5 x uimodståelige (håndlavede) ispinde i Kbh

Styr mod byens bedste hjemmelavede ispinde - vi guider jer og børnene afsted til sommer på pind.

Foto: Uganda Ismejeri
4. juni 2023
Af Rikke Reffelt

Skyd sommeren i gang med en ispind af en helt særlig kvalitet - her kommer Københavns bedste ispinde.

Foto: Uganda Ismejeri

Uganda Ismejeri

Tag turen til Kastrup - nærmere betegnet Ugandavej. Her har de to tvillinger Christian og Michael åbnet Uganda Ismejeri, hvor de producerer uimodståelig, økologisk is, som de serverer fra det fineste, idylliske bondehus.  Udover is i vafler, serverer de også lækre, hjemmelavede ispinde i en række smagsvarianter, som alle er et must at prøve.

Hvor? Ugandavej 3, 2770 Kastrup

Fotos: Det Vide Hus / Phillip Mark Jørgensen

Det Vide Hus

Måske er I bare gået forbi den lille cafe Det Vide Hus på Gothersgade i troen om, den udelukkende bød på god kaffe, kage og meget mere. Men stop op ved den hyggelige cafe, som også er kendt for at lange legendariske, hjemmelavede ispinde over disken, som skal smages inden sommeren er slut - nyd dem i Kongens Have, som venter lige overfor. 

Hvor? Det Vide Hus, Gothersgade 113, 1123 København

Foto: Kødbyens Is

Kødbyens IS

Sætter I tænderne i en ispind fra Kødbyens IS, smager I på en håndlavet ispind, hvor hver smags-detalje er nøje overvejet. Udvalget er bredt med både mælkeis og sorbet med forskellige overtræk og toppings. Kig efter ispindende i bl.a. i SuperBrugsen eller smut forbi deres butik i Kødbyen, hvis I hungrer efter håndlavede ispinde af lækker kvalitet. Prøv også deres iskager, du vil ikke fortryde!

Hvor? Flæsketorvet 43, 1711 København

Foto: Olufs Is og Børn i byen

Olufs Is

Østerbros, og måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs is nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver smukt opstillet i butikkens glasmontre. Olufs har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Alle ispindende er dyppet i chokolade, og flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Der findes flere forskellige størrelser, så der er én til alle i familien.

Hvor? Olufsvej 6 på Østerbro

Foto: Mochi Time Cph

Mochi Time Cph

Har du hørt om Mochi is? Prøv den japanske mochi is hos Mochi Time Cph, der har en særlig og vanedannende tekstur, som er lige til at blive afhængig af. Her bliver blød mochi-dej, lavet af dampet asiatiske kortkornede rismel, viklet rundt om hjemmelavet is for at skabe en unik chewy og blød tekstur. Vælg Mochi is i et væld af smagsvarianter.

Hvor? Broens Gadekøkken og Torvehallerne 

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben