De 3 børnecaféer i København

Sukker du efter børnevenlige cafeer med legehjørner, børnemenu og plads til livlige børn - og samtidig god kaffe til forældrene?

Foto: Stephanie Mielnicki
15. december 2022
Af Rikke Reffelt

Her kommer fluks 3 gode bud!

Foto: Café Sonja

Plads til alle: Cafe Sonja

Café Sonja på Vesterbro er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Stedet laver solid, lækker, børnevenlig mad, har hyggeligt legehjørne og er især populær hos mødregrupper, da der er indrettet særlige lokaler, hvor babyer og deres mødre kan slå sig løs.

Hvor? Saxogade 86-88, 1662 København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Café Sonja

Foto: Café Sweet Surrender

Den über børnevenlige: Cafe Sweet Surrender

Café Sweet Surrender på Vesterbro er en non-profit og børnevenlig café, som venter med legehjørne til børnene, en decideret børnemenu, god kaffe og lækre snacks til mor og far. Ude foran er der plads til barnevogne. Cafeen afholder tit børnevenlige arrangementer, foredrag for mor og far og meget andet. 

Hvor? Dybbølsgade 49, 1721 København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du rabat på Sweet Surrender

Fotos: Bette Café

Tumlerum og plads til byens mindste: Bette Cafe

Det kan være svært at finde en cafe, hvor der er plads til små børn. Men fortvivl ikke - på Nørrebro er Bette Cafe netop åbnet med tumlerum med madrasser og legetøj. På Bette Cafe er der plads til børn og babyer, pusleplads, familievenlige snacks og meget mere. Og så er cafeen bare rigtig hyggelig. Perfekt pitstop med familien. Bette Cafe holder ofte hyggelig børne- eller babyevents.

Hvor? Guldbergsgade 11, 2200 København

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på Bette Café

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben