5 familievenlige hoteller i Malmø

Planlægger I en weekendtur til Malmø med ungerne, men mangler et børnevenligt hotel? Fortvivl ej, Børn i byen redaktionen har samlet 5 overnatningssteder med plads til hele familien.

Foto: Malmø Arena Hotel
2. oktober 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Tjek Malmøs mest børnevenlige hoteller ud lige.

Skybar på Malmø Arena Hotel. Foto: Caroline Hemmingsen
Legerum på Malmø Arena Hotel. Foto: Caroline Hemmingsen

Malmø Arena Hotel: Legerum og vild udsigt

Malmø Arena Hotel ligger, som navnet antyder, i forlængelse af Malmø Arena og lige ved siden af det store shoppingcenter Emporia. Hotellet er super børnevenligt - her er både indendørs legerum og børnemenu i den vilde skybar på toppen af hotellet. Her kan der bestilles forskellige pizzaer, som kan nydes med udsigt over byen og Øresundsbroen. Det er desuden muligt at bestille familieværelse med køjesenge.

Hvor? Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmø

Børn på Quality Hotel The Mill. Foto: Quality Hotel The Mill
Shuffleboard på Quality Hotel The Mill. Foto: Quality Hotel The Mill

Quality Hotel The Mill: Brætspil og legeområde

Quality Hotel The Mill er et stort hotel med 224 værelser og en fantastisk beliggenhed et stenkast fra gågaden. Flere af hotellets dobbeltværelser har en connecting door, hvilket passer særligt godt til børnefamilierne. Derudover er der børnemenu i hotellets restaurant The Social Bar & Bistro, indendørs legeområde, spilrum samt brætspil og puslespil til rådighed.

Hvor? Amiralsgatan 19, 211 55 Malmö

American Queen på Havshotellet. Foto: Havshotellet
På stranden. Foto: Havshotellet

Havshotellet: Roligt og tæt på strand

Havshotellet er et fint designhotel med 21 unikke værelser beliggende ved Limhamn lige ud til vandet. Her kan I nyde roen, overnatte i familieværelset American Queen og spise lækker morgenmad. Hotellet ligger tæt på både strand og park, og der er også en lille legeplads bag hotellet.

Hvor? Strandgatan 50, 216 12 Limhamn, Malmø

Scandic Triangeln. Foto: Scandic
Family Superior på Scandic Triangeln. Foto: Scandic

Scandic Triangeln: Familieværelser og cykler til låns

Hos Scandic Triangeln er børn altid velkomne, så book et familieværelse og nyd et bekvemt ophold. Spis jer mætte i hotellets restaurant, der serverer alt fra street food-inspireret mad til lækre klassikere med et unikt særpræg. Har I større børn med, kan I låne cykler på hotellet og udforske Malmø på hjul. Hotellet ligger desuden et stenkast fra Malmøs største park, Pildammsparken, der bl.a. rummer den fede teaterlegeplads!

Hvor? Triangeln 2, Malmø

Legerum på Hotel Noble House. Foto: Hotel Noble House
Restaurant Taverna på Hotel Noble House. Foto: Hotel Noble House

Hotel Noble House: Børnemenuer og legehjørne

Best Western Plus Hotel Noble House ligger i hjertet af Malmø, og her bor I i et filminspireret miljø, hvor Miami, New York og Hongkong sætter stilen! På det farverige hotel kan to børn på op til 12 år bo gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstrasenge. Derudover har hotellets restaurant Taverna børnemenuer, og der er et kreativt og spændende legehjørne for de yngste.

Hvor? Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmø

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben