Hvem sidder egentlig bag tasterne på Børn i byen? - Læs med her, og mød redaktionen!

Kort om Børn i byen
Caroline Meldgaard lancerede Børn i byen København i 2008 og Børn i byen Aarhus i 2010. I dag er Børn i byen Danmarks største online guide til børnefamilier, og inspirerer hver måned tusinder af familier til nye børnevenlige steder, aktiviteter og udflugter.

Børn i byen værner om de lokale, små begivenheder, som giver nærvær og oplevelser for børnefamilierne i det daglige. Vi brænder for børnekultur og formidler både det brede, det skæve, og det overraskende. Fordi vi tror på, at vores børn har brug for at se verdens mange facetter og sprækker, for at kunne begribe den og begå sig, når de bliver voksne.

Personerne bag


Caroline Meldgaard - CEO
Caroline M er direktør og grundlægger af Børn i byen, og bor i en haveforening på Amager. Når hun ikke arbejder i Børn i byen huset, arbejder hun gerne på byens cafeer, bænke eller på en legeplads, hvis solen titter frem – hun er nemlig solelsker med stort S. Derudover elsker Caro at vinterbade, og gør det også med sine børn og bonusbørn.


Caroline Hemmingsen – Redaktør
Caroline H er redaktør på Børn i byen, og er netop emigreret fra Østerbro til Ringsted, hvor hun er i gang med at totalrenovere en gammel murermestervilla fra 1944 med sin mand. Caroline synes selv hun er verdensmester i at lave pizzaer, og så elsker hun Instagram og visuelle medier generelt.


Rikke Reffelt – Kommunikation og markedsføring
Rikke står for at markedsføre Børn i byen Klubben, og skriver også en hel del guides. Hun har to drenge fra henholdsvis 2012 og 2015, som hun ofte løber rundt efter på byens legepladser. Rikke er absolut fan af is og har sat sig for at nå igennem alle byens lækre isbarer – listen er lang! 


Rikke Hollegaard - Klubkoordinator og journalist
Rikke er Børn i byens nye klubkoordinator og journalist, som starter efter sommerferien.


Alberte Cornelius – Kommunikation og SoME
Alberte står for Børn i byens Instagram profil, hvor hun hver dag poster inspiration til hvad, I kan lave. Hun bor på Amager med sin kæreste og lille dreng, og er pt. på barsel. I kan finde Alberte på byens bedste barselscaféer og som fast inventar til babyonsdag. 


Christina Smedegaard - Skribent i Aarhus
Christina er skribent hos Børn i byen Aarhus, mens hun studerer medievidenskab ved Aarhus Universitet. Når hun ikke studerer, skriver artikler eller opdaterer kalenderen, er hun højst sandsynligt ude at rejse og opleve nye eventyr. Andre passioner inkluderer binging af tv-serier, familietid og vennehygge samt fotografering af flotte landskaber.

 

TIP: Få også Caroline Meldgaards historie om tilblivelsen af Børn i byen i LIME.