5 fine barselsgaver til baby

Skal du på barselsbesøg eller til babyshower, og mangler en gave til den lille ny? Så se med her, hvor vi har udvalgt 5 fine barselsgaver fra Sebra.

Foto: Sebra
13. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Sebra

1. Barnevognskæder

Giv den sødeste barnevognskæde med håndhæklede figurer i økologisk bomuld og fyldt med genanvendt polyester. De er unikke i deres håndlavede udtryk og har fine afstemte farver. Kan fås både med temaet Teeny Toes og Busy Builders.

Pris: 329 kr.
Køb dem her

2. Rangler

En rangle er en oplagt barselsgave, enten til babyshower eller det første barselsbesøg. Sebra har flere hæklede af slagsen, som er super søde. Tjek f.eks. den elegante zebra fra Sebras tema Teeny Toes eller cementlastbilen fra Busy Builders.

Pris: 149 kr.
Køb dem her

3. Sengetøj

Forkæl den lille ny med lækkert babysengetøj i blødt, økologisk bomuld med print fra Sebras tema Teeny Toes eller Busy Builders.

Pris: 399 kr.
Køb det her

4. Stofbøger

Sebras fine stofbøger har syv dobbeltsider, som kan underholde baby. Bogen indeholder også et babysikkert spejl på én af siderne og kan foldes som en harmonika. Kan fås med temaet Teeny Toes eller Busy Builders.

Pris: 199 kr.
Køb dem her

5. Aktivitetslegetøj

Skal du på barselsbesøg hos en lidt større baby, er det oplagt at give aktivitetslegetøj. Sebra har f.eks. både fine puttekasser og aktivitetspaneler - begge dele er udført i træ.

Pris: Puttekasse 239 kr. / aktivitetspanel 349 kr.
Køb her og her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben