Januars bedste oplevelser for børn

Godt nytår allesammen! 2023 er skudt i gang, og vi er klar til guide jer til de bedste børneoplevelser i årets første måned.

Foto: Unsplash
23. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen indeholder annonce

Teater Vestvoldens Familieshow

Kom med, når Teater Vestvolden samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien i samarbejde med Comedyklubben Junior. Der er garanti for fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov. For børn fra 6 år, unge og deres voksne.

Hvornår? 29. januar

Vinterfestival i ZOO

Glæd jer til ZOO's første vinterfestival! Her vil være masser af lyd, leg og aktiviteter på programmet hver weekend! Mød Pelle og Kaya, Bluey & Bingo, Børste, Silja Okking og mange andre kendte børnefavoritter.

Hvornår? 7. januar - 28. februar

Foto: Anne Sofie Vermund

Frøken Ignora og Mister Georg

Oplev den fine forestilling "Frøken Ignora og Mister Georg", der spiller på Anemonen for de 5-12 årige fra midten af januar. Forestillingen er en to'er til "Frøken Ignora eksploderer", og tager udgangspunkt, der hvor Frøken Ignora og Georg er blevet kærester.

Hvornår? 12. januar-10. februar

Foto: Emmerys

Tour-de-fastelavnsbolle

Når julens hygge er overstået, kan januar føles mørk og kedelig - men heldigvis kan vi glæde os til fastelavnsbollesæsonen, der allerede skydes i gang i starten af januar! Lagkagehuset starter f.eks. salget den 5. januar, mens Emmerys følger trop den 10. januar - så sæt kurs mod byens fastelavnsboller!

Hvornår? Fra start januar

Familierundvisning på Gamle Scene

Udforsk teatrets magiske verden med dine børn, når Det Kongelige Teater inviterer indenfor til familierundvisning på Gamle Scene. Her får I et indblik i kostumer, kulisser, scenografi og publikum. Hvordan ser ballet ud, hvorfor lyder opera så kraftigt, og hvad vil det sige at spille skuespil? Rundvisningerne er egnet for børn fra 4-12 år, men skal følges med en voksen. Husk at købe billet til både barn og voksen.

Hvornår? Lørdage og søndage i januar kl. 10:00

Isdisco i Østerbro Skøjtehal

Spænd skøjterne og tag med til årets første isdisco i Østerbro Skøjtehal! Det kræver ingen erfaring, blot godt humør! Medbring evt. jeres egne skøjter, så koster det kun 50 kr. i entré.

Hvornår? 28. januar kl. 19:30-22:45

Foto: Folketeatret

Ud med Knud

Oplev den livsbekræftende, morsomme og musikalske fortælling "Ud med Knud" på Folketeatret. Forestillingen egner sig til børn i alderen 10-16 år, og handler om at leve med sygdom helt tæt inde på livet.

Hvornår? 15. -26. januar

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben