5 fede film i Børnebiffen - maj

Børnebiffen i Cinemateket viser sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i maj måned lige her.

Foto: Siri Melchior
26. april 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Denne artikel er bragt i samarbejde med Cinemateket

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen.

Foto: Per Fly

Den lille ridder

Der var engang en lille dreng, som boede i et rige, hvor skænderier, slåskampe og vrede var forbudt. Derfor var der ikke længere brug for riddere.

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Foto: Dorte Bengtson

Vitello bygger en monsterfælde

Er der noget Vitello kan lide, så er det monstre. Og zombier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er mørkt og han skal sove.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Foto: Siri Melchior

Rita og Krokodille - Forår

Foråret er smukt. Der er fine, nye blomster og fugleunger, som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Foto: Maja Gehrig

Dronning Numse

Far, fortæl en godnathistorie! Jamen, hvad skal den handle om? Aner det ikke… Ok, der var en gang en ’Aner det ikke’. Midt på himlen, over skyerne…

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Foto: Caroline Attia

Drengen og hvalen

Oscar bor hos sin bedstefar i Arktis. Bedstefar er fanger. Han skal ud til pakisen og jage hvaler, og Oscar skal bo hos sin tante imens. Eller skal han…

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Om Børnebiffen

I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

- Billetter bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon: 33 74 34 12.
- Børnebiffen er gratis for daginstitutioner, og koster 30 kr. for private.
- Hvis du er medlem af Børn i byen Klubben får du 50% rabat på billetter

Besøg Børnebiffen.dk

Mød Vitello, Orla Frøsnapper og Hunden Ib. Ud over at besøge Børnebiffen i Cinemateket, kan I også gå på opdagelse blandt næsten 400 søde, sjove og finurlige film for de yngste, som Børnebiffen.dk tilbyder. Her kan alle bibliotekets brugere helt gratis få adgang til en enestående filmskat, som er skræddersyet til de 3-7-årige. I kan også finde sjove aktiviteter tilknyttet filmene på websitet Børnebiffen i dagtilbud.


Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben