Efterår og Kbh er en perfekt kombi for dig på barsel! Pak baby og drøn ud og nyd København, vi guider til de fineste barselsoplevelser.


1. Træn med baby i det fri

Få sat skub i konditionen efter fødslen med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser. Altsammen foregår i det fri, så kom afsted og nyd den friske efterårsluft. Trilletræning foregår flere gange om ugen flere steder i Kbh - se mere her.


2. Ta' til lagersalg 

Baby vokser hele tiden og garderoben skal hurtigt udskiftes, hvilket ikke er helt billigt. Smut til byens bedste lagersalg og opdater babys tøj til små penge - til Børn i byen Klubben VIP Lagersalg, kommer du foran i køen til de lækre lagersalg. Tjek listen her.


3. På legeplads med baby

Er det tid til at baby prøver sin første gynge- eller rutsjetur ? Eller måske en tur i sandkassen? Mange legepladser har blødt underlag, sansegynger og meget mere, der egner sig eminent til byens allermindste. Prøv f.eks.: De 5 hemmelige legepladser eller De 5 småbørnslegepladser.

4. Vitaminer til barselshjernen 

Kører din hjerne i ring om emner som babymos, bleer og babys sidste lur? Få nye, faglige input til et spændende foredrag, der ikke handler om baby, men hvor du kan have din lille guldklump med, imens din horisont udvides. 

Tjek:

Inspired Beyond Babies

Business og barsel

Barselsakademiet


5. Svøm med din pode

Tag i svømmehallen med din baby - I vil elske det. Meld jer enten til et decideret babysvømninghold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din pode vil nyde at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed. Som en bonus sover børn ekstra længe efter en tur i svømmehallen - siges det. OBS! På grund af Corona, er der særlige forhold i svømmehallerne.

Tip! Du får 20 % rabat hos DGI-byen med Børn i byen Klubben. 

LÆS OGSÅ: DE 5 VARMTVANDSBASSINER TIL BABYSVØMNING


6. Smut i babybio

Ta' et break fra barselsboblen - smut i babybio. Din pode kan passende snuppe en lur, spise lidt mad hos mor eller far eller hygge på skødet, imens du synker ned i de bløde veloursæder og får set en god film og spist popcorn. Det bliver nok ikke helt uden afbrydelser, men det er der plads til i babybio, hvor der er dæmpet lys og plads til pludrende babyer. OBS! Biograferne er åbnet på særlige vilkår på grund af Corona - tjek hver biograf, om de har åbnet op for babybio. 

Tip! Du får rabat på babybio med Børn i byen Klubben hos Empire, Valby Kino og Nordisk Films biograf i Field's. Snup rabatten HER


7. Se på kunst 

Udnyt din barsel til at opleve byens mange kunstudstillinger - mange steder kan du have barnevognen med ind eller tage baby med i bæreselen, imens du får lidt kulturel input i din barsel. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Tjek fx. aktuelle udstillinger på: 

★ SMK

★ Kunsthal Charlottenborg

★ Louisiana


8. Besøg byens barselshuse

Mange af byens barselshuse er åbnet op igen - og er et perfekt pitstop for dig på barsel.  Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold, og så lokker de som regel også med en lækker café. Find et barselshus nær dig lige her: De 6 barselshuse.

9. Rytmik med baby

Mange steder i byen tilbydes babygymnastik og rytmik, hvor det er baby, der er i fokus. Det er øvelser og leg med dit barn, som er med til at styrke dets kropsbevidsthed og motorik. Efter timen er der tid til en lang gåtur med barnevognen, for det er helt sikkert, at din lille purk tager sig en god, lang lur. 

Tjek: 

★ Børn i byen Klubbens gratis Baby Onsdage, hvor der hver onsdag er alt fra førstehjælp til rytmik for dig og baby.

★ AOF 

★ Rytmik for børn (Tip! Få rabat med Børn i byen Klubben) 

★ Pernilles børnerytmik (Tip! Du får 50% rabat med Børn i byen Klubben)


10. Hold barsel på biblioteket 

Måske kobler du ikke biblioteket sammen med din lille ny, men bibliotekerne egner sig eminent til at hænge ud med din baby.  Så prøv dit lokale bibliotek, læs en pegebog,  mød en baby fra lokalområdet og nyd roen. Bibliotekerne afholder tit legestuer, og har en blød sofa, hvis det er spise/ammetid for baby. Find et bibliotek nær dig her

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN 
& FÅ EN GRATIS BABYPAKKE ... 

Pakken indeholder sengetøj fra Flexa, en body fra MarMar, rangle fra Done by deer og hagesmæk fra Soft Gallery. Fås i lysebå og lyserød - snup din babypakke lige HER.

Fotos: 1) Rasmus Cornelius 2) Romeika Cortez 3) Stephanie Lau 4) Alberte Cornelius 5) iStock 6) Empire Bio 7) SMK - Nikolai Linares  8) Alberte Cornelius 9) Romeika Cortez 10) Hege Lindeberg