Kulturhuset Islands Brygge

Img 3268 normal620
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Det smukke, lyse kulturhus på Islands Brygge er et af Københavns nyeste. Men hvad angår aktiviteter og arrangementer, skulle man tro, det havde ligget dér – med udsigt til havnebadet, Langebro og alt nybyggeriet – i en evighed. Der er koncerter, teater, dans og mange andre festlige fornøjelser for børn med meget jævne mellemrum. Og hver eneste onsdag er der åben legestue mellem kl. 13.30 og 15.30 med fast tilknyttet sundhedsplejerske. Det er bare at møde op og lege.
Nogle arrangementer koster penge, andre er gratis. Ring eventuelt og hør nærmere.

Husets café har åben mandag-onsdag kl. 10-23, torsdag-lørdag kl. 10-24 og søndag kl. 10-22. Der er masser af højstole, god plads og altid muligt at få en børneret.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lee

Fint sted... Godt med barnevogne, da de kan stå ude foran, så man kan drikke kaffe mens poderne sover...
Hyggeligt sted, som også afholder f.eks. tøndeslagning til fastelavn...

Rengøringsfirma

Fint sted at tage med sit barn. ganske glimrende mad til prisen

M

Værd at huske på, hvis man skal finde et godt og lidt uformelt sted at spise middag med børn.

Mette

Ok brunchbuffet i weekenden til en rimelig pris incl alt det man kan drikke :). Rart sted at have børn med, og det gør ikke noget at de ikke kan sidde stille. Jeg ville ikke vælge stedet til en romantisk tomandsdate..

Heidi

Fantastisk legestue!

Ineta

Elsker kulturhus på Islands Brygge og Islands Brygge i det hele.

Caroline

Cafeen i Kulturhuset kan varmt anbefales. Det store rum og gode facilieteter gør det super nemt at have børn med. På menukortet er der altid børneburger og dagens ret fås som børneret. Betjeningen er venlig og rummlig i forhold til børnefamilier så man føler sig godt tilpas.

lorraine

Jeg er vildt med at kom her med mine børn, der er rumligt og personalet er det også. Dog er maden ikke noget at råbe hurra for, men helt ok, og til rimelig priser.
Det er uden tvivl mit ynglings sted at kom med børn (min er 3 og 1)

Marlene

Super sted, der er rumlighed og plads til alle sjæle. Enkelt og lige til mad som alle jan være med til.

Birgitte

Dette er min absolutte yndlings sted at spise frokost når børnene er med. Der er skønne omgivelser, bare ved tanken drømmer jeg om sommeren og vejret bliver til at sidde udenfor og kigge ud over Islands brygges smukke bygninger og vand. Der masser at plads omkring bordene, så man føler sig ikke mast når man har børnene der er lækker mad og godt udvalg, (deres club sandwich kan anbefales :-)
og endnu en vigtig ting, så er der top betjening og service fra de altid smilende, søde og venlige personale.
Udover det, foregår der rigtig mange spændende aktiviteter, såsom foredrag, legestue, som rejicere nævnt og meget meget mere.

Anne

Er vild med at komme i Kulturhusets café med vores datter på nu godt et år. Der er god plads (og mentalt), og især den lille sofagruppe er en ren mødregruppe-magnet.
Hvis man kommer der om aftenen og spiser, er der gratis kartoffelmos til de små børn, og personalet er også gode til at komme med lidt agurke-skiver eller andet, hvis man kommer med børn til frokost.
Desuden er der masser af børne- og familie-arrangementer i Kulturhuset (se læssevis af opslag i Kulturhuset), så vi kigger ofte forbi.

Natascha

Anede ikke at kulturhuset bød på så mange spændende aktiviteter for børnefamilier ;-) Har kun været der to gange ifbm. foredrag, og har prøvet cafeen i den anledning, og den er da ok...Men påtænker at stifte bekendtskab med flere af kulturhusets tilbud, når lejligheden byder sig ;-)

Stine Zenia

Var forbi i dag til legestue med sundhedsplejersker klar til at veje og give gode råd. Nu er min basse ret lille, men det så ud til at alle ungerne morede sig gevaldigt på det store legetæppe. Her vil jeg helt sikkert komme noget mere. Eneste minus er, at der var enormt varmt i rummet, det er nok pga de store glaspartier ud mod havnen..

Signe

Ofte gode aktiviteter og børnevenligt. Maden er desværre ikke særligt god. Vi bestilte brunch og fik virkelig dårlig kvalitet, tørt brød og osteskiver fra en stor økonomipakke. Ikke særligt lækkert.

Men ender alligevel tit med at gå herhen, fordi det er børnevenligt. Så nøjes jeg med drikkevarer og evt snacks.

Sofie

Jeg var der for at se nærmer på legestunen, der var rigtig mange der bruger legestuen i forhold til rummes størrelse. Der ud over ville det være dejligt vis der bare bliv sat ligt vand fram så man kan få noget at drikke.

Stine

Sikke et skønt sted. Masser af plads og faciliteter til børn. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer her. Vi har allerede set os lune på den buffet, der bliver serveret i weekenden.

Maria

Midt i København ligger denne perle, hvor man kan sidde og nyde dejlig cafemad, mens man ser ud over vandet. Stedet har kæmpe vinduer, hvor man, hvis man får et af de mange vinduesborde, kan følge med alt hvad der sker i barnevognen ude foran. Det er dejligt for os, der ikke er så trygge ved at lade den lille stå ude foran ret mange steder, at der er et fredeligt indhak, hvor barnevognen kan stå i fred. Vågner guldklumpen, er der masser af høje stole. Jeg prøvede deres cafeburger, æblekage og varm cacao, og det var meget lækkert.

Pia

Ihhh jeg elsker at komme her med mine børn og gør det meget - de/vi er altid velkomne og personalet er altid imødekommende. Har kun oplevet en enkelt gangs irritation over uforstående personale. Stedet byder på mange arrangementer i alle aldersklasser

Betina

Vi var til juletræsfest i Kulturhuset sidste søndag...Et ganske hyggeligt arrangement...
Dog havde julemanden meget travlt med at lave alle mulige gamle lege...(som bestemt ikke var for de små)...fremfor at synge ulesange og danse om juletræet.. :-0

Pia

Har været der og spise frokost med ikke-barslende veninde. Hvor havde hun dog fundet et godt sted. Jeg havde min søn på 7,5 mdr med. Jeg kunne uden problemer havde barnevognen med indenfor og parkere den så den ikke var i vejen. Fin højstol og ingen kiggede olmt på den lille spradebasse og jeg kunne slappe af. I kælderen er der fine puslefaciliteter (som dog var lidt nusset og kunne trænge til en klud).
Maden jeg fik var rigtig lækker og til en rimelig pris. Det er helt sikkert et sted jeg kommer igen.

Betina

Man kan få en god brunch til rimelig penge i cafeen... :-)

Karina

Kom tilfældigvis forbi i lørdags, hvor der var Spillebillen og fik det sidste kvarter med sammen med min datter på 4. Dejlig stemning og uhøjtidelig atmosfære, masser af børn, sang, musik og sæbebobler. Her skal vi helt sikkert forbi igen, og nu har vi programmet :-)

Betina

Enig i at arrangementet var i top sidste weekend da der blev holdt "Børn i byen" fødselsdag...
Dog synes jeg musikken var alt for høj - når man tænker på at det var en børnefest.
Min datter på 2½ år spurgte 4 gange om jeg kunne skrue ned for lyden....

Anja Schremmer

KIB burde også være kategoriseret som barselscafé. Der er masser af høje stole, babyer og børn er velkomne i caféen, og i underetagen er der puslebord på handicaptoilettet. Man må ikke have barnevognen med ind, men det er vel de færreste caféer man må det på.

Rikke

Arrengementet var perfekt og stemningen i top, da Børn i byen blev fejret søndag.
Islands Brygges Kulturhus rummer dejlige lokaler med plads til børnenes leg og tumlen mens forældren stadig har et overblik.
Dejligt med økologiske forfriskelserne uden sukker så vi alle kunne holde ud at være sammen mens Dansebillerne spillede skøn musik som kan få en hver dansemus til at rykke på danskegulvet.

Kanya Natasja

En onsdag eftermiddag kom jeg forbi kulturhuset og undrede mig over den gigantiske vognpark af barnevogne, der stod parkeret uden for et af Kulturhusets lokaler med glasfacade. Jeg kiggede ind og rummet var fyldt af mødre, fædre, enkelte bedsteforældre og en masse livlige unger, der boltrede sig på et stort skumlegetæppe (ja, også de voksne). Min datter og jeg slog trop!
Stemningen i legestuen er rar og imødekommende, og i hvert hjørne står en sundhedsplejerske klar med puslebord, vægt, kyndige hænder og gode råd. Hvis man vil have en snak med én af dem, skriver man sig på en liste, når man ankommer - og hænger ud i legestuen, til det bliver ens tur. Det går ret hurtigt.
Min datter pludrede begejstret og så med store øjne på de større børn, der både kunne kravle og spise æblebåde! Jeg fik en snak med et par andre barslende forældre. Bagefter var vi godt trætte - min datter af alle de mange nye indtryk - og jeg selv af det temmeligt høje lydniveau i Legestuen. Så mens tøsen fik en tiltrængt lur i vognen, tog jeg en opfriskende, varm og cremet kaffe fra Kulturhusets gode café.
Vi kommer helt sikkert forbi Legestuen igen en anden onsdag og siger hej til børn, forældre og spændende legetøj.

Andreas

Vi har været med de sidste par år, og det er en kæmpe oplevelse for vores ældste datter på (nu) 3,5 år. Den store hoppepude tager normalt prisen som den bedste aktivitet for hende.