De 5 isbarer på Frederiksberg

Sommeren har ramt byen, og der er heldigvis is i lange baner til børn og voksne, der har brug for lidt til den søde tand på de varme sommerdage. Læs med her, og find frem til Frederiksbergs 5 bedste isbarer!

Foto: Loca's Loco
26. juni 2023
Af Stephanie Mielnicki
Foto: Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Chokolade

Lige ud til den flotte og storslåede Frederiksberg Allé ligger en lækker chokoladeforretning med den fineste lille isbiks på hjørnet. Ligesom chokoladen, er isen af højeste kvalitet, og I finder alt fra smagfulde mælkeis og sukkerfattige varianter til forfriskende sorbetis.

Hvor? Frederiksberg Alle 64

Foto: BonBon Ice 

BonBon Ice

Lige ved indgangen til Frederiksberg Have (fra Smallegade) finder I BonBon Ice. Der bliver serveret hjemmelavet Italiensk gelato på økologiske råvarer af høj kvalitet - og det kan smages! Menuen byder på en særlig børneis med to kugler i et lille bæger, kaffe og milkshakes - perfekt til en tur i Frederiksberg Have.

Hvor? Andebakkesti 4

Foto: Social Foodies

Social Foodies

Hos Social Foodies er der garanti for absolut god gelato is og sorbet, som de selv producerer med de bedst mulige råvarer. Her udvikles løbende nye varianter og smagsoplevelser. Social Foodies er også garant for fantastiske flødeboller, god kaffe og mange andre specialiteter. Social Foodies går op i kvalitet og social bæredygtighed.
 
Hvor? Gammel Kongevej 115, 1850 Frederiksberg C  

Foto: Loca's Loco

Loca's Loco

Hos Loca's Loco laver de selv deres gelato og sorbet, som er blød og cremet, og så bliver en is hos Loca's Loco pyntet ganske særligt. I kan også bestille lækre shakes, grillede sandwich, og så laver de de lækreste hjemmelavede skumfiduser!

Hvor? Allégade 26, Frederiksberg

Foto: Frederiksberg Ismejeri

Frederiksberg Ismejeri

Når I bestiller en is på Frederiksberg Ismejeri, får I hjemmelavet is i et væld af smagsvarianter i vaflen eller bægeret. I kan også snuppe en lækker is-shake eller en varm kop kakao. Så sæt kurs mod Finsensvej, hvor Frederiksberg Mejeri glæder sig til at forkæle jer med de bedste is.

Hvor? Finsensvej 41, Frederiksberg, Denmark, 2000

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben