til selve undervisningen vil dygtige instruktører undervise i svømmeøvelser, der er med til at fremme barnets motoriske og sensoriske udvikling. Der er fokus på den gode relation og hvordan man sikkert bruger vandets gode egenskaber. DGI-byen tilbyder svømning for børn i aldersgruppen 3 måneder - 12 år.

For gravide er der et specifikt vandtræningshold eller man kan give sig i kast med Aqua pilates og Aqua yoga.

DGI-byen byder på et væld af aktiviteter udover svømning, tag fx. børnene med til en omgang bowling eller måske vil I hellere give den gas til TemaSøndag, hvor DGI-byens instruktører underviser i alt fra dans til boldspil.

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 6.00 - 22.00 (svøm til kl. 21.30)

Fredag kl. 6.00 - 19.30 (svøm til kl. 19.00)

Lørdag kl. 8.00 - 19.00 (svøm til kl. 18.30)

Søndag kl. 8.00 - 18.00 (svøm til kl. 17.30)

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Vi holdt fødselsdag i DGI byens bassiner og det fungerede perfekt med 8 børn i alderen 7-9 år. Den medbragte mad spiste vi ved bord og efter noget tid var børnene så hjemmevandte at de gik fra bassin til bassin. Det er et trygt og rart sted at være med småbørn. Den nye sauna inde i svømmehallen er et hit - her kan man få varmen og samtidig holde øje gennem glasruderne med ungerne i bassinet!

Nhi

Vi var afsted i søndags og det var ikke en særlig god oplevelse. Der var intet varmt vand (men det var der vist heller ikke i store dele af af kbh den dag) og da der blev spurgt, om der ikke var en enkel hane med lidt varmt vand, så de små poder ikke skulle chokbades, var svaret: "I kan bare gå, hvis I ikke vil svømme." Det var bare et enkelt og høfligt spørgsmål og vi forventede da klart ikke sådan et svar. Vi valgte at benytte os af svømmehallen alligevel (manden var lige en tur i træningshuset inden), da vores 3-årige var meget opsat på at komme i vandet. Det første, der møder os er et bjerg af sko, der er meget svært at komme forbi som gravid og med en 3-årig. Vandet er iskoldt og sønnike er IKKE vild med det kolde vand. Svømmehallen er ok og dejligt med to store basiner til børn med varmere vand. Vandet skulle også være lidt koldere en normalt denne dag, men jeg frøs i det ene bassin og måtte over i det varmeste til sidst. Sønnike fik en ordentlig omgang skyl/bad i puslerummet ved bassinet inden vi gik, da det var lunere end hvad der kom ud af bruserne. Da jeg så saunaen blev jeg mildest talt chokkeret. Hvordan kan en sauna i selveste DGI-byen være så lille??? Havde jeg bare sat forventningerne op eller? Jeg har da aldrig oplevet så lille en sauna før. DGI-byen er ihvertfald ikke et sted, jeg tænker at besøge igen, så hellere de "mindre" steder, men hvor faciliteterne er iorden. Øv øv for en oplevelse.

christine

Havde en rigtig dejlig lørdag i bassinerne sammen med datteren og hendes veninde. Kan varmt anbefale at få fat i et skattekort hos livredderne. Sjov og udfordrende leg.

Christina

DGI-byen et super fedt sted, både privat med familien og til stort set alle muligheder for holdsport, alt samlet under et tag, super fedt
Meget imødekommen og hjælpsomt personale

Sofie

Er der nogen der ved om der er svømmehold til børn på 2år. for jeg har ikke rigtig kunne finde noget svar selv.

Iben

rigtig lækker svømmehal også til babysvømning

Musse

Ungerne er vilde med bowlingbanen. Vi har holdt fødselsdag der et par gange efterhånden.

Benjamin

Jeg skal ikke kunne sige om det er et enestående tilfælde, men jeg har simpelthen haft den dårligste oplevelse med DGI-byen. Har gået om lørdagen på deres "farhold" kl 15. 30 og ud af de 10 gange havde vi 2 aflysninger, hvor vi enten fik besked for sent eller slet ikke! Da jeg så forsøgte at ringe derind ugen efter var det umuligt at komme igennem til Vandkulturhuset! Vi fik to ekstra gange, men lur mig om ikke vi den sidste gang igen stod med en lang næse ved skranken, da holdet igen var aflyst uden besked til forældrene! Det er en hel dag med forberedelse med lure, spisning, etc. der lige ryger i vasken.
Derudover er der ekstremt dårlig akustik og meget fyldt i omklædningsrummene og jeg synes der var meget forskel i overskud og niveau på instruktørene. Kan ikke anbefales og for at citere Søren Frank: "Den ene stjerne er så det ikke skal lige en fejl."

Natascha

DGIbyen er et helt fantastisk kultur og sportscenter, hvor alt er samlet under et tag, og hvor der er tilbud til alle i familien; ungerne har nydt godt af svømning, mor har nydt godt af bowlingcenteret og spa, og far han har stadig oplevelserne til gode ;-)

Sofie

Vi har gå til babysvømming i dgi-byen det var godt det endest problem var tiden, De passe ikke særlig godt til hvores søn sove møster.
Det skal ligge sige at der er super ligt plads i omklænings rumme og meget trængsel i bade tit når man gå til baby svømming.

Caroline

Jeps, Vandkulturhuset en lørdag formiddag er en heftig omgang med ufattelig mange børn i alle aldre der plasker og pjasker. Husk en tætsiddende badeble til små børn ... vi havde et uheld med Viggo i dag, hvor bleen ikke holdt tæt da han lavede stort i den - og de måtte lukke bassinet i 1 time for at rense det. Det er ikke noget jeg var særlig stolt af, men så har vi da lært at badebleen skal holde tæt!

Stine

Jeg er meget skuffet over DGI-byen! Jeg går pt til baby svømning søndag formiddag og det er det mest stessende jeg nogensinde har oplevet :-( Der er en million mennesker i omklædningen, og endnu flere i baby/voksen bassinet, hvor babysvømning-undervisningen foregår - bassinet er delt :-( Jeg er helt sikker på at det er fedt hvis man har større børn, men med en baby på armen er det ikke optimalt

Pernille

Skøn svømmehal - dejligt med varme bassiner :O)

Pernille

Fantastisk svømmehal, hvor der er sjove udfordringer både for de små og de større børn - dejligt!!

Ja, der er mange mennesker i weekenderne, som regel er det dog til at komme til i middagsstunden, da de mindste er hjemme og sove til middag, -og mange andre spiser frokost....

Camilla

Dejlig svømmehal, men der er dog tit alt for for mange mennesker.

Tilde

Fantastisk lækker svømmehal med massere af plads til pjat og leg.

Den store Ælsker trampolinen inde i vippe rummet.

Karina

Fint sted, vi har primært brugt børnebassinet - der er dog ikke meget plads i forhold til prisen...

Ida

Dejligt sted for børn og voksne.
Der kan dog hurtigt blive for mange mennesker i omklædningen - gosh der er VILDT!

laila

DGI er et HIT! Vi har gået til svømning siden vores største var 4 måneder gammel. Det er altid en god oplevelse at være her med børn. Vores drenge er nu 2,5 og 5,5 år og begge er vilde med alle de børnevenlige vand arrangementer der er lavet her.

Samtidigt er der masser af anddre muligheder for at være fysisk. Og de større arrangemneter der har været her, feks. skt hans har været rigtig godt.
Og bowling er også prøvet med vores største... De har dog ikke børnekugler der over, men det er en sjov oplevelse.

Caroline

Jeg havde en 3-årig med i DGI byen i dag og det var en helt fantastisk oplevelse. En mandag formiddag er absolut et anbefalelsesværdigt tidspunkt med meget få mennesker. Det er rigtig godt at der er bassiner med forskellige dybder så børnene stille og roligt kan vænne sig til vandet og samle mod til at prøve det dybere vand. Varmvandsbassinet er også super lækkert for både voksne og børn. Man må godt bade i det med større børn hvis der ikke er babysvømningundervisning og hvis dit barn er nogenlunde roligt...

Joy

At tage i DGI svømmehallen med børnene en lørdag formiddag er værre end at shoppe dagen før juleaften - er du vimmer det er stressende....nok mest pga larmen, der kommer alle steder fra...Havde man det (næsten) for sig selv, ville det dog være genialt. Dejlige faciliteter.

Ditte

har gået til vandgym. for gravide der, godt hold, men for mange mennnesker i selve svømmehallen især ift de priser de tager!!!

Morten

Fed svømmehal. De har en klatrevæg for større børn uden for hovedindgangen.

Ingrid

Jeg går til babysvømning i DGI-byen fredag eftermiddag, hvilket er en smule stressende, da der er sindssygt mange mennesker i omklædniungsrummene og i bassinerne. Prøv om du kan få et hold om morgenen i stedet.