De 5 isbarer på Østerbro

Sommeren nærmer sig med hastige skridt - og det gør issæsonen også. Bor du på Østerbro, eller har du bare planer om en tur i Fælledparken eller på Svanemøllestranden med ungerne? Så tjek disse 5 fantastiske isbarer ud.

Foto: Oluf's Is
26. juni 2023
Af Rikke Reffelt
Foto: Oluf's Is 

Oluf’s Is

Østerbros, måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs Is på Østerbro nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver, smukt opstillet i butikkens glasmontre - og der laves nye is og varianter hver dag. Oluf’s har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Glæd jer til smage som karamel, koldskål, solbær og lakrids.

Hvor? Olufsvej 6

Foto: Paradis Is 

Paradis Is

Den århusianske iskæde, Paradis Is, er velkendt blandt københavnerne. På Østerbro kan I tanke op på is på Trianglen. Glæd jer til stedets lækre klassiske ParadIs – lavet på både yoghurt, vand og mælk og smagt til med sæsonens råvarer. Foruden klassiske is, kan I bestille isdesserter, som er toppet med brownies, oreos og andet lækkert. I kan også købe kaffe og hjemmelavet kakao.

Hvor? Trianglen 7, 2100 København Ø

Foto: Østerberg Ice Cream 

Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé, får I frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden - her går de virkelig op i at lave den allerbedste is. Prøv bl.a. saltkaramel eller chokoladesorbet. Isen serveres i friskbagte vafler og er ikke tilsat nogle konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver.

Hvor? Rosenvængets Allé 7C

Foto: Is á Bella 

Is à Bella  

På Østerbrogade 160 finder I lækker, hjemmelavet italiensk is til enhver smag. I kan både bestille mælkefri is, is til veganere og diabetikere, softice, lækre gelatoshakes og smoothies. Prøv fx stedets oreo-is eller den lækre mango sorbet. Der er borde og stole, og plads til at sidde indendørs og nyde sin is, hvis vejret driller.

Hvor? Østerbrogade 160

Foto: Isoteket

Isoteket

Isoteket slog dørene op på Østerbro lige over for Bopa Plads i 2017 - med stor succes. Her er der skåret helt ind til benet og fokus er på 100% økologisk, frisklavet gelato ud fra egne opskrifter. Der eksperimenteres med anderledes smagssammensætninger, hvor I kan prøve smage som ananasmynte, rabarber og citronbirkes.

Hvor? Bopa Plads på Østerbro, Sortedam Dossering 11 (og Stefansgade 15 på Nørrebro)

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben