Flyvergrillen

Flyvergrill1 normal620
Flyvergrillen
Amager Landevej 290
2770 Kastrup
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

En legendarisk spise- og udkigspost for flyfans i alle størrelser. Langt de fleste af Flyvergrillens gæster sidder med blikkene stift rettet ud af vinduerne og op mod himlen. Herfra har man nemlig noget nær den bedste udsigt til de mange, tunge fly, der hver dag lander i og letter fra Kastrup Lufthavn. Menuen er klassisk grill – med enkelte tvists som spaghetti bolognese , wienerschnitzel og stjerneskud. Lige i nærheden af grillen er en lille legeplads, hvor ungerne kan boltre sig, når de får nok af flykigning. Bemærk: Køkkenet lukker ned 30 min. før lukketid. Åben alle dage om året, dog lukket 24.12-26.12 og 31.12-01.01.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lee

Hyggeligt udflugtsmål - tag ud og se på alle flyvemaskinerne, få lidt at spise eller en is og leg på legepladsen... Man kan købe flyvemaskiner til ungerne, hvis det har interesse... Ofte meget vind, så tag tøj på derefter...

Mette

Det kan være en spændende oplevelse, men man bør dog tjekke vejr-udsigt og vindretning, for hvis vinden er i "det forkerte hjørne", så er der ikke meget at se på...

m

spændende
vi tog ud og kiggede noget tid før vi skulle på ferie for bare at se de kæmpe maskiner

Mette

Hyggeligt sted at tilbringe 1 time, hvis man altså synes det er sjovt at se fly enten lette eller lande tæt på. Vores den yngste synes det er fedt, ham på 7 år hygger sig mest med den lille legeplads.

Caroline

Så blev flyvergrillen endelig afprøvet. Super koncept for flynørder og børnefamilier. Udsigt til fly, fin legeplads og fridadellesandwhich i topklasse.

anemone

Dejligt sted min søn elsker at kigge på alle flyene! Også fin legeplads i nærheden:-)

Charlotte

et skønt sted at kigge på fly fra

Kirsten

Et skønt og hyggeligt sted.
Min søn imponeres altid over de store fly, som er et fantastisk samtale emne i børnehave og når vi ses med familie og venner.

stence

Hyggeligt sted for både børn og voksne :-)

maria

hyggeligt sted for fly intereserede og børn.Især om sommeren

Birgitte

Fedt at stå og mærke kraften fra flyvemaskinerne på så tæt hold!!
Et hit for både piger og drenge!

Iben

dejligt sted hvor både baby og far er underholdt længe:-)

louise

har du store børn er det næsten bedre en tivoli, lucas elsker at komme der og se de kæmpe store flyvemaskiner komme & gå

Maria

Ikke en sommer er gået uden et stop herude. ungerne syns det er spændende og jeg fik fjernet lidt af min flyskræk derude for snart 7 år siden og siden har vi været forbi hvert år og spise is og hygge!

Stine Zenia

Rigtig godt sted at bruge en time eller to. Der er en fin lille legeplads hvor ungerne kan more sig imens flyvemaskinerne letter og lander i baggrunden.

Pernille

Vi har lige været en aftentur derude i dag.... det var rigtig hyggeligt. Min pige på 2 år elsker flyvemaskiner, så hun var en meget glad lille pige :O)

Camilla

Det er bare rigtig hyggeligt at tage fordi flyvergrillen på en god sommerdag og lege lidt på legepladsen mens flyverne letter i baggrunden :o)