Babyvenlige caféer i Aarhus

Forsød din barsel med et besøg på en af Aarhus skønne caféer. Vi har fundet de bedste bud på alternative, men amme- og børnevenlige caféer i Aarhus.

Foto: Stephanie Mielnicki
16. november 2022
Af Didde Randløv
Foto: DOKK1 

DOKK1

Caféen på DOKK1 er måske ikke indbegrebet af hygge og caféstemning, men priserne og maden er til gengæld værd at prøve. Det er også muligt selv at medbringe egen mad, hvilket gør stedet attraktivt for mødregrupper. Hver især kan medbringe lidt til en omgang morgenmad – så kan man købe en kande kaffe i caféen. Barnevognene kan stå lige ude foran caféen eller der, hvor man sidder. Der er gode pusleforhold, og legelandet samt den udendørs legeplads er et kæmpe plus.

Hvor? Hack Kampmanns Plads 2

Foto: Aarhus Street Food

Aarhus Street Food

Hos Aarhus Street Food er der højt til loftet - både bogstaveligt talt og i overført betydning. Den store hal giver fin mulighed for at trille barnevognen med indenfor, og specielt i loungeområdet med de bløde sofaer, kan man snildt få tiden til at gå med kaffe eller mad fra en af stedets mange boder. Loungeområdet ligger desuden tæt på puslepladsen og hvad mere kan man egentlig bede om?

Hvor? Ny Banegaardsgade 46

Spiselauget Godsbanen. Foto: @jorgefilp

Spiselauget

Du finder Spiselauget på Godsbanen, og her er der god plads til at stille barnevognene, så man kan have et øje på den lille, mens man spiser. Vågner de - så må man også gerne tage vognene med ind. Indenfor finder man et lille “legegulv”. Spiselauget tilbyder en lækker morgenbuffet til 55 kr. samt mulighed for at købe en kande kaffe, hvilket kan være kærkomment efter søvnløse nætter.

Hvor? Skovgaardsgade 3

Foto: Café Faust

Café Faust

Ved åen finder du Café Faust, som har et stort udvalg af lækker og klassisk café-mad. Personalet er enormt børnevenligt, og så er der både pusleplads og høje stole til den lille. Der er plads til barnevognen udenfor, som du kan holde øje med indefra. De har også en god børnemenu, hvis man har én af de lidt større poder med.

Hvor? Åboulevarden 38, Aarhus C


Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben