De 5 spisesteder med sjove aktiviteter for børn

Er familien på farten og råber ungerne på mad? Så find vej til disse 5 spisesteder, der alle - udover at give mætte børnemaver - også leverer en sjov og anderledes oplevelse.

Foto: Caroline Meldgaard
8. december 2022
Af Rikke Reffelt
Foto: Kødbyen Camping

Camping: Burgers og minigolf for hele familien

Hvem elsker ikke et godt slag minigolf? Og hvilken bedre måde at fejre sejren eller slikke sårene fra nederlaget på, end med en saftig burger! De to ting bliver kombineret på fineste vis på den nye bar i Kødbyen, hvor minigolfbanerne slanger sig mellem bordene, og indbyder til mange gode stunder. Vær opmærksom på, at aldersgrænsen stiger til 18+, når klokken rammer 18:00. Så kom i løbet af dagen, eller forhør jer på dagen, om ungerne er velkomne efter 18. Nogle dage er det nemlig intet problem.

Hvor? Kødbyen Camping - Kødboderne 9, 1711 København V

Foto: Baglokalet

Baglokalet: Familievenlig mad med udsigt til fodboldbaner

Udefra ligner det en helt almindelig fodboldklub - nemlig Fremad Amager, men når I træder ind ad døren og tager et skarpt drej til højre, finder I det rareste spisested. Maden er god og lavet af friske råvarer, der er lækre retter til ungerne og så er det bare virkelig hyggeligt for både børn og voksne at kigge drømmende ud på de grønne, meterlange fodboldbaner, imens maverne mættes. Her serveres aftensmad og frokost til meget fair priser.

Hvor? Restaurant Baglokalet - Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S

Foto: Boulebar

Boulebar: Brunch + boule - i én!

At træde ind på Boulebar er fuldstændig som at træde ind i en park. Her mødes du af planter, gadelygter, grus og boulebaner (måske kender ungerne det som petanque), men her er også plads til at spise - børnevenligt og lækkert. Bestil en samlet pakke med boule + mad - brunch, frokost eller aftensmad og få et par hyggelige timer. Personalet er søde til at instruere i boule og børnene og deres voksne bliver meget hurtigt grebet af spillet. Der er især familiestemning i dagtimerne. Læs Børn i byens anmeldelse af Boulebar lige . her

Hvor? Boulebar, Nørregade 18, 1165 København K

Fotos: Ana Cecilia Gonzalez, Sticks'n Sushi

Sticks'n Sushi - Tivoli Hotel: Gynger og sushi på toppen af byen

Tag elevatoren helt op på 12. etage af Tivoli Hotel - her venter Sticks'n'Sushi's restaurant med en lækker, børnevenlig menu, opgaveark med tegneopgaver, børnevenlige spisepinde og allersjovest: En absolut betagende udsigt. Som en ekstra bonus er der opsat gynger, så desserten kan nydes med en gyngetur, imens I falder i svime over udsigten over smukke København.

Hvor? Sticks'n Sushi - Tivoli Hotel - Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Foto: Pexels

Flyvergrillen: Flyspot & grillsnask

Sæt kurs mod lufthavnen og stop på vejen ved Flyvergrillen - et legendarisk spisested og udkigspost for flyfans i alle størrelser. Her kan I få klassisk grillsnask - men allervigtigst: noget nær den bedste udsigt til landende og lettende fly til og fra Kastrup, så husk kikkert! Et hit hos børnene og derfor er langt de fleste af Flyvergrillens gæsters blik også stift rettet ud af vinduerne og op mod himlen. Lige i nærheden af grillen finder I en lille legeplads, hvor ungerne kan boltre sig, når de får nok af flykigning.

Hvor? Flyvergrillen, Amager Landevej 290, 2770 Kastrup

Bonus-tip!

Foto: Caroline Meldgaard

Gasoline Grill: To-die-for burgere på ombygget benzintank

Gasoline Grill på Landgreven 10 var den første af de nu 4 restauranter og skiller sig ud ved at befinde sig i en gammel benzintank, som stadig er aktiv. Her kan biler - til stor underholdning for ungerne - komme forbi til en optankning, imens der langes virkelig lækre burgere over disken. Faktisk så lækre, at de er udnævnt til at være blandt de bedste burgere i verden af flere internationale medier. Prisen er fin - 75 kr. for en burger. Vær opmærksom på, at restauranten lukker, når der er udsolgt. Husk at tage et spil på stedets bordfodbold, når burgerne er spist og ta' varmt tøj på i de kolde måneder, da der spises udenfor.

Hvor? Gasoline Grill - Landgreven 10, 1301 Kbh V

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben