Årets efterårsferie er i fuld gang, og vi guider til alle de sjove ting, I kan kaste jer over her i uge 42. Skal ferien mon stå på skovture og æblerov, Halloween-sjov i byen eller en uforglemmelig tur i børneteater? 

INDEHOLDER ANNONCE

FERIESJOV

Postyrium ANNONCE
Hvornår: 15.-22. oktober
Det Kongelige Teater har fyldt 3 containere med teatermagi, ægte kostumer og sjove aktiviteter. I efterårsferien spreder de teaterglæde for børn og deres voksne på Ofelia Plads, hvor I kan danse ballet, prøve kostumer og spille teater helt gratis og uforpligtende. 

 Efterårsferie på BaneGaarden
Hvornår: 19.-23. oktober
Græskarudskæring, halmballe-hop, økologisk ansigtsmaling og grøntsagsmonstre er bare nogle af de ting, I kan opleve, når efterårsferien rammer BaneGaarden fra den 19.-23. oktober. Kig forbi til skønne oplevelser i de grønne omgivelser!

 Efterårsferie i Absalon
Hvornår: 18.-23. oktober
Kig forbi Absalon til en omgang pizza og perleplader, dekorer jeres egen rispapirlampe, lav perlepynt, prøv kræfter med bubble painting, spil med til børnemusikbanko, leg med ler eller deltag i børnenes loppemarked. 

 Halloween i Tivoli
Hvornår: 14. oktober - 7. november
Tivoli leverer altid, når det kommer til at skabe en stemning gennem fantastiske udsmykninger - og i efterårsferien står den selvfølgelig på Halloween! Husk også at kigge forbi det nyåbnede Villa Vendetta - Tivolis helt eget scary house. 

 Efterårsferie på Dansk Arkitektur Center
Hvornår: Hele ferien
I anledning af efterårsferien, er der gratis entré på DAC, og masser af sjove oplevelser for hele familien! Rutsj 4 etager ned, gå planken ud i VR og mærk, se og lyt til arkitekturen på ArkitekTUR for familier. 

★ Efterår i ZOO
Hvornår: Hele ferien
Tag ind og hils på alle jeres pelsede, skællede, hoppende, flyvende og svømmende venner i Zoolgisk Have i efterårsferien. Der er god mulighed for, at hele familien kan få noget lækkert at spise - enten street food eller i en af de lækre restauranter og caféer. Som noget særligt, kan I blandt andet nyde en koncert med KARLA lørdag den 16. oktober. 

Uhyggelig hygge i Amager Centret ANNONCE
Hvornår: Hele ferien
Kom og vær med! Hele ugen kan alle superseje kids gå på jagt efter 9 fede feriegaver i centret og på søndag kl. 11-14 råhygger vi på fuld skrue, når vi laver flotte Halloweenhatte sammen med ClubCrea.

 Københavnske krimier - en byvandring!
Hvornår: 21. og 23. oktober
Hør om mærkelige menneskeskæbner og spektakulære forbrydelser på en helt særlig vandring gennem byen. Mød politimænd, en justitsminister, en professor og en ung studine, der alle bærer på mørke fortællinger. 

 Efterårskit fra Debbielicious
Hvornår: Hele ferien
Med et efterårskit fra Debbielicious kan du lave sjove efterårsromkugler med ungerne. I vælger selv, om I vil lave dem nede i caféen eller tage kittet med hjem. For hvert solgt kit, går 10 kr. til BørneTelefonens 'Bag for en sag'. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15% hos Debbielicious

 Den Store Diamantjagt ANNONCE
Hvornår: Hele ferien
Find Visdommens Diamant og udforsk mystikken i Det Kgl. Bibliotek.  En eventyrlig oplevelse for børn og deres voksne. Og så er det helt gratis!

Gratis madlavningskurser
Hvornår: 18., 19. og 21. oktober
Broens Gadekøkken slutter sommersæsonen af med et brag af en børnefest i efterårsferien. På udvalgte dage vil der være op til flere gratis madlavningskurser, hvor ungerne kan lave italienske pandekager, pasta og ravioli eller sydamerikanske street food-lækkerier. 

 Feriesjov med Børn i byen Klubben
Hvornår: Hele ferien
Som medlem af Børn i byen Klubben, kan du spare mange penge på oplevelser i efterårsferien. Tag familien med på Experimentarium med 20% rabat, få op til 20% rabat på en tur med GoBoat, se på stjerner i Planetarium med 20% rabat og meget meget mere. 

★ Spooky LumiNights i Slagelse ANNONCE
Hvornår: Hele ferien
Vær med, når Frankenstein tænder lyset, græskarene bliver vækket til live og mystikken spreder sig i Halloween parken. Årets (u)hyggeligste familieoplevelse er en uforglemmelig og fantasifuld affære med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke. 

 Efterårsferie i Rundetaarn
Hvornår: Hele ferien
Rundetaarn stiller skarpt på solsystemet i efterårsferien i uge 42. Gå på jagt efter Solen og solsystemets planeter, mens du stempler dig igennem Sneglegangen, og oplev den gamle planetmaskine og Europas ældste fungerende observatorium.

 Efterårsferie i ruinerne
Hvornår: 16.-24. oktober
Under Dronningens Christiansborg lyder der højlydt brok! I mørket er nogle af Blåtårns spøgelser nemlig blevet fortørnede over deres skæbner. I efterårsferien er der derfor brug for hjælp fra børnene til at bevise deres uskyld. 

LÆS OGSÅ: Halloween 2021 - det kan du lave med ungerne

 ByOasen genåbner midlertidigt i efterårsferien
Hvornår: Fra 18. oktober
YES! Endelig kan I igen klappe geder, marsvin og høns i ByOasen, når den genåbner midlertidigt i Hørsholmparken fra uge 42. Siden sidste efterår har den populære og børnevenlige bemandede legeplads holdt lukket på grund af mulig jordforurening. Den genåbner dog på sin originale lokation, når jorden er oprenset. 

 Kanalrundfart i efterårsferien
Hvornår: 16. og 19. oktober
Det' for børn, men voksne er selvfølgelig også velkomne, når Canal Tours Copenhagen inviterer på en efterårsferie-tur rundt i Københavns Havn. Turen er specialdesignet til de 3-9-årige, og varer cirka 40 minutter. 

Efterår på Bakken
Hvornår: 16.-24. oktober
Smut en tur til Bakken i ferien, og oplev en masse sjov! Onkel Reje, ansigtsmaling, rædselsskov, halmballelabyrint, Trolle & Tormod, magisk cirkus univers, kreativt værksted og legehelteløb for børn. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du rabat på miniturbånd på Bakken

Feriebillet til FRB.C ANNONCE
Hvornår: Hele ferien
Efterårshygge i FRB.C Shopping. Få 9 sjove gaver med feriebilletten, lav en sej nøglering i krea-værkstedet og deltag i den store tegnekonkurrencen.

 Efterårets pluk-selv
Hvornår: Hele ferien
Kig forbi en æbleplantage, en græskargård eller smut en tur ud i den vilde natur, og få fingrene i alt fra saftige æbler, sprøde pærer og friske hyldebær til svampe, nødder og græskar klar til jeres Halloween-dekorationer. 

EN TUR PÅ MUSEUM

Halloween på Frilandsmuseet
Hvornår: 17.-24. oktober
Oplev en (u)hyggelig efterårsferie for hele familien på Frilandsmuseet, når væsener fra den nordiske folketro overtager museets landsby. Mød kloge koner, skræmte landsbyboere og hekse, og hjælp med at overvinde trolde, nisser og huldre.  

 Efterårsferie i Louisiana Børnehus
Hvornår: Hele ferien
Der er knald på fantasien, farverne og bevægelserne i Børnehusets tre etager i efterårsferien! Deltag i hele tre åbne værksteder med afsæt i den helt nye udstilling med Mika Rottenberg, gå med på en af de populære familieomvisninger, som er tilbage på programmet, og giv den gas med snobrød, krudt og kanel, når der bliver tændt op i bålet.  

'Togtet' på Nationalmuseet
Hvornår: Hele ferien
Vikingerne er rykket ind på Nationalmuseet, og dét i stor stil! I udstillingen kan I blive klogere på vikingernes liv og verden i et imponerende og nytænkende univers, hvor vores oldnordiske forfædre gøres levende og møder hele familien i øjenhøjde. OBS: I kan også endelig gå på opdagelse på Børnenes Museum igen, som netop er genåbnet efter en lang nedlukning. 

LÆS OGSÅ: De 6 kunstudstillinger i børnehøjde

Familietur på Statens Museum for Kunst
Hvornår: 16.-24. oktober
Se en rigtig flyvemaskine, tag kampen op mod en drage, og demonstrer jeres egne ønsker for verden, når familieturen 'Vi må gøre noget nu!' tager jer gennem museets kunstsamling, og opfordrer til at handle på det, vi ikke er tilfredse med i verden. 

Efterårsferie på M/S Museet for Søfart 
Hvornår: 16.-24. oktober
Bliv en vaskeægte M/S søulk, og hjælp Kaptajn Storm og hans papegøje Diego med at løse opgaver rundt omkring på museet. Afkod signalflag, naviger efter stjernerne, find skibsrotterne og meget mere. Desuden holder Sømandsværkstedet i DRØMMESKIBET åbent hver dag.

Efterårsferie på Glyptoteket 
Hvornår: 19.-24. oktober
I efterårsferien har Glyptoteket repremiere på lydfortællingen om den græske helt Perseus og hans modstander Medusa med det frygtindgydende slangehår. I kan både lytte med hjemmefra eller inde på museet. 

'Klimatopia - De rejsende fra fremtiden' på Experimentarium
Hvornår: Hele ferien
Oplev den helt nye særudstilling på Experimentarium, der sætter fokus på bæredygtig livsstil. I 4 områder, kan familien eksperimentere med hverdagens vaner i forhold til mad, transport, el, varme og ting. Velegnet til de 7-15-årige. 

Tip! Som noget nyt kan I også opleve teater for børn på Experimentarium i efterårsferien

 Efterårsferie på Arbejdermuseet
Hvornår: 18.-24. oktober
Der er børnefest på Arbejdermuseet i anledning af årets efterårsferie. Der er både danseskole, fest i festsalen og familieomvisning på programmet, og har I brug for en pause fra festlighederne, kan I stille sulten og lege på Børnenes Arbejdermuseum.

 Efterårsferie på Københavns Museum
Hvornår: 16.-24. oktober
I efterårsferien kan I blandt andet røre ved 300 år gammelt kinesisk porcelæn i Arkæologisk Værksted på Københavns Museum. Der vil desuden være mulighed for at komme helt tæt på arkæologiske fund, der kom til København med skib for flere hundrede år siden. 

Efterårsferie på Den Hirschsprungske Samling
Hvornår: 21. og 24. oktober
Kig forbi Den Hirschsprungske Samling i efterårsferien, når de den 21. og 24. oktober byder på familieomvisninger blandt 100 års dansk kunst. Søndag den 24. oktober kan I desuden deltage i et højtlæsningsarrangement med Kim Fupz Aakeson. 

Efterårsferie på Frihedsmuseet
Hvornår: 18.-22. oktober
Mandag-fredag i efterårsferien kan I komme med på Frihedsmuseets helt nye børnerundvisning 'Mørket sænker sig'. Rejs tilbage til den 9. april 1940 - til en helt anden tid, hvor Danmark blev besat af Hitlers soldater. 

Efterårsferie på Krigsmuseet
Hvornår: 18.-22. oktober
Bliv rekrut for en dag, når Krigsmuseet inviterer børn og deres voksne til efterårsferie blandt våben, uniformer og udstyr. Som noget ganske særligt, er det i efterårsferien muligt at komme helt op i toppen af Christian IV’s tårn.

 Skattejagt på Rosenborg Slot
Hvornår: 16.-24. oktober
Få udleveret et skattekort, når I besøger Rosenborg Slot i efterårsferien, og gå på opdagelse i det kongelige skatkammer i de skønneste historiske omgivelser. Slottet gemmer på 10 poster med hvert sit bogstav, der tilsammen danner et hemmeligt kodeord - sig det i slotsbutikken, og få en lille præmie med hjem! 

 Cirkusleg på Cirkusmuseet
Hvornår: 17. og 24. oktober
Prøv en række forskellige cirkusaktiviteter som jonglering, balancegang og trapez på Cirkusmuseet i efterårsferien. Workshoppen varer cirka 45 minutter, og enten før eller efter vil vi anbefale jer at kigge rundt på museet, der rummer cirkushistorie i lange baner.

Tip! Oplev desuden klovneshow med klovnen Bonbon den 18.22. oktober kl. 11:00 på Cirkusmuseet. 

KREA I FERIEN

Bliv klar til Halloween med Panduro ANNONCE
Hvornår: Når I har lyst
Halloween nærmer sig, og derfor har vi fremtryllet børnevenlig DIY-pynt med hjælp fra Panduros hobbysæt. Lad jer inspirere af vores magiske dekorationer, og sæt ungerne igang med lim og saks.

 Efterårsferieworkshop på Gl. Holtegaard
Hvornår: 16. oktober
Med inspiration fra den aktuelle udstilling 'MÉANIQUE MODERNE' skal der laves collager og malerier i værkstedet med udgangspunkt i cirkler, trekanter, firkanter og andre geometriske former på Gl. Holtegaard - alt sammen under kyndig vejledning fra billedkunstner Agnete Bertram. 

 Drageværksted med Naturcenter Amager Strand
Hvornår: Hele ferien
Kom til drageværksted på stranden, når Naturcenter Amager Strand holder åbent hus, og bygger drager i lange baner. Efterårsvejret er perfekt til en flyvetur med de fine kreationer efterfølgende. 

Hjemmebio-kit fra HP ANNONCE
Hvornår: Når I har lyst
Efterårsferien er den perfekte anledning til lidt hjemmehygge med familien - og hvad er bedre end at putte med tæpper og snacks i sofaen til en god film? Hos HP Printables finder I blandt andet et sejt hjemmebio-kit med alt, hvad I skal bruge for at gøre filmen til noget helt særligt. 

Familieværksted på Kunstforeningen Gl. Strand
Hvornår: 19.-21. oktober
Sæt farven fri, og fortæl jeres egeen historie gennem kunstneriske udfoldelser i eterårsferiens familieværksted på Gl. Strand. Der bliver taget udgangspunkt i den aktuelle udstilling 'GNIST', men det er selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænser. 

 Efterårsferie på Nivaagaards Malerisamling
Hvornår: 19., 20. og 23. oktober
Vær med, når der skal laves flotte Halloween-lanterner i værkstedet på Nivaagaards Malerisamling, tag med på familieomvisningen 'Ib Spang Olsen 100 år', slip fantasien løs i tegneværkstedet, nyd en (u-)hyggelig koncert med Ole Kibsgaard, eller gå på opdagelse med aktivitetsark og meget mere.

Børneworkshops på Børnemuseet
Hvornår: Hele ferien
Der er som altid fuldt program på Børnemuseet med workshops i lange baner. Dit barn kan være med til at pynte sjove monster cupcakes, lave sit eget duftlys, slå sig løs i malerværkstedet, lave sæbe og læbepomade, opfinde sit eget fantasidyr eller lave uhyggelige spøgelseskager. 

Mystiske væsener i Kreativt Hus for Børn
Hvornår: 16., 19. og 23. oktober
Smut en tur til Roskilde, hvor Kreativt Hus for Børn inviterer til en sjov workshop med billedkunstner Maria Lau Krogh, hvor ungerne skal lave deres egne mystiske væsener i ler og alverdens naturmaterialer. 

AKTIV FERIE

 CopenHill
Hvornår: Hele ferien
CopenHill kan lidt af det hele, når det kommer til ferieoplevelser for den aktive familie. I kan både stå på ski, kælke, løbe, klatre og hike på det urbane bjerg på Amager. Næsten som en tur i alperne!

 Hafnia Indoor Challenge
Hvornår: 17. oktober
I samarbejde med Team Junglerun folder der sig søndag den 17. oktober en familieforhindringsbane ud i Hafnia-Hallen i Sydhavnen. Her kan hele familien dyste med i de sjove udfordringer og samarbejdsøvelser.

 Legepladser
Der er ingen, der siger, at dagene skal byde på storslåede oplevelser bare fordi det er ferie. Måske I bare skal brænde krudt af på en anden legeplads, end dem I plejer at besøge? 
Find inspiration her: 
- De 7 hemmelige legepladser
- De 7 seje temalegepladser
- De 5 legepladser på byens skoler
- De 3 trafiklegepladser
- De 12 legepladser, der er værd at køre efter

FILM, SHOW OG TEATER

'Vildheks' på Bellevue Teatret
Hvornår: 10.-23. oktober
Unge kæmpetalenter i tween-hittet Vildheks. Lene Kaaberbøls succesroman får krop og masser af frisk, ung energi med gys, dans og fantasy. Glæd dig til den medrivende fantasy-historie om Clara og hendes venner Oskar og Kahla og alle deres vildvenner.

'Bangebuks' på Reffen
Hvornår: 16.-24. oktober
Nadia, Patrick og deres gode ven Zombie er klar til at underholde hele familien med deres sjove Halloween børneforestilling, der spiller hver dag i ferien på Reffen. Se, om det lykkes heksen Nadia at slippe af med den store vorte på hendes næse.

★ 'Horror Drive Thru' på Reffen
Hvornår: 15., 16., 17., 22., 23. og 24. oktober
Tør I kaste jer ud i årets ultimative horror oplevelse? Hele 30 skuespillere står klar til at skræmme livet af jer med lys, special effects og levende døde på Reffen, hvor I kører igennem det vaskeægte horrorshow på hjul - enten i jeres egen bil, eller i én I lejer på stedet.

'Robin Hood' på Eventyrteatret
Hvornår: 16., 17., 20., 21., 22., 23. og 24. oktober
Giv familien en ekstra eventyrlig tur i Tivoli, når Eventyrteatrets 30 års jubilæumsshow 'Robin Hood' spiller i Glassalen i efterårsferien. Der vil blive taget fra de rige, og givet til de fattige - og billetterne giver selvfølgelig adgang til Halloween i Tivoli. 

LÆS OGSÅ: Efterårets børnevenlige teaterforestillinger

'Mustafas Kiosk' på Anemonen
Hvornår: 15., 16., 17., 19., 20., 21., 22., 23. og 24 oktober
Teater Fantast inviterer de 4-10-årige og deres voksne ind i kiosken, og præsenterer digtene fra Martin Strids moderne børnebogsklassiker. Der vil være en god blanding af musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du rabat på Anemonens forestillinger

'Slik eller ballade' i KU.BE
Hvornår: 23.-24. oktober
Årets hyggeligste Halloween-musical for hele familien har premiere den 23. oktober i KU.BE. 'Slik eller ballade' foregår i fantasilandet Marcipanistad, hvor den tarvelige Prinsesse Bittersød beslutter sig for at indsamle alt slik i riget til sig selv. Mon det lykkes slikbutikejerne og tandlægen at stoppe hende? 

Amager Børneteaterfestival
Hvornår: 16.-24. oktober
Amager Børneteaterfestival fylder børnenes efterårsferie med store historier, magiske rum og underfundige oplevelser. I kan desuden slippe kreativiteten løs i en række værksteder og workshops. 

'FORSVUNDET TIL HALLOWEEN' i biffen
Hvornår: Hele ferien
Tag familien med i biografen til lidt hyggelig uhygge i selskab med den nye danske Halloween-film 'FORSVUNDET TIL HALLOWEEN', hvor søskendeparret Asger og Petra skal fejre Halloween sammen, da Petra pludseligt forsvinder. 

 'Dansefeber' på Det Kongelige Teater
Hvornår: 15.-19. oktober
Bliv bidt af dansefeber, når mere end 60 børn går på scenen i årets børneballet på Det Kongeiige Teater. Forestillingen er en selvstændig fortsættelse af DR's julekalender 'Julefeber', og anbefales til børn fra 7 år. 

UD AF BYEN

Söderåsens Älgpark
Hvornår: 22.-24. oktober
Heya Sverige! Kom på elgsafari med guide, og mød elgene på nært holdi de unikke svenske omgivelser. Efter elgsafarien er der mulighed for at kæle med parkens afrikanske dværggeder, spise muffins og drikke varme drikke i butikken, hvor der også kan købes souvenirs - alt sammen kun en times kørsel fra Øresundsbroen. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 20% rabat i Söderåsens Älgpark

★ Halloween i Birkegårdens Haver
Hvornår: 16.-24. oktober
Der er masser af aktiviteter for hele familien, når I bliver inviteret til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver i Ruds Vedby. Spøgelesejagt, græskarskæring, æselridning og ATV-kørsel blandt andet. Og den 23. oktober kan I deltage i en hyggelig Monsterburger-aften!

Open by night på Observatoriet i Brorfelde
Hvornår: Hele ferien
Gå på opdagelse i alt fra jordens indre og helt ud til Mælkevejen på Danmarks naturvilde opdagelsescenter, som i anledning af efterårsferien holder åbent fra 19-22 for de ultimative oplevelser i mørket. Observatoriet byder desuden på en helt særlig oplevelse - nemlig en overnatning i deres helt nye stjernekigger-shelters!

LÆS OGSÅ: Sjove temahoteller og overnatninger i Danmark

 Tilbage i tiden med Sagnlandet Lejre
Hvornår: Hele ferien
Læg vejen forbi Lejre ved Roskilde, og besøg det seje oplevelsescenter, Sagnlandet Lejre. Her finder I Danmarks største vikingehal, og kan opleve Danmarkshistorien på egen krop gennem de mange interaktive aktiviteter fra stenalderen, jernalderen og vikingetiden.

LÆS OGSÅ: Kom helt tæt på Danmarkshistorien i efterårsferien

Find de mange kæmper og trolde
Hvornår: Hele ferien
Skattejagt er altid et hit hos ungerne - så hvorfor ikke kombinere det med lidt frisk luft og en tur i naturen? Thomas Dambo har bygget en række trolde og kæmper, der gemmer sig over hele verden - også i København og omegn. Hvor mange mangler I at spotte?

Gådefuld efterårsferie på Esrum Kloster
Hvornår: 16.-22. oktober
Besøg Esrum Kloster & Møllegård i ferien, hvor en verden af gåder, koder og hemmeligheder folder sig ud i de hstoriske omgivelser. Prøv det helt nye gådespil 'De hvide munkes hemmelighed', og lav sjove aktiviteter med hemmeligheder og gåder. Besøg desuden udstillingerne, caféen og børneladen.

 Efterårsferie i Knud Rasmussens hus
Hvornår: 16.-24. oktober
Hvordan var det mon at være barn i det kolde nord før i tiden? Tag en tur til Knud Rasmussens hus i dejlige Hundested i løbet af efterårsferien, og besøg museet, hvor hele familien kan få et indblik i, hvordan livet var på Knud Rasmussens tid. 

 Drømmedag for børnene på Grennesminde
Hvornår: 24. oktober
Lav jeres egne drømmefangere, der beskytter mod uhyggelige drømme, hør drømmefortællinger og leg lege om drømme og en masse andet magi, når Grennesminde inviterer til drømmedag for børn i efterårsferien. 

Halloween i BonBon-Land
Hvornår: Hele ferien
Køb Trick & Treat-poser, prøv seje forlystelser, besøg de populære spøgelseshuse og mange andre Halloween-aktiviteter i BonBon-Land i efterårsferien. Der vil både være noget på programmet for de modige og de mindre modige.

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 25% rabat i BonBon-Land

Efterårsferie på Falkonergården
Hvornår: 16.-24. oktober
Bliv fascineret af rovfuglenes univers, når Falkonergården i Fredensborg inviterer til efterårsferie med udvidede åbningstider. Både falke, ørne og store amerikanske musvåger er klar til at give lidt af et show på de daglige forevisninger. 

 

Få svar på dine spørgsmål

Hvornår er det efterårsferie?
Efterårsferien falder som altid i uge 42. I år går ungerne altså på ferie fredag den 15. oktober, og starter i skole igen mandag den 25. oktober. 

Hvornår er det Kulturnatten?
Kulturnatten falder på fredagen op til efterårsferien. Altså fredag den 15. oktober fra kl. 18:00. 

 

Holder du eller en du kender ferie i Aarhus? Se den store efterårsguide til Aarhus og omegn.

 

 

Fotos: 1) Postyrium, Det Kongelige Teater 2) Tivoli, foto: Anders Bøggild 3) Amager Centret 4) Det Kongelige Bibliotek 5) Lumagica 6) ByOasen 7) FRB.C 8) Frilandsmuseet 9) Statens Museum for Kunst 10) 'Klimatopia', Experimentarium 11) Den Hirschsprungske Samling 12) Rosenborg Slot 13) Caroline Gruth Hemmingsen 14) Stephanie Mielnicki 15) Børnemuseet 16) CopenHill 17) 'Vildheks', Bellevue Teatret 18) 'Robin Hood', Eventyrteatret 19) Amager Børneteaterfestival 20) Söderåsens Älgpark 21) Sagnlandet Lejre 22) Knud Rasmussens Hus 23) Falkonergården PR Foto