Foråret og sommerens børnevenlige festivaler

Festivaler er ikke kun for voksne! Foråret og sommeren byder på masser af festivalsjov for familiens mindste medlemmer - vi guider jer lige her.

Foto: Caroline Hemmingsen
25. marts 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Romeika Cortez

Sakura Festival

Traditionen tro vender Sakura Festival tilbage til Langelinje Park, når de japanske kirsebærtræer blomstrer, og forvandler stedet til en fortryllende lyserød oase. Den japanske festival byder på masser af sjove oplevelser for både børn og voksne - oplev  f.eks. karatebørn, kimonoklædte japanere, cosplay, anime tegneworkshop, origami, teceremoni og meget andet.

Hvor? Langelinje Park
Hvornår? 22.-23. april 2023

Foto: Christoffer Anias Sandager

Food Festival i Tivoli

Til maj afholder Tivoli for fjerde år i træk Food Festival. Glæd jer til at smage, dufte og gå på oplevelse i madens verden. Programmet er endnu ikke offentliggjort, men tilføjes her, så snart det er oppe. Hold øje!

Hvor? Tivoli
Hvornår? 13.-21. maj 2023

Foto: Sune Toft

BørnefestiBAL

Glæd jer til, at BørnebestiBAL vender tilbage! I 2023 får festivalen besøg af årets MGP-finalister, Hipsomhap samt Bluey og Bingo. Medbring godt humør, et tæppe at sidde på og evt. en picnickurv. Alternativt kan I købe mad på pladsen til små penge.

Hvor? Frederiksberg
Hvornår? 3.-4. juni 2023

Foto: Caroline Hemmingsen

Heartland Festival

Heartland Festival vender tilbage til Egeskov Slot. Glæd jer til et slaraffenland af god musik, kunst, mad, talks og ikke mindst børneområdet Hjerteland, hvor ALT er på børnenes præmisser.

Hvor? Egeskov Slot på Fyn
Hvornår? 8.-10. juni 2023

Foto: Odsherreds BørneFestival

Odsherreds BørneFestival

Det bliver et brag af en fest, når Odsherreds BørneFestival løber af stablen. Glæd jer til at opleve Jungledyret Hugo, årets MGP-vinder, HipSomHap og mange flere optræde for ungerne. Der vil være masser af mad og drikke, familiehygge og kreativitet.

Hvor?  Asnæs
Hvornår? 17. juni 2023

Foto: Stella Polaris

Stella Polaris

Stella Polaris vender tilbage med årets største chill-out event i Frederiksberg Have. Nyd god musik, god stemning og forhåbentligt godt vejr i skønne grønne omgivelser. Der plejer at være indrettet et særligt børneområde på dagen, mere info følger...

Hvor? Frederiksberg
Hvornår? 5. august 2023

Foto: Lina Ahnoff

Blomsterfestival i Tivoli

Oplev sand blomstermagi, når årets Blomsterfestival løber af stablen i Tivoli. Her kan familier glæder sig til ansigtsmaling, spiselige haver, japansk moskunst og hele blomsteruniverser. Både børn og voksne må se, røre, smage og skabe - og prøve sjove havespil til den store guldmedalje.

Hvor? Tivoli
Hvornår? 24. august - 10. september 2023

Guiden opdateres løbende...

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben