The Laundromat Cafe - Århusgade

Laundromat normal620
The Laundromat Cafe - Århusgade
Århusgade 38
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

!! OBS !!Pt. lukket pga. brand.

The Laundromat café i Århusgade på Østerbro er en søstercafé til cafeen af samme navn i Elmegade. Den helt store forskel på de to steder er, at på Østerbro imødekommes børnefamiliernes behov til fulde. Cafeen er delt op i to fløje. I den ene er der en businessagtig stemning med bærbare computere og kaffekopper der kan række i timevis, og i den anden fløj er der plads til børnefamilierne. Her er en kasse godt legetøj til fri afbenyttelse, lange sofaer og et område med et stort lavt bord med bænke. Der er desuden et rigtig fint og rummeligt puslerum. Der er gratis wifi i hele cafeen, og ligesom i Elmegade rummer den også et vaskeri. Bordene udenfor står tæt på vejen, så man skal have godt fat i ungerne, hvis man vil sidde derude.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Cathrine

Dejlig børnevenligt!!!

Helle

Fedt - det må vi prøve en dag

Betina Louise

Her kan du nyde dejlig kaffe, mad og kager, mens tøjet vaskes og ungerne leger. Et fedt sted for hele familien..

Mette

En dejlig oase i småbørnefamiliens hektiske liv. Menuen skifter med jævne mellemrum, portionerne er store nok til at et småtspisende barn kan være med på en voksenportion, og så er der i øvrigt en herlig børnebrunch til de små.
Cafeen er delt i 2:
Børneenden med legebord og masser af legetøj, der hyppigt udskiftes, når ejeren går på lokale loppemarkeder.
Voksenenden med lidt lavere lydniveau og en fremragende latte.

Cafeen bruges flittigt af lokale børnefamilier, men også af voksne, der sidder og arbejder via det gratis trådløse net.

Dejligt, uformelt, hjerteligt sted.

Janne

Helt klart den bedste cafe for børn.... og voksne.... Ja, for alle både med og uden børn.....

Irene

Caféen er designet til at man skal kunne have børn med. Har indtil nu kun prøvet brunch og den var helt fin.

Maiken

Det bedste sted at have børn med. Jeg har en dreng på tre og en pige på 1 år, og de elsker begge at lege ved det store legebord og alt legetøjet...Fedt at forældrene kan få tid til at nyde en kaffe, mens de små leger. Maden har dog været lidt bedre tidligere, men det betyder egentlig ikke så meget.

Karen

Dette er en super café at besøge med børn i kan-ikke-sidde-stille alderen. Man føler sig velkommen også med energiske 2-3 årige unger, som også godt kan lide maden på stedet. Nemt at placere en sovende unge i klapvognen uden for vinduet og sidde i den mere stille afdeling (uden legetøj) hvis det er det man er til.
Kaffen er super og maden ok - især de islandske specialiteter som skyrkage og fiskesuppe.

Line

Altid god og afslappet atmosfære. Her kan man tage børnene med uden at føle at de er i vejen. Skønt! Maden er fin, men klassisk cafemad - men det kan man jo også have lyst ind i mellem.

Musse

Vi kommer tit på Laundromaten og er relativt tilfredse med det meste. Bedst med egne børn, ja... For ungerne kan seriøst larme !!! Og vi har bedt om at få musikken skruet ned uden problemer. Maden...mmm mums.

Stine

Havde en god oplevelse uden barn, men ville nok kun besøge den igen med barn, fordi det trods alt er lettere at være i selskab med andre menneskers børn, når ens eget er tilstede.

Super lækker røræg, men theen var lige lovlig dyr.

Pia

Politiken skriver følgende om denne børnevenlige cafe:

På Østerbro søger børnefamilierne gerne hen på Århusgade, hvor man kan nyde sin kaffe, brunch eller aftensmad i ro og mag, mens børnene fornøjer sig med kisten fyldt med Lego-klodser eller malegrej.

Caféen byder - ligesom filialen i Elmegade - på god fiskesuppe, kaffe, morgenbrød, pasta og burger - og dessert og kage til slikmundene.

Susanne

Jeg nyder at gå på cafe, men det er blevet lidt mere vanskeligt med små poder, som ikke gider at sidde stille. Derfor er Laundromate perfekt, da det er OK at de løber rundt og at der er legetøj som kan underholde. Maden er OK, men ikke en super oplevelse - til gengæld er oplevelsen af at kunne slappe af helt i top. Så vidt jeg har oplevet plejer jeg at bestille ved bordet og betale på vejen ud.

Pia

Jeg vil sige at jeg af de to cafeer foretrækker den på Århusgade, fordi der ikke er overproppet. Men kun til kaffe, jeg er ligesom de andre der har kommenteret her, færdig med at spise mad der.

Anonym

Gode parkeringsmulgheder men det er vist også det positive for mig. Jævn kedelig mad og uintersseret personale.

kindbynature

Helt klart en af mine ynglingscaféer på østerbro. Caféen emmer nemlig af råhygge og en meget afslappet og nærmest hjemme-agtig atmosfære, hvor det er muligt at have børn med i alle aldre (der er nemlig sørget for legeområde og legetøj), spille kort, skak, backgammon, sidde med den bærbare, læse dagens avis, et magasin eller en af de mange bøger de har stående i deres reoler. Alt sammen mens ma nyder den lækreste kop Chai latte og får vasket sit tøj.

Miss

Tænkte det skulle prøves, nu har jeg hørt så meget om det her sted..
Super parkerings muligheder og rigtig hyggelig indretning, meeeennn det er vist også det ( eller også har jeg været uheldig??
Jeg bestilte en gang morgenmad til 85 kr. Størstedelen af tallerkenen var fyldt med skive skåret frugt som smagte rigtig kedeligt, røræggene var tilgengæld rigtig gode- thats it.... Men synes ikke personalet virkede så børnevenlige som jeg har hørt det skulle være, musikken var enorm høj (var der kl.10.30) og når størstedelen af kunderne var mødre på barsel med små babyer synes jeg ikke at høj musik passer ind, spurgte om de ville skrue en anelse ned for musikken.. ak hvis øjne kunne dræbe...
Senere blev min baby urolig og jeg besluttede mig for at amme hende, no problems! Tænkte at jeg kunne bede om regningen og være hurtig ude når jeg havde ammet færdig.. men her fik jeg af vide at jeg skulle gå op til kassen og betale- det var i øvrigt også her jeg skulle bestille??? øh tænker bare at det er en dyr fornøjelse at komme ind i en cafe kl. 10.30 hvor der ikke er så mange mennesker endnu, at man så skal gå op til kassen for at bestille og betale- mærkeligt.. Jeg sagde så til hende at det altså passede ret dårligt med at gå op til kassen nu hvor jeg havde min baby i armen om hun ikke ville være sød at komme med regningen til mig.. endnu engang hvis øjne kunne dræbe! Det undelige var at nogle af de andre kunder sagtens kunne bestille ved bordet og de havde ingen børn?? hmm.... som sagt det kan være jeg var uheldig, men ikke en positiv oplevelse herfra! Sorry... de 2 stjerne går til god mulighed for parkering og hyggelig indretning.

Lotte

Helt klart et sted hvor man føler sig meget velkommen med en baby. Et kæmpestort puslerum og ingen skæve blikke over at baby er med til bunch søndag morgen.
Kaffen er lidt svingende, så bestil latte (som er helt i top med cremet skum) og ikke en stempelkande. Og kom tidligt - pladserne er optaget kl. 11:30 på en søndag.

t

Dejlig café hvor man altid føler sig velkommen -også med en baby under armen. Stort puslerum, to stk barnestole, frugttallerken samt havregrød på menukortet i hverdagene -og så er der godt udsyn fra de fleste borde til guldklumpen ude i barnevognen.
Rigtig god kaffe (!) og maden er velsmagende cafémad.
Desværre ikke økoråvarer (derfor den manglende stjerne)

Janice

Fint sted, fin indretning.. men maden og kaffen er dog ikke noget at råbe hurra for, og det er alligevel noget der tæller når man skal ud og på cafe.