De 3 spots for børn på hjul i Aarhus

Elsker dine børn at være aktive på skateboard, rulleskøjter og løbehjul? Børn i byen har samlet tre gode og hjulvenlige spots i skønne omgivelser, hvor børn i alle aldre og niveauer har plads og mulighed for at boltre sig.

13. december 2022
Af Christina Smedegaard Jensen

Skateanlægget på Læssøesgade Skole

Læssøesgade Skole, centralt placeret i Frederiksbjerg, åbnede i 2016 et stort skateanlæg midt i skolegården. Anlægget er tilgængeligt for alle og er opdelt i forskellige zoner, så nybegyndere såvel som de mere øvede skatere har masser af plads til at udfolde sine færdigheder. Banen kan bruges til både skateboards, løbehjul og rulleskøjter, så det er bare på med hjelmen og afsted.

Foto: VisitAarhus.dk

Stier i Marselisborg Skovene

Marselisborg skovene byder på et stort naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at få gang i hjulene. De mange stier tilbyder en oplagt mulighed for en frisk cykeltur, hvor I kan undgå, at de mindste er i kontakt med den øvrige trafik. Med adskillige asfalteret stier, egner skovområdet sig også perfekt til en tur på rulleskøjter eller løbehjul.

Foto: Christina Smedegaard Jensen

Aarhus’ havneområde

Ved Aarhus’ havneområde er der både masser af plads og gode faciliteter til at finde hjulene frem. Der er en stor bred plads i forskellige niveauer med nedkørsler beregnet til netop dette formål. Pladsen er så stor, at I kan tage selv de mindste med og stadig undgå, at de kommer i karambolage med de øvrige cyklister, der benytter pladsen som cykelsti.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben