Byens bedste isbarer

Hvis du og familien er is-hungrende, så guider vi jer her til byens bedste isbarer - uanset om I er til lækker softice, fløde eller sorbet.

Foto: Reffen
4. maj 2023
Af Katrine Hemmingsen

Få overblikket her.

Foto: Paradis Is

Paradis Is

Paradis Is er blevet en af de mest populære iskæder i Danmark, og det er der god grund til. De sælger nemlig lækker is i et hav af smagsvarianter, der både dækker over de uundgåelige klassikere og mere eksperimenterende sammensætninger.

Hvor? Se oversigt over alle butikkerne her

Foto: Reffen

White Rabbit

Hos White Rabbit kan I vælge mellem 12-13 økologiske is, der kommer i uimodståelige smagsvarianter lige fra kardemomme og rabarber til kokos og vanilje. Isen serveres i kop, vaffel eller hjemmelavet brioche og toppes med forskellige lækkerier - mums!

Hvor? Reffen på  Refshalevej 167a

Foto: Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream får du frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er helt uden konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. Du finder Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé på Østerbro og i Tullinnsgade på Vesterbro.

Hvor? Rosenvængets Allé 7C på Østerbro og Tullinnsgade 25 på Vesterbro

Foto: NiceCream

Nicecream

Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream på både Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg. De specialiserer sig nemlig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. Her bruges økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er økologisk.

Hvor? Elmegade 30 på Nørrebro, Enghave Plads 10 på Vesterbro og Torvehallerne i København K.

✔︎ Med Børn i byen klubben får du 10% hos Nicecream

Foto: Ismageriet

Ismageriet

Ismageriet har i mange år været et ultra-populært udflugtsmål langt ude på Amager, men i maj 2017 rykkede butikken til nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering. Det er selvfølgelig den samme lækre, frisklavede is med de bedste råvarer, som kan nydes i butikken. Ismageriet har desuden en filial på Søborg Hovedgade.

Hvor? Rued Langgards Vej 6E på Amager, Søborg Hovedgade i Søborg og Flæsketorvet 55 i Kødbyen.

Foto: Istid

Istid

Hos Istid på Jægersborggade får du Skandinaviens første nitrogenis! Her er isen lavet på rene økologiske råvarer og til nedfrysning bruges flydende nitrogen. Når du bestiller din is, er den derfor frisklavet på mindre end ét minut! Der er altid 4 forskellige smage at vælge imellem, hvoraf den ene vil være vegansk.

Hvor? Jægersborggade 13 på Nørrebro

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Istid

Foto: Isoteket

Isoteket

Isoteket slog dørene op på Østerbro lige over for Bopa Plads i 2017 - med stor succes. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor fx ingredienser som citrongræs, mynte, stjerneanis og kanel indgår.

Hvor? Bopa Plads på Østerbro, Sortedam Dossering 11 og Stefansgade 15 på Nørrebro

Foto: IceQueen

IceQueen

På Frederiksberg er IceQueen stedet, hvis I sukker efter is på en af jeres ture i Frederiksberg Have. Den ligger nemlig lige ovre på den anden side af Smallegade - tæt på havens legeplads. Isen er vegansk, og er lavet på enten soya- eller mandelmælk. Desuden er der et hav af toppings, samt muligheden for at få isen serveret som milkshake, hvor I kan blande flere af smagsvarianterne i disken.

Hvor? Smallegade 26B på Frederiksberg

 Foto: Vild Glad

Vild Glad

Hos Vild Glad får du hjemmelavet italiensk is produceret i deres eget ismejeri – frisklavet hver eneste dag. Ofte byder mejeriet på sjove varianter som bubblegum og sukkerfri kiwi-æble-lime-is!

Hvor? Amagerbrogade 182 på Amager

Foto: Siciliansk is

Siciliansk Is

Der er italiensk is, og så er der siciliansk is. Mange af ingredienserne kommer direkte fra Middelhavsøen, og resultatet er den lækreste og blødeste is, man kan forestille sig. Alt er lavet efter gamle sicilianske traditioner og isbaren er især berømt for deres nødde, pistacie, - pinje og mandelis. Det er desuden et plus, at butikken ligger et stenkast fra den fede legeplads i Skydebanehaven.

Hvor? Skydebanegade 3 på Vesterbro, Rantzausgade 56 på Nørrebro og Skjolds Plads 2 på Nørrebro

Foto: Olufs

Olufs

Østerbros, og måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs is nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver smukt opstillet i butikkens glasmontre. Olufs har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Alle ispindende er dyppet i chokolade, og flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Der findes 4 forskellige størrelser, så der er én til alle i familien.

Hvor? Olufsvej 6 på Østerbro

Foto: Kødbyens IS

Kødbyens IS

Sætter I tænderne i en ispind fra Kødbyens IS, smager I på en håndlavet ispind, hvor hver smags-detalje er nøje overvejet. Udvalget er bredt med både mælkeis og sorbet med forskellige overtræk og toppings. Kig efter ispindende i bl.a. i SuperBrugsen eller smut forbi deres butik i Kødbyen, hvis I hungrer efter håndlavede ispinde af lækker kvalitet. Prøv også deres iskager, du vil ikke fortryde!

Hvor? Der er forhandlere over hele byen - tjek listen her

Anker Chokolade. Foto: Stephanie Mielnicki

Anker Chokolade

Hos Anker Chokolade er de sjovt nok eksperter i lækre chokolade-specialiteter. Men deres is fejler i den grad ikke noget! Smagskombinationerne er nytænkende og lækre, og så er vaflerne selvfølgelig fyldt med den dejligste chokolade - klart et besøg værd!

Hvor? Jagtvej 125 på Nørrebro, Godsbanegade 17, kld. på Vesterbro og Østerbrogade 25 på Østerbro

Foto: Uganda Ismejeri

Uganda Ismejeri

Tag turen til Kastrup - nærmere betegnet Ugandavej. Her har de to tvillinger Christian og Michael åbnet et ismejeri, hvor de producerer uimodståelig, økologisk is, som de langer over disken fra det fineste, idylliske bondehus. Når isen er bestilt, kan I nyde den fra pladserne udenfor og lade hele familien tage et lille hvil.

Hvor? Ugandavej 3, 2770 Kastrup

Foto: Loca's Loco

Loca's Loco

Hos Loca's Loco laver de selv deres gelato og sorbet, som er blød og cremet, og så bliver en is hos Loca's Loco pyntet ganske særligt. I kan også bestille lækre shakes, grillede sandwich, og så laver de de lækreste hjemmelavede skumfiduser!

Hvor? Allégade 26 på Frederiksberg

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben