En nat på Nimb Hotel med luksus i børnehøjde

Børn i byen har været på besøg på Nimb Hotel i Tivoli - en perle for børnefamilier, der drømmer om luksus for store og små. Som gæst på hotellet venter både Tivolitur med det hele, lækker mad af højeste kvalitet og ægte forkælelse.

Foto: Stephanie Lau
30. december 2022
Af Stephanie Mielnicki

Inviteret af Nimb Hotel

Foto: Stephanie Mielnicki

En skøn oase midt i byens travlhed

Efter en hektisk myldretidstur gennem byen - som man vel kunne have forudset på sådan en fredag eftermiddag i sommerferien - faldt der med det samme ro over den lille familie, da vi trådte ind i lobbyen på Nimb Hotel. Med højt til loftet og et mere behageligt klima, end den lumre sommerregn, der herskede udenfor, blev vi mødt af et storsmilende personale, der på rekordtid ordnede check-in, så vi kunne blive fulgt op til vores værelse. Allerede på turen gennem hotellet lød der op til flere "wauw"-udbrud fra den knap 2-årige, som tydeligt lod sig imponere af den storslåede hotelbar i det flotteste gamle lokale med utallige blomsterdekorationer, lysekroner og spejle. Den lille guidede tour endte på værelse 11 - en dejlig rummelig juniorsuite, hvor vi kunne se frem til at tilbringe natten.

Foto: Stephanie Mielnicki

All in på luksus for de mindste

Vi brugte lige et par minutter på at kigge rundt i suiten, som både bød på et badeværelse med et stort badekar, en indbydende dobbeltseng, en tremmeseng på hjul, et sofaområde med tv og pejs, en minibar med indhold til hele familien og meget andet. I tremmesengen lå en sød gave i form af en påfugl-bamse i bedste Tivoli-stil, og på sofabordet fandt vi en lille opdækning med en juice til vores datter, samt en voucher til Rasmus Klumps Pandekagehus og en lille malebog med tilhørende farveblyanter.

Foto: Stephanie Mielnicki

En tur i Tivoli

Vi fik hurtigt pakket lidt regntøj og paraplyer, og begav os så ud i haven i det danske sommervejr. Selvfølgelig med et hurtigt pitstop i receptionen, hvor vi fik hvert vores turpas om armen, samt lidt tips til et godt sted at spise aftensmad med et lille barn.

Vi søgte ly for en regnbyge hos Rasmus Klump, hvor voucheren fra hotellet blev byttet til en pandekage med banan. Et stort hit hos barnet, der også nød godt af Rasmus Klump-filmen, der spillede på skærmen i det farverige hus. Bagefter gik vi ovenpå for at lege på legepladsen, som viste sig at være et endnu større hit. Hun var lettere umulig at få med videre, da de voksne besluttede, at det var på tide at skifte rutsjebanen ud med karruseltur og veteranbiler. Men videre kom vi, og det viste sig da også, at veteranbilerne faldt i den unge dames smag. Heldigt, at både mor og far var klar på en tur, så hun kunne køre rundt et par gange, inden vi tog en tur sammen i Den Flyvende Kuffert alle tre. Virkelig hyggeligt!

Foto: Stephanie Mielnicki

Familievenlig aftensmad

Vi fulgte anbefalingen fra Nimb, og satte kurs mod Mazzoli's - en familievenlig italiensk restaurant, der netop er blevet en del af Nimbs fornemme samling af barer og restauranter. Den ligger fint ud til søen, og selvom regnen tog til som vi ankom, kunne vi fint sidde udenfor under halvtag og markiser. Sammen med menukortet fik vi udleveret en højstol og et sæt farveblyanter, så bordets yngste kunne fordrive tiden med at tegne kruseduller på børnemenuen. Vi bestilte pizza og pasta til de voksne, samt en portion pasta med pesto og et glas mælk fra børnemenuen.

Maden blev serveret så hurtigt, at den lilles tålodighed endnu ikke var sluppet op, hvilket var en lettelse for alle. Vi gik ombord i lækkerierne, og var godt tilfredse alle mand. Der blev spist mere af mors og fars mad, end af hendes egen pasta - men det er vist som det plejer at være. Vi fik spist op, og gik mætte og glade fra restauranten igen en halv times tid senere - som det jo er, når man spiser ude med små børn, der ikke er til lange samtaler over middagen.

Foto: Stephanie Mielnicki

Gå glad i bad

Vi trodsede endnu engang regnen, og satte kurs mod hotelværelset, hvor vi havde planer om en dejlig varm dukkert i det store badekar - en mærkbar opgradering fra det sammenklappelige plastikkar på det lille københavner-badeværelse derhjemme. Der blev plasket og sjasket til den store guldmedalje, og det blev kun mere luksuriøst med de lækre Meraki-produkter, som badeværelset selvfølgelig var udstyret med. Efter badet kunne vi pakke vores datter ind i den sødeste lille badeponcho, der var hængt klar for enden af tremmesengen. Den viste sig desuden at være den perfekte mondering til lidt malebogstegning inden sengetid.

Foto: Stephanie Mielnicki

Godnat og sov godt

Derhjemme samsover vi i én stor seng, så den lille blev klædt i pyjamas, og tog plads i dobbeltsengen, hvor hun blev puttet af far, mens jeg smuttede endnu en tur i Tivoli for at hente varme churros til vores fredag aften i suiten.

Vores værelse var formet som en vinkel, så vi nemt kunne lægge det sovende barn ned i tremmesengen, og køre den rundt om hjørnet. På den måde kunne vi hygge os med film og churros i sengen, uden at hun blev forstyrret af lys og lyd fra os. Og da vi andre så lagde os til at sove, kom hun selvfølgelig tilbage i smørhullet i den store seng.

Foto: Stephanie Mielnicki

Rolig morgen med god udsigt

Efter en god nats søvn, kunne vi trække gardinerne fra, og nyde udsigten over et mennesketomt Tivoli. Der var god underholdning i form af ænder, måger og duer, der tog morgenbad i springvandet foran Nimb, samt et par arbejdsmænd, der tøffede rundt og gjorde klar til en ny dag i den fine, gamle have.

Som det kan gå med små børn, var vi rimelig tidligt oppe, så vi kørte chokolademuffin fra Hovedbanegården til morgenmad oppe på værelset, og endte med at springe morgenbuffeten over, da vi vurderede, at tålmodigheden ikke lige var til at sidde stille nede i restauranten. Vi pakkede i stedet vores ting sammen, og begav os på en sidste tur ned i receptionen, for at sige tak for denne gang. Det blev med store smil og farvel-vink fra os alle tre, som vist havde fået et tiltrængt skud energi af den luksuriøse overnatning med alt, hvad vi kunne drømme om.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Nimb Hotel

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben