Sæsonens cirkusforestillinger 2023

Klovnerier, akrobatik og masser af magi! Sommeren er i gang, og forude venter spektakulære cirkusforestillinger i hele landet - vi guider jer afsted!

Foto: Steven Ferreri linedans / Cirkus Arena
26. maj 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi giver jer 6 cirkusforestillinger for hele familien lige her.

Foto: Cirkus Arena

Cirkus ifølge Bubber og Julie 3

Giv hele familien en oplevelse i særklasse, når Cirkus Arena turnerer landet rundt med showet Cirkus ifølge Bubber og Julie 3. Glæd jer til prisbelønnede verdensartister heriblandt linedansere, jonglører og klovne samt smukke heste og duften af savsmuld!

Hvor? Hele Danmark
Hvornår? Fra 18. maj - se turnéplan her

✔︎ Med Børn i byen Klubben sparer du 35 kr. pr. billet på Cirkus ifølge Bubber og Julie 3

Cirkus Summarum

Cirkus Summarum er en helt unik cirkusforestilling, hvor ungernes helte fra DR Ramasjang forenes i et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi! Glæd jer til at opleve Motor Mille, Hr. Skæg, Silja mfl.

Hvor? Ballerup og Aarhus
Hvornår? Fra 20. juni - se turnéplan her

Cirkus Baldoni

Tag familien med i Cirkus Baldoni, der i år har et helt nyt setup med komiker/operasanger og skuespiller Amin Jensen som sprechtallmeister. Glæd jer til superdygtige artister, der byder på alt fra akrobatik og jonglering til øksekast og klovneri.

Hvor? Sjælland
Hvornår?  Fra 20. maj - se turnéplan her

Foto: Cirkus Arli

Cirkus Arli

Cirkus Arli er et lille familiecirkus, som turnerer rundt i hele Danmark. Her leverer de spektakulære og underholdende forestillinger, der kombinerer cirkusfærdigheder, magi og fantastiske præstationer. Deres shows er fyldt med farverige kostumer, imponerende akrobatik og en energisk atmosfære - hele familien vil elske det!

Hvor? Besøger 80 byer i Danmark
Hvornår? Fra 20. maj - se turnéplanen her

Cirkus Mascot

Cirkus Mascot er ligesom Cirkus Arli et mindre cirkus, som turnerer rundt i landet. Årets forestilling hedder BLIV GLAD I LÅGET og henvender sig til børnefamilier. Her står den på levende underholdning med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn.

Hvor? Hele Danmark
Hvornår? 1. april - 22. oktober - se turnéplan her

Cirkus Trapez

Det lille teater Cirkus Trapez tager i år på turné med forestillingen The Sound of Circus 2023. Forestillingen er både sjov, imponerende og magisk - glæd jer bl.a. til halsbrækkende akrobatik og imponerende tricks, som vil tryllebinde hele familien.

Hvor? Jylland
Hvornår? Fra 18. maj - se turnéplan her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben