De 10 mest ammevenlige caféer

Når man er på tur med baby, hænder det, at sulten melder sig – hos både store og små. Her får du Børn i byens liste over dejlige caféer, hvor der er gode rammer for at stille sulten og amme den lille.

Foto: Romeika Cortez
8. december 2022
Af Romeika Cortez

Laundromat Café

“Vi kan godt lide børn og bryster” skilter Laundromat og inviterer åbent til amning i deres kombinerede vaskeri og café, hvor stemningen er afslappet og med plads til alle. Caféen er velegnet til børnefamilier med sofaer, puslefaciliteter og legetøj til fri afbenyttelse.

Hvor? Århusgade 38, København Ø

Wulff og Konstali

Hos Wulff & Konstali elsker de babyer - og det er selvfølgelig tilladt at amme. Barnevognen kan parkeres ved ruden til cafeen eller ved jeres bord udenfor om sommeren. Glæd dig til en superlækker brunch og mange andre fristende sager fra cafekæden, som ligger hele tfir steder i København.

Hvor? Lergravsvej 57, 2300 København S, Sankt Hans Torv 30, 2200 København N, Isafjordsgade 10, 2300 København S og Waterfront Shopping - Philip Heymans Allé 17, 2900 Hellerup

Café Sweet Surrender

Hele idéen med Café Sweet Surrender er at være et sted, hvor forældre kan slappe af og hygge sig med deres børn. Derfor er her både legehjørne, legetøj, masser af smil til alle børn og selvfølgelig er man hjertelig velkommen til at amme i caféen.

Hvor? Dybbølsgade 49, København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du en gratis the eller kaffe til din brunch

Laundromat Café. Foto: Romeika Cortez

Bryggens spisehus

I caféen i Kulturhuset Islands Brygge er der masser af plads med frit udsyn gennem panoramavinduerne til både vandet og barnevognene. De har masser af højstole og i kælderen er der puslerum og en blød sofa som de fleste bruger, når de skal amme. Men man er også velkommen til at amme oppe i caféen.

Hvor? Islands Brygge 18, København S

Det nye fælleskab

Det nye fællesskab i Vanløse er en butik med fine sager og en lille café med hyggelig og kreativ stemning. Her er både amme- og børnevenligt. Man må gerne amme sit barn, mens de store børn og tumlinger kan lege med legetøj og tegne på et tegnebord. De har endnu ikke fået indrettet pusleplads, men det er på vej.

Hvor? Jernbane Allé 70, 2720 Vanløse

Café Sonja

På Café Sonja har de et særligt familierum, så her er man vant til alle størrelser. Derfor må der selvfølgelig også gerne ammes, ligesom der er puslefaciliteter. Barnevogne parkeres udenfor og kan ses fra vinduerne. Menukortet byder bl.a. på dagens varme ret, økokaffe og brunch – alt lavet fra bunden.

Hvor? Saxogade 86-88, København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos Café Sonja

Foto: Bar50 på Danhostel

Bar50 på Danhostel

I caféen BAR50 hos Danhostel Copenhagen City er der plads til børn i alle aldre, også dem, der skal ammes. Til baby er der højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Du kan også få varmet babymad eller sutteflasker, og så kan du tage barnevognen helt med ind - der er nemlig ramper både ved indgangen fra gaden og indgangen til caféen.

Hvor? H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Bar50 på Danhostel

Absalon

På Vesterbro er Absalon - et moderne forsamlingshus - stedet, du skal svinge forbi med barnevognen, hvis mor/far er latte-tørstige og baby har brug for lidt mad. Her er det plads og ro til at baby kan amme og her er også pusleplads og højstol. Stedet åbner kl. 07 med morgenmad og tilbyder også frokost og fællesspisning om aftenen. Absalon udbyder også babyrytmik og mange andre hold for forældre og baby.

Hvor? Sønder Boulevard 73, 1720 København V

Café Alma

Hos hyggelige, rustikke Café Alma på Islands Brygge er de vilde med børn og babyer. Man er derfor meget velkommen til at amme i caféen, der serverer både kaffe, frokost, aftensmad - og en særdeles god brunch. Der er desuden højstole til de mindste og skiftebord på toilettet.

Hvor? Isafjordsgade 5-7, København S

little house

I barselshuset Little House på Østerbro kan du melde dig dig ind og med dit abonnement frit bruge stedets mange hold for dig og baby - her er alt fra mor/barn-yoga, rytmik og meget mere og besøge deres fine café, hvor der trygt kan ammes og pusles om baby. Her kan udover lækker mad og drikke til mor (morgenmad, frokost og aftensmad) også købes babymad - og har I store søskende med, kan de fornøje sig i indendørs legeborg.

Hvor? Viborggade 70B, st., 2100 København Ø

Laundromat Café. Foto: Caroline Hemmingsen

Tip! På ammenet.dk kan du finde en hot/not-liste lavet af brugere på ammenet.dk. Her kan du se hvilke caféer og restauranter, som fører en god ammepolitik (HOT-listen), og hvilke der enten forbyder amning eller henviser ammende til toiletter, kældre etc. (NOT-listen).

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben