Her kan I spille minigolf

Minigolf er en sommerklassiker! Men det er ligeså sjovt udenfor ferien, for alle aldre, og en perfekt weekend-destination. Tjek de bedste minigolf-spots i og uden for København lige her.

Foto: Adope Stock
25. august 2023
Af Caroline Meldgaard
Foto: Caroline Meldgaard 

Den med havudsigt

Smut til smukke Amager Strand - her venter Amagerstrand is & minigolf. Glæd jer til 18 baner, hvor alle uanset niveau kan være med. Ungerne vil elske et spil og kan samtidig nyde den friske luft, smukke havudsigt og ikke mindst stedets lækre is fra Svaneke.

Hvor? Dykkerstien 8, 2300 København S

Foto: Kødbyen Camping 

Den indendørs med burgers

Tag en tur ind forbi den nye, hippe bar i kødbyen, hvor de på fineste vis kombinerer minigolf med saftige burgers. Den perfekte restaurant for børn, der hurtigt mister tålmodigheden, når der skal ventes på mad eller når de voksne er længe om at spise. Aldersgrænsen stiger til 18+ kl. 18, så sørg for at tage tidligt afsted med ungerne - eller forhør jer på dagen, da der kan gøres undtagelser.

Hvor? Kødboderne 9, 1711 København V

Foto: Caroline Meldgaard

Den hyggelige

Der er dømt ren feriestemning på Enø i Karrebæksminde. Her kan I snuppe et slag minigolf på den lille, hyggelige minigolfbane med overskuelige baner for hele familien. I kan også kaste jer ud i bordfodbold, mega-skak og petanque og slutte dagen af med en tur på stranden, som ligger lige overfor og snuppe en is fra et af stedets mange isboder.

Hvor? Enø Kystvej 5, 4736 Karrebæksminde

Foto: Sommerland Sjælland

Den i Sommerland Sjælland

I Sommerland Sjælland finder I fred, ro og sjov. Her kan I kaste jer ud i et væld af forlystelser, nyde de grønne områder og ikke mindst parkens minigolfbane, som er hyggeligt anlagt og kan give jer en skæg oplevelse, inden I skal videre rundt og udforske parken.

Hvor? Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nørre Asmindrup

Foto: Caroline Hemmingsen 

Den med sommerhusstemning

Sæt kurs mod idylliske Rørvig og få ægte sommerhusstemning for en dag. Her kan I passende kaste jer ud i et spil minigolf på anlægget, som har eksisteret siden 1949, men som løbende er blevet opdateret. Stedet tilbyder også klassisk grill-mad, hvis maverne rumler, inden I går videre ud og nyder smukke Rørvig.

Hvor? Tolbodvej 54, 4581 Rørvig

Foto: Hornbæk Minigolf & Vaffelbageri 

Den med vafler

Tæt på badebyen Hornbæks smukke sandstrand og hyggelige havn kan I tage et slag minigolf hos Hornbæk Minigolf & Vaffelbageri. Banen er nyrenoveret, og ungerne kan også tage en tur i stedets små minibiler. Som en ekstra bonus, kan I bagefter nyde hjemmebagte vafler - perfekt afslutning på jeres turnering.

Hvor? A. R. Friisvej 17B 3100 Hornbæk

Foto: Airtrix

Den i Nordhavn

Airtrix Klatre & Trampolinpark i Nordhavn har netop udvidet med et stort, lækkert udendørsområde for store og små. Her er hovedattraktionen en spritny 18 hullers minigolfbane inkl. hyggeområde med borde og bænke. En perfekt udflugt for hele familien!

Hvor? Kattegatvej 4 2150 Nordhavn

Foto: Cecilie's

Den med flere sværhedsgrader

Hos Cecilie's i City2 kan I golfe løs i miniature naturparken med 18 huller fordelt over 1200 m2. Hver bane har to forskellige sværhedsgrader, så både øvede og nye spillere kan være med. Udover minigolf, har Cecilie's også 18 bowlingbaner, shuffleboard, petanque, sportsbar og meget mere.

Hvor? Cityringen 4, 2630 Taastrup

Bonus-tip!

Foto: Lena Engeltoft

Fodboldgolf!

Har I hørt om fodboldgolf, hvor man sparker en fodbold i et hul i stedet for at skyde til en kugle med en kølle? Det er en vildt sjov idé, og I kan spille det flere steder i landet. Prøv for eksempel i Måløv eller Fun Cph ved Amager Strand. Kildedal Event

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben