Her kan du hilse på julemanden i København og omegn

Ho-ho-ho! Tror dit barn på julemanden? Så læs med her, hvor vi guider til steder, I kan møde ham! Fortæl ham jeres ønsker, få taget et billede og kom i rigtig julestemning!

Foto: Christoffer Anias Sandager / Tivoli
2. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Romeika Cortez

Tivoli

Hvornår?  Den 18. november - 23. december

Traditionen tro kan I møde julemanden, når Tivoli slår dørene op til jul. Kig forbi hans flotte stue på Plænen, hvor han er flyttet ind i sit nye imponerende og smukke hus. Julemanden har spidset blyanten og har den store huskeseddel klar, så kom og fortæl ham, hvad I ønsker jer til jul. I kan også få taget et foto sammen med ham til 70 kr.

Julemarkedet på Kongens Nytorv

Hvornår? Hver lørdag kl. 13 i perioden 4. november - 21. december

Hver lørdag dukker julemanden op blandt gløgg, æbleskiver, stearinlys og hjemmestrik på det hyggelige julemarked på Kongens Nytorv. Ønsk ham en glædelig jul og snup et billede sammen ganske gratis!

Julemarkedet på Højbro Plads

Hvornår? Hver dag kl. 15-18 i perioden 4. november-21. december

Mød den rare julemand på julemarkedet i hjertet af København. Lad børnene hviske deres julegaveønsker til ham, aflevere deres ønskeseddel og fået taget et billede sammen med ham – helt gratis.

City2

Hvornår? Hverdage kl. 15-18 og weekender kl. 12-15 i perioden 10.-23. december

Kig forbi City2 - her går julemanden nemlig rundt i centret og hilser på alle de glade gæster! Og endnu bedre: han er i gavehumør, og deler julegodter ud til alle børn, han kommer forbi. 

Julemarkedet i Hillerød

Hvornår? Udvalgte dage i december

Ta' ud af byen, og besøg det smukke julemarked, der ligger på Torvet lige ved den smukke Slotssø og med udsigt til Frederiksborg Slot i Hillerød. Her kan I gå på opdagelse i hyggelige julehytter, besøge den store skøjtebane omkranset af juletræer og selvfølgelig hilse på selveste julemanden! I kan endda også opleve julemandens antikke kane fra slutningen af 1800-tallet!

Frederiksberg Centret

Hvornår? Lørdage og søndage i december

Skal I på julegaveshopping, er der god grund til at sætte kursen mod Frederiksberg Centret. Alle lørdage og søndage i december kan I nemlig møde julemanden og nissemor på plan 1, 2 og 3, hvor de deler søde sager ud til alle børn.

Lyngby Storcenter

Hvornår? 7. november - 23. december

Julemanden har helt ekstraordinært åbnet dørene til sit hus, så du kan se, hvordan han bor! Besøg den spektakulære udstilling fyldt med sne, gaver, nisser og ikke mindst julemandens flotte kane på Globetorvet i Lyngby Storcenter. Du kan også møde selveste julemanden i centret hver weekend frem til jul. Du kan både få taget billeder med ham og aflevere din ønskeseddel i hans postkasse.

Foto: Lyngby Storcenter

Guiden opdateres løbende...

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben