De 7 kaffevinduer

Du hungrer efter kaffe, men baby skriger så snart du slipper barnevognens håndtag, og gør dermed cafébesøg umuligt. Løsningen er at trille forbi et af byens kaffevinduer, så du kan få stukket kaffen og croissanten i hånden direkte på gaden.

Foto: Caroline Meldgaard
8. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Ipsen og Co.

Ipsen & Co er en skøn kaffebar på Gammel Kongevej, der både serverer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Ud til fortovet har cafeen et fint lille vindue, hvor personalet står klar med kaffe og andre varme drikke to-go! Så grib en kop varm kaffe, og nyd Gammel Kongevejs charme og mange spændende butikker.

Mirabelle. Foto: Stephanie Mielnicki

Mirabelle

Hvis du er på farten på Nørrebro, og sulten eller tørsten melder sig, kan du altid trille forbi Mirabelle Bakery på Guldbergsgade. Her du kan købe bageriets sortiment gennem takeaway-lugen alle ugens dage fra kl. 7-17. Stedet har god kaffe og lækre croissanter - og så er alt økologisk!

Kaffeslabberasen

Er du ude og trille med baby på Vesterbro, bør du lægge vejen forbi Kaffeslabberasen på Enghave Plads. Stedet er en kombineret kaffebar og special-forretning, hvor der sælges lækker kvalitetskaffe, the, frisk brød, kager, sandwich mv. Stedet oser af 70'er nostalgisk råhygge, og selv deres kaffeluge er dekoreret i bedste retrostil, så den ikke er til at overse.

Foto: Josefine Barrett

Café Funder, Frederiksberg Have

Skal du på trilletur med baby i Frederiksberg Have, er et pitstop hos Café Funder et must. Her serveres både varme drikke, læskedrikke og lidt til den lille sult, som f.eks. pølsehorn og croissanter. Barnevognen kan køres lige op til vinduet, og passende trilles en tur rundt i haven efterfølgende.

Central Hotel og Café

Central Hotel & Café er et kombineret hotel og café i Tullinsgade på Vesterbro. Hotellet er verdens mindste, med kun et værelse, og så er det placeret ovenpå en lillebitte, hyggelig café. Stedet emmer af nostalgi og serverer skøn kaffe, sandwichs, croissanter, milkshakes med mere gennem deres lille luge ud til vejen.

Foto: Designcafeen

Designcafeen

Designcafeen på ydre Østerbro byder foruden kaffe, design og hangout i børnevenlige rammer på et lille to-go vindue for dig, der er på farten med barnevognen. Gennem vinduet kan du bl.a. købe økologisk morgenbrød, som f.eks. croissanter, frøsnappere, thebirkes og selvfølgelig kaffe to-go.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben