De 5 isbarer på Østerbro

Sommeren nærmer sig med hastige skridt -og det gør issæsonen også. Er du fra Østerbro, eller har du bare planer om en tur i Fælledparken eller på Svanemøllestranden med ungerne? Så tjek disse 5 fantastiske isbarer ud.

5. december 2022
Af Nanna Enevoldsen
Foto: Oluf's Is 

Oluf’s Is

Østerbros, måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs Is på Østerbro nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver, smukt opstillet i butikkens glasmontre. Oluf’s har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Alle ispindende er dyppet i chokolade og flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Der findes 4 forskellige størrelser, som koster fra 17- til 39 kr.

Hvor? Olufsvej 6

Foto: Paradis Is 

Paradis Is

Den århusianske iskæde, Paradis Is, er velkendt blandt københavnerne. På Østerbro ligger hele to butikker, på hhv. Østerbrogade og Trianglen. Den på Østerbrogade er en af kædens mest børnevenlige, med masser af høje stole og plads til, at barnevognen kan rulles med indenfor. Ellers byder stedet på den lækre klassiske ParadIs – lavet på både yoghurt, vand og mælk og smagt til med sæsonens råvarer. Foruden is kan man købe kaffe og hjemmelavet kakao.

Hvor? Østerbrogade 134

Foto: Østerberg Ice Cream 

Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé, får I frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne på jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er ikke tilsat nogle konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver.

Hvor? Rosenvængets Allé 7C

Foto: Pistacchio Gelato

Pistacchio Gelato

På Østerbrogade 160 finder I lækker, hjemmelavet italiensk is til enhver smag. Pistacchio Gelato har både laktosefri is, is til veganere og diabetikere, softice, lækre gelatoshakes og smoothies. Prøv fx stedets nutella-shake, den økologiske oreo-is eller biksens hjemmelavede Praline med hasselnødder, kiks og chokoladeovertræk. Der er borde og stole, og plads til at sidde indendørs og nyde sin is, hvis vejret driller.

Hvor? Østerbrogade 160

Foto: Lydolphs Isbar

Lydolphs Isbar

Den ligger godt nok i Hellerup lidt uden for Østerbro, men hvis skal I en tur på Svanemøllestranden, så kig endelig forbi Lydolphs Isbar, som er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis, der giver kø lang op ad strandvejen! En Lydolpher består af tre store kugler Frisko-is, to flødeboller, masser af softice og drys på toppen - mums!

Hvor? Strandvejen 167

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben