Cafe Sonja

Sidegaden normal620
Cafe Sonja
Saxogade 86-88
1662 København V
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Café Sonja, som ligger i Saxogade, og er opkaldt efter 1960’ernes tv-succes Sonja fra Saxogade, er en hyggelig familiecafé med fokus på kvalitet, bæredygtighed og den gode stemning.

Caféen har tidligere vundet Børn i byen Prisen, og er en populær café for børnefamilier og mødregrupper. Der er plads til leg og bevægelse i det særligt indrettede børnerum, og stedet har gode puslefaciliteter og godt udsyn til barnevogne. Maden er indbydende og uhøjtidelig, priserne rimelige og menuen børnevenlig. Tjek også deres hyggelige fællesspisninger ud, som er hver torsdag i ulige uger.

Der er mulighed for catering af sandwich og kage, samt leje af lokaler ved kontakt til cafesonja@settlementet.dk.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Hege

Altid hyggeligt på Café Sonja. Venligt personale og afslappet stemning. Maden er lækker og der er plads til at børnene kan lege.

Betina Louise

Herligt afslappet sted for børnefamilien. Der er legetøj til ungerne og go og billig kaffe til de voksne.

Rikke

Rigtig hyggeligt og afslappet sted med dejlig atmosfære. Det bagerste rum er helt perfekt til børnefamilier. Her er der legetøj til børnene, der kan ammes og man kan kigge ud til barnevognen/klapvognen, hvis børnene skal sove. Og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at det er så ganske prisvenligt.

n

Café Sonja er super hyggelig, børnevenlig og afslappet med god og billig mad. Og sofa/lænestole i det bageste rum, hvor det er rart at amme eller lege med de små. Dejlig atmosfære!

Sofie

Hyggelig og god stæming og god priser.

A.

Cafe Sonja er skam i fuld vigør, om end de for nylig har fået noget kortere åbningstider og man derfor ikke længere kan spise aftensmad der. En skam, da det var et bekvemt sted at slæbe familien med, uden at det behøvede at blive hundedyrt. Morgenmadsanretningen med smoothie og grød kan varmt anbefales, sundt og super lækkert!

Pia

Den gjorde den sidst jeg gik forbi.

kindbynature

Hjemmesiden virker desværre ikke, men går ud fra at caféen stadig eksisterer?

Lene

Synes stedet er varmt og personalet hjerteligt! Du er velkommen med el uden baby på armen, i selen, i vognen.. (som dog må stå uden for), men der er god plads til mere end én og det er frit udsyn til de små indefra den hjemlige hygge..
Maden er ok, mættende og så er den også "to go"..

Anonym

Et helt fantastisk sted som både jeg og alle mine børn elsker! Super sød og venlig betjening. Dejligt med et sted hvor hjertet er med på arbejde.

laila

Elsker at støtte stedet her, og så er der så meget forståelse for børn. Altid sød betjening med finurlige oplevelser :o)
Meget vesterbrosk!

Marie P.

Et rigtig godt alternativ til cafeerne på Vesterbro, når man har en lille baby. Der er plads til at stille barnevogne udenfor, og er vejret godt, er det et rart sted at sidde med meget lidt trafik. Det særlige rum er perfekt til at amme, og der er skifteplads på toilettet. Dagens ret kan klart anbefales, den er billig, mættende og smager godt - også kaffen er god og man kan altid få en dessert til. Betjening er rigtig sød og venlig.