Nyt ibis i Ørestad: Urbant, farverigt hotel med metro lige til døren

Børn i byen har besøgt det nyåbnede hotel ibis Styles Copenhagen Ørestad - læs om opholdet her.

Foto: Caroline Hemmingsen
3. april 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Børn i byen var inviteret af ibis Styles Copenhagen Ørestad

Storby-vibes fra inderst til yderst

Det nye ibis Styles Copenhagen Ørestad er et rigtig storby-hotel. Syv etager højt, beliggende i Ørestad, få meter fra metrostationen Bella Center. Hotellet er spritnyt, og byder gæster indenfor i en lobby med knald på farverne. Her hænger neonrør og farvede gardiner fra loftet, og væggene er udsmykket med grafitti og moderne kunst i form af bl.a. en ræv i jakkesæt til stor begejstring for vores medbragte barn på knap tre år.  Selvom der er gang i farverne, spiller indretningen virkelig, og vi føler os hurtigt hjemme i de urbane omgivelser.

Der er ikke en egentlig reception i traditionel forstand, her kan man bare tjekke ind eller ud hos en medarbejder, der sidder i baren med en laptop. Den afslappede og uhøjtidelige stemning får os til at sænke skuldrene og slappe af - her kan vi vist godt lade vores lille datter løbe, lege og køre på sin rullende kuffert, uden nogen ser skævt til det.

Værelse med udsigt over Amagers tage

Efter en hurtig og smertefri indtjekning, finder vi vores hotelværelse - et hjørneværelse på syvende etage med den vildeste udsigt. Herfra kan vi både se til lufthavnen, Øresundsbroen og CopenHill! Vi bruger lang tid på at kigge ud af vinduerne, og heldigvis er der bygget en bred vindueskarm med bløde siddepladser, så man rigtig kan nyde udsigten og spotte bygninger og fly. Ligesom udsigten, er der heller ikke en finger at sætte på resten af værelset - det hele spiller, hvilket må være en af fordelene ved at tjekke ind på et så nyt hotel!

Forbundet til resten af byen

Da vi har haft en lang dag i København, er vores datter tidlig træt, og vi beslutter os for at købe takeaway til værelset. Hotellet har egentlig en restaurant, Sunder, som serverer salater og klassisk comfort food, men vi ender med at købe mad med hjem fra Palæo i Field's, der kun ligger et enkelt metrostop fra hotellet. Vi bestiller maden i forvejen, hopper på metroen, og står i Field's på nul komma fem - virkelig nemt og smart. Trods hotellet ligger "helt ude" i Ørestad, er man forbundet til resten af byen med metroen, der er lige udenfor døren. På værelset spiser vi maden ved et lille cafébord, mens vi nyder solen gå ned over Amager fra syvende etage - perfekt måde at afslutte dagen på!

Simpel morgenmad

Efter en god nats søvn, trisser vi ned til morgenmaden i lobbyen. Maden er simpel, og skuffer desværre en smule. Ikke fordi den er simpel, men fordi alting er koldt. Både de blødkogte æg, spejlæg og pandekagerne - og dem foretrækker vi altså varme. Brødet virker som bake off, og er man veganer eller glutenallergiker, er der desværre heller ikke mange alternativer. Tilgengæld er Nutellaen hjemmelavet og smager himmelsk, og vores medbragte barn er lykkelig for topping-baren med små marshmallows og Smarties, som hun kan få ovenpå sin yoghurt, der bliver serveret i børnekopper med ansigter på.

Der er desuden også højstole til rådighed i restauranten, hvis man har baby med. Der er altså tænkt på børnefamilierne, hvilket er super dejligt!

Alt i alt har vi haft et komfortabelt og nemt ophold på ibis, som vil fungere upåklageligt for enhver børnefamilie, der besøger København!

Om ibis
  • Adresse? Ørestads Blvd. 47, 2300 København
  • Stjerner? 3-stjernet hotel

Læs mere om hotellet her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben