6 tema-caféer, der vil hitte hos ungerne

Smut på café med diner-stemning, mormor-nostalgi eller spis burgere i en sporvogn. Sæt kurs mod én af de mange familievenlige tema-caféer. Vi guider jer lige her.

8. december 2022
Af Rikke Reffelt
Foto: Sallie's 

Sallie's: Den med amerikansk 50'er-stemning

Hos Sallie's er indretning, stil og mad som i 50'erne - kraftigt inspireret af grundlæggeren Sallie's opvækst i Denver. Slå jer ned på en af dinerbænkene og nyd en cheeseburger, fish'n chips, milkshake eller andet godt fra menukortet!

Hvor? Sallie's Restaurant & Snack Bar: Roskildevej 251, 2620 Albertslund og Sallie's Race Lounge: Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Foto: Camping 

Camping: Den med minigolf

Ta' på camping indendørs! Hos Camping i Kødbyen, der er kombineret 'drop-in' bar og minigolfbane, er der camping hele året rundt, og så er det ovenikøbet 100% myggefrit. Stedet serverer burgere, snacks og drikkevarer - samt børnemenu til ungerne, what's not to like?

Adresse? Kødbyen Camping Kødboderne 9

Foto: Bastard Cafe 

Bastard Cafe: Den med brætspil

Hos Bastard Cafe kan I kombinere mad og drikke med et valgfrit brætspil fra cafeens imponerende samling. Sæt gang i et spil og mærk roen sænke sig. I kan vælge børnevenlige sager fra menukortet som lasagne, toast, nachos og kage.

Hvor? Huset KBH, Rådhusstræde 13, 1466 Kbh K

Foto: Arbejdermuseet 

Arbejdermuseets kaffebar: Den tilbage i tiden

I Arbejdermuseets nostalgiske kaffebar fra 1950 kan I nyde kaffe, kiksekage, slik, øl og vand, og i ferier anden tidstypisk forplejning ved rødternede duge og tidstypiske omgivelser. Bagefter kan I passende besøge museet, som er en stor oplevelse.

Hvor? Rømersgade 22, 1362 København K

Foto: Sporvejen 

Sporvejen: Den gennemførte

Tænk – en hel restaurant indrettet præcis ligesom en gammel, københavnsk sporvogn. Sporvejen er super gennemført med sæder, stropper og stopklokker i den klassiske, aflange sporvognsfacon - et stort hit blandt ungerne. Menuen står på saftige burgere – endnu en grund til at tage poderne med på sporvejsvisit.

Hvor? Gråbrødretorv 17, 1154 København K

Foto: Mormors.dk

Mormors: Den trygge og nostalgiske

Mormors Cafe er et lille helle midt på Bredgade. Den hyggelige cafe har blomstret tapet, masser af nips og emmer af fred og ro i stedet for stress og jag. Helt ligesom at være på besøg hos mormor. Her kan I få god kaffe, lækre sandwich og ikke mindst hjemmebagte kager - altsammen lavet med kærlighed.

Hvor? Bredgade 45, 1260 København K

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben