5 fede film i Børnebiffen - februar

Børnebiffen i Cinemateket viser sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i februar måned lige her.

Foto: Lili får besøg. Foto: Siri Melchior
27. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Denne artikel er bragt i samarbejde med Cinemateket

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen.

Foto: Jannik Hastrup

Cirkeline – 2 + 2 = 5

Cirkeline holder skole for de fire mus: Ingolf, Fredrik, Susse og Musse. Der undervises i regning, musik og botanik.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Foto: Anne Kristin Berge

Hermans hjerte

En dag dukker en uventet fremmed op i Hermans have. Herman smider den uønskede gæst på porten, men han fortryder hurtigt sin gerning.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Foto: Isabelle Favez

Zebraen Zibilla

Zibilla er ikke som de andre børn og bliver drillet på grund af sine zebrastriber. En dag kommer hun ud på et spændende eventyr og møder cirkusartister.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Foto: Michael W. Horsten

Op med humøret

Drengen Emil har en kanin, som han leger med hver dag. Kaninen er god til at hoppe, og den er sød. Men kaninen er også gammel.

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år 

Foto: Siri Melchior

Lili får besøg

Lili får besøg af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Om Børnebiffen

I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

- Billetter bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon: 33 74 34 12.
- Børnebiffen er gratis for daginstitutioner, og koster 30 kr. for private.
- Hvis du er medlem af Børn i byen Klubben .får du 50% rabat på billetter

Besøg Børnebiffen.dk

Mød Vitello, Orla Frøsnapper og Hunden Ib. Ud over at besøge Børnebiffen i Cinemateket, kan I også gå på opdagelse blandt næsten 400 søde, sjove og finurlige film for de yngste, som Børnebiffen.dk tilbyder. Her kan alle bibliotekets brugere helt gratis få adgang til en enestående filmskat, som er skræddersyet til de 3-7-årige.


Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben