Cafe Sonja

Cafe_sonja__gaden__-_bannerbillede_primary_article
Saxogade 86-88
1662 København V
Telefon: 33 24 68 25
cafesonja@settlementet.dk
settlementet.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Café Sonja er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Og her kan man få dét sunde, varme måltid mad, som Sonjas mor ikke lavede til hende. Stedet, der har eksisteret i mere end 20 år, er i dag kendt som en super god café for mødregrupper – der er blandt andet indrettet et særligt rum, hvor mødre og deres babyer kan slå sig løs uden at forstyrre de øvrige gæster. Maden, som er god og solid og lavet fra bunden, kan også tages med hjem, hvis man som Sonjas mor, ikke lige har helt styr på aftensmaden.

Første torsdag i måneden kan medlemmer af Børn i byen klubben få et gratis børnemåltid efter kl. 17.

Der er mulighed for catering af sandwich og kage, samt leje af lokaler ved kontakt til cafesonja@settlementet.dk.

Åbningstider Rediger ›

man-fre: 08:00 - 20:00
lørdag: 10:00 - 15:00
søndag: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Pusleplads
Høj stol
Legetøj
Udsyn til barnevogn
Borde udenfor
Amning tilladt

Kategorier Tilføj ›

Cafeer Trash
Take away Trash
Barselscafeer Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Betina Louise

Herligt afslappet sted for børnefamilien. Der er legetøj til ungerne og go og billig kaffe til de voksne.

Rikke

Rigtig hyggeligt og afslappet sted med dejlig atmosfære. Det bagerste rum er helt perfekt til børnefamilier. Her er der legetøj til børnene, der kan ammes og man kan kigge ud til barnevognen/klapvognen, hvis børnene skal sove. Og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at det er så ganske prisvenligt.

n

Café Sonja er super hyggelig, børnevenlig og afslappet med god og billig mad. Og sofa/lænestole i det bageste rum, hvor det er rart at amme eller lege med de små. Dejlig atmosfære!

Sofie

Hyggelig og god stæming og god priser.

A.

Cafe Sonja er skam i fuld vigør, om end de for nylig har fået noget kortere åbningstider og man derfor ikke længere kan spise aftensmad der. En skam, da det var et bekvemt sted at slæbe familien med, uden at det behøvede at blive hundedyrt. Morgenmadsanretningen med smoothie og grød kan varmt anbefales, sundt og super lækkert!

Pia

Den gjorde den sidst jeg gik forbi.

kindbynature

Hjemmesiden virker desværre ikke, men går ud fra at caféen stadig eksisterer?

Lene

Synes stedet er varmt og personalet hjerteligt! Du er velkommen med el uden baby på armen, i selen, i vognen.. (som dog må stå uden for), men der er god plads til mere end én og det er frit udsyn til de små indefra den hjemlige hygge..
Maden er ok, mættende og så er den også "to go"..

Anonym

Et helt fantastisk sted som både jeg og alle mine børn elsker! Super sød og venlig betjening. Dejligt med et sted hvor hjertet er med på arbejde.

laila

Elsker at støtte stedet her, og så er der så meget forståelse for børn. Altid sød betjening med finurlige oplevelser :o)
Meget vesterbrosk!

Marie P.

Et rigtig godt alternativ til cafeerne på Vesterbro, når man har en lille baby. Der er plads til at stille barnevogne udenfor, og er vejret godt, er det et rart sted at sidde med meget lidt trafik. Det særlige rum er perfekt til at amme, og der er skifteplads på toilettet. Dagens ret kan klart anbefales, den er billig, mættende og smager godt - også kaffen er god og man kan altid få en dessert til. Betjening er rigtig sød og venlig.