De 10 familiehoteller i København

Turen går til København, men hvor skal I overnatte? Vi guider til 10 af byens mest børnevenlige hoteller, hvor både børn og voksne kan føle sig hjemme væk fra hjemmet.

Foto: Shutterstock
28. april 2023
Af Stephanie Mielnicki
Foto: Scandic Hotels 

Scandic Copenhagen

Særligt for børn: 
- Velkomstgave
- Gratis morgenmad
- LegerumSærligt

Der er Scandic Hotels overalt i Norden og det nordlige Europa, men udvalgte hoteller har ekstra fokus på børn. Scandic Copenhagen på Vesterbro er et af dem, og her får I en lang række fordele, når I checker ind som børnefamilie! Børn under 13 år bor gratis på forældrenes værelse og spiser gratis morgenmad fra buffeten, alle børn får velkomstgaver ved check ind, der er legerum og kreativ underholdning, børnemenu i restauranten, samt muligheden for at booke et teenageværelse ved siden af forældrenes til de større børn.

Hvor? Vester Søgade 6, 1601 København V

Foto: Steel House 

Steel House Copenhagen

Særligt for børn: 
- Hjemmebiograf
- Pool
- Game room

Hos Steel House Copenhagen kan I opleve en blanding mellem et vandrehjem, et hostel og et luksuriøst hotel. Der er nemlig alt fra større fællesværelser til private værelser med egen terrasse. I skal dog være opmærksomme på, at børn under 18 år skal bo på private værelser. Udover de forskellige overnatningsmuligheder, er der også en række faciliteter, der vil gøre jeres ophold til en anderledes oplevelse. For eksempel kan I se film i den hyggelige hjemmebiograf, tage en dukkert i poolen eller lege løs i det sjove game room.

Hvor? Herholdtsgade 6, 1605 København V

Foto: Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Særligt for børn:
- Sjove temaværelser
- Tivoli-legerum
- Udendørs legeplads

Der findes ikke mange ting, der er mere børnevenlige end en tur i Tivoli, så når I skal en tur til København, kan I glæde de små med en overnatning med Tivoli-tema! På Tivoli Hotel er der nemlig familieværelser, der er indrettet i glade farver med inspiration fra den gamle have. Desuden har hotellet et Tivoli-legerum med plads til sjov og ballade, den hyggelige Columbines Have, hvor hele familien kan tage en pause blandt smukke blomster på det grønne strøg, samt en fed udendørs legeplads.

Hvor? Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Foto: CPH Hotel, DGI-byen 

CPH Hotel

Særligt for børn:
- Familieværelser
- Fri adgang til svømmehal og bowling
- Gratis morgenmad

DGI-byens CPH Hotel ligger i det store hus lige ved Hovedbanegården, som er spækket med sjove aktiviteter for hele familien. Som gæster på hotellet får I fri adgang til både svømmehallen, fitnesscenteret og bowlingbanen, så der er nok at få tiden til at gå med under jeres lille getaway. Der er selvfølgelig familieværelser, hvor hele familien kan bo sammen, og så er stedets morgenmad ganske gratis for alle mand.

Hvor? Tietgensgade 65, 1704 København V

Foto: A&O Hostels

A&O Hostels

Særligt for børn:
- Kids' corner med aktiviteter til børn
- Mulighed for at låne klapvogn
- Familieværelser med køjeseng til børn

A&O Hostels er en unik kombination af hotel og hostel under ét tag, der tilbyder komfortable værelser til rimelige priser. Både i afdelingen på Nørrebro og i Sydhavn findes forskellige værelsestyper fra double- til familieværelser, som har en køjeseng og en dobbeltseng med eget badeværelse. Derudover findes der begge steder et kids’ corner med aktiviteter til børn, og der er mulighed for som gæst at låne en klapvogn (skal bestilles før ankomst). Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Hvor? Sydhavns Pl. 4, 2450 København & Tagensvej 135, 2200 København N

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% på A&O Hostels

Foto: Charlottehaven 

Charlottehaven

Særligt for børn:
- Børnestartpakke
- Lån af børneudstyr
- Masser af plads

Virker det uoverskueligt at skulle bo på få kvadratmeter med det ene ben i kufferten, bør I overveje at checke ind i Charlottehavens fine hoteltårn. Her er der god plads til hele familien i de hyggeligt indrettede hotellejligheder, hvor I ikke kommer til at mangle det mindste. Der er ugentlig rengøring, fuldt udstyret køkken og bad, gode sovefaciliteter, mulighed for at låne forskelligt børneudstyr, cykler og barnevogne, samt startpakker med dagligvarer, der står klar ved ankomsten - smart!

Hvor? Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Foto: Brøchner Hotels, Hotel Danmark 

Hotel Danmark

Særligt for børn:
- Køjesenge og tremmesenge
- Gratis varm kakao og pandekager
- Dækkeservietter, der kan farvelægges
- Udlejning af ladcykler eller cykler med barnesæde

Som en del af Brøchner Hotels' boutique hoteller, er Hotel Danmark også en del af konceptet WELCOME FAMILY, der gør en dyd ud af at få børnefamilier til at føle sig velkomne på deres Københavner-getaways. For eksempel bliver alle børn tilbudt gratis varm kakao og pandekager til morgenmad, der er dækkeservietter, som de små kan farvelægge, de 0-2-årige spiser gratis morgenmad, mens de 2-12-årige får 50%, og så er der mulighed for at leje cykler med barnesæde eller en ladcykel til hele familien. Hotel Danmark tilbyder desuden værelser med køjesenge, mens tremmeseng og ekstraseng kan tilvælges efter behov.

Hvor? Vester Voldgade 89, 1552 København V

Foto: Urban House Copenhagen 

Urban House Copenhagen

Særligt for børn:
- Køjesenge
- Børn op til 3 år er gratis
- Familiepakker, der giver rabat

MEININGER Hotels byder både små og store familier velkommen! På deres hotel i Købehavn, Urban House, er der værelser med køjesenge, mens børn op til 3 år kan benytte en ekstra seng helt gratis. Der arbejdes ud fra konceptet "små mennesker, små priser", og der er derfor sammensat to familiepakker, der giver rabat på både værelsesbooking og morgenmad. På den måde kan hele familien nyde et par gode dage væk fra hverdagen, uden at pengepungen bliver rippet.

Hvor? Colbjørnsensgade 5-11, 1652 København V

Foto: Radisson 

Radisson Blu Scandinavia

Særligt for børn:
- Familieværelser
- Udlån af børneudstyr
- Børnemenu i restauranten
- Mulighed for børnepasning

Det ikoniske, høje hotel lige ved Langebro på Amager, favner alt fra forretningsrejsende til børnefamilier. Hotellet byder på familieværelser, udlån af højstole og barnesenge med sengetøj, samt en helt speciel børnemenu i restauranten. Desuden er der mulighed for en god middag med drinks og lækker mad helt uden forstyrrelser for de voksne, eftersom der er mulighed for at få børnene passet af hotellets personale.

Hvor? Amager Boulevard 70, 2300 København S

Foto: Wakeup Copenhagen 

Wakeup Copenhagen

Særligt for børn:
- Børn op til 2 år er gratis
- Gratis morgenbuffet for 0-3-årige
- 50% på morgenbuffet for 3-12-årige

Er I en prisbevidst familie, der gerne vil have god kvalitet for pengene, bør I overveje at indlogere jer på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade. Hotellet er en del af Arp-Hansen Hotel Groups nye lavprishoteller med 3-4-stjernet luksus til en 2-stjernet pris. Her bor børn op til 2 år helt gratis på forældrenes værelse, mens der er gratis morgenbuffet til de 0-3-årige og 50% til de 3-12-årige. Det er simpelt, men det er børnevenligt, og det virker!

Foto: Shutterstock

Airbnb

Vil I gerne føle jer ekstra meget hjemme væk fra hjemmet, kan I leje et ægte hjem gennem Airbnb. Det giver jer mulighed for at bo i lige præcis den bydel, I ønsker, mens I kan finde et hjem, der passer perfekt til jeres familie i forhold til det udstyr, der er tilgængeligt, samt antallet af værelser og så videre. På den måde kommer I til at føle jer ekstra meget som ægte Københavnere under jeres ophold.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben