Byens 15 bedste isbarer

Hvis du og familien er is-hungrende, så guider vi jer her til byens bedste isbarer - uanset om I er til lækker softice, fløde eller sorbet.

27. februar 2023
Af Katrine Hemmingsen

Jubii, nu er der ikke længe til, at byens isbarer igen slår dørene op. De fleste steder åbner i løbet af marts måned, men tjek de enkelte isbarers sociale medier for præcise datoer.

Foto: Paradis Is

Paradis Is

Paradis Is er blevet en af de mest populære iskæder i Danmark, og det er der god grund til. De sælger nemlig lækker is i et hav af smagsvarianter, der både dækker over de uundgåelige klassikere og mere eksperimenterende sammensætninger.

Hvor? Se oversigt over alle butikkerne her

Foto: Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream får du frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er helt uden konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. Du finder Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé på Østerbro og i Tullinnsgade på Vesterbro.

Hvor? Rosenvængets Allé 7C, 2100 København Ø og Tullinnsgade 25, 1618 København V

Foto: NiceCream

Nicecream

Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream på både Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg. De specialiserer sig nemlig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. Her bruges økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er økologisk.

Hvor? Nordre Frihavnsgade 7, 2100 København Ø, Elmegade 30, 2200 København N, Enghave Pl. 10, 1670 København V og Falkoner Allé 44, 2000 Frederiksberg

✔︎ Med Børn i byen klubben får du 10% hos Nicecream

Foto: Ismageriet

Ismageriet

Ismageriet har i mange år været et ultra-populært udflugtsmål langt ude på Amager, men i maj 2017 rykkede butikken til nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering. Det er selvfølgelig den samme lækre, frisklavede is med de bedste råvarer, som kan nydes i butikken. Ismageriet har desuden en filial på Søborg Hovedgade.

Hvor? Rued Langgards Vej 6E, 2300 København S og Søborg Hovedgade 34, 2870 Dyssegård

Foto: Istid

Istid

Hos Istid på Jægersborggade får du Skandinaviens første nitrogenis! Her er isen lavet på rene økologiske råvarer og til nedfrysning bruges flydende nitrogen. Når du bestiller din is, er den derfor frisklavet på mindre end ét minut! Der er altid 4 forskellige smage at vælge imellem, hvoraf den ene vil være vegansk.

Hvor? Jægersborggade 13, 2200 København N

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Istid

Foto: Isoteket

Isoteket

Isoteket slog dørene op på Østerbro lige over for Bopa Plads i 2017 - med stor succes. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor fx ingredienser som citrongræs, mynte, stjerneanis og kanel indgår.

Hvor? Bopa Plads, 2100 København Ø / Sortedam Dossering 11, 2200 København N

Foto: IceQueen

IceQueen

På Frederiksberg er IceQueen stedet, hvis I sukker efter is på en af jeres ture i Frederiksberg Have. Den ligger nemlig lige ovre på den anden side af Smallegade - tæt på havens legeplads. Isen er vegansk, og er lavet på enten soya- eller mandelmælk. Desuden er der et hav af toppings, samt muligheden for at få isen serveret som milkshake, hvor I kan blande flere af smagsvarianterne i disken.

Hvor? Smallegade 26B, 2000 Frederiksberg

 Foto: Vild Glad

Vild Glad

Hos Vild Glad får du hjemmelavet italiensk is produceret i deres eget ismejeri – frisklavet hver eneste dag. Ofte byder mejeriet på sjove varianter som bubblegum og sukkerfri kiwi-æble-lime-is!

Hvor? Amagerbrogade 182, 2300 København S

Foto: Siciliansk is

Siciliansk Is

Der er italiensk is, og så er der siciliansk is. Mange af ingredienserne kommer direkte fra Middelhavsøen, og resultatet er den lækreste og blødeste is, man kan forestille sig. Alt er lavet efter gamle sicilianske traditioner og isbaren er især berømt for deres nødde, pistacie, - pinje og mandelis. Det er desuden et plus, at butikken ligger et stenkast fra den fede legeplads i Skydebanehaven.

Hvor? Skydebanegade 3, 1709 København V og Rantzausgade 56, 2200 København N (Kølsters Tolv Haner)

Foto: Olufs

Olufs

Østerbros, og måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs is nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver smukt opstillet i butikkens glasmontre. Olufs har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Alle ispindende er dyppet i chokolade, og flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Der findes 4 forskellige størrelser, så der er én til alle i familien.

Hvor? Olufsvej 6, 2100 København Ø

Foto: Kødbyens IS

Kødbyens IS

Sætter I tænderne i en ispind fra Kødbyens IS, smager I på en håndlavet ispind, hvor hver smags-detalje er nøje overvejet. Udvalget er bredt med både mælkeis og sorbet med forskellige overtræk og toppings. Kig efter ispindende i bl.a. i Irma eller smut forbi deres butik i Kødbyen, hvis I hungrer efter håndlavede ispinde af lækker kvalitet. Prøv også deres iskager, du vil ikke fortryde!

Hvor? Der er forhandlere over hele byen - tjek listen her

Foto: BANANA Pressefoto

BANANA

BANANA serverer lækker is, der får mundsvandet til at løbe, er det også et sted, som du kan besøge med god samvittighed. For konceptet er helt specielt - isen i biksen laves nemlig af brune og plettede bananer fra Irma!

Hvor? Jægersborggade 27, 2200 København N

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 10% hos BANANA

Anker Chokolade. Foto: Stephanie Mielnicki

Anker Chokolade

Hos Anker Chokolade er de sjovt nok eksperter i lækre chokolade-specialiteter. Men deres is fejler i den grad ikke noget! Smagskombinationerne er nytænkende og lækre, og så er vaflerne selvfølgelig fyldt med den dejligste chokolade - klart et besøg værd!

Hvor? Jagtvej 125, 2200 København N

Foto: Uganda Ismejeri

Uganda Ismejeri

Tag turen til Kastrup - nærmere betegnet Ugandavej. Her har de to tvillinger Christian og Michael åbnet et ismejeri, hvor de producerer uimodståelig, økologisk is, som de langer over disken fra det fineste, idylliske bondehus. Når isen er bestilt, kan I nyde den fra pladserne udenfor og lade hele familien tage et lille hvil.

Hvor? Ugandavej 3, 2770 Kastrup

Foto: Mælkevejen - Reffen

Mælkevejen Ice Cream and Coffee

På Reffen finder I Mælkevejen, som er lækker italiensk is lavet helt fra bunden. Isbaren er startet af Elia Filosa fra Sardinien, som elsker at eksperimentere med at finde den perfekte is. Her ydes den allerbedste service.

Hvor? Refshalevej 167, 1432 København

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben