Sæsonens børneløb 2023

Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig, når sæsonens børneløb skydes i gang i og omkring København.

Foto: Matthew James
4. maj 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Snør løbeskoene og kom afsted, vi guider jer lige her.

Royal Run. Foto: Matthew James

Royal Run

Hvor? København/Frederiksberg
Hvornår? 29. maj
Pris? 170-330 kr.

Siden 2018 har Royal Run tilbudt danske familier en helt unik oplevelse, nemlig at løbe med kongefamilien! 2023 bliver ingen undtagelse og kongefamilien deltager traditionen tro i folkefesten Anden pinsedag. Det er muligt at løbe/gå one mile, 5 km eller 10 km. Husk at Royal Run også afholdes i andre danske værtsbyer.

The Color Run

Hvor? Valbyparken
Hvornår? 20. maj
Pris? Fra 240 kr.

I The Color Run gælder det ikke om at løbe på tid, men om at blive dækket fra top til tå af smukke farver for hver kilometer, du løber. Der er kun 2 regler: 1. Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen 2. Ved mållinjen skal du være indsmurt i alle regnbuens farver.

Foto: Junglerun

Junglerun

Hvor? Valbyparken
Hvornår? 21. maj
Pris? 295 kr.

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med 15 indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik. Billetprisen er for et hold, og dækker medalje, gymnastikrygsæk og t-shirt til barnet samt vand og frugt.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på Junglerun

Centimeter Maraton

Hvor? Tivoli
Hvornår? 27. maj
Pris? 125/145kr.

Den 27. maj går det løs til Centimeter Maraton i anledning af Rasmus Klump Festival i Tivoli. Når børnene har gennemført løbet, er der guldmedaljer med Rasmus Klump, diplomer og vand. I løbet af dagen vil der også være show med Rasmus Klump og hans venner på scenen, meet & greet, samt en masse andre sjove aktiviteter. Husk: I kan også deltage i Centimeter Maraton i Gentofte den 10. juni.

Foto: Klovneløb

Klovneløb

Hvor? Flere danske byer
Hvornår? Henover foråret og sommeren
Pris? 70 kr.

Klovneløb arrangeres af Danske Hospitalsklovne, og finder sted i en lang række danske byer henover foråret og sommeren. Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Så hvis I vil have en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål, er Klovneløb måske noget for jer.

Foto: Momentcph

Kids Tour

Hvor? Ved Frederiksberg Centret
Hvornår? 17. juni
Pris? 40 kr. pr. barn + gebyr

Glæd jer! Lørdag den 17. juni er Frederiksberg Centret vært for Kids Tour – Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn i alderen 3-10 år. Her inviteres børnefamilier med til en dag med fokus på cykling, trafiksikkerhed, leg og sjove aktiviteter.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben