Hvem sidder egentlig bag tasterne på Børn i byen? - Læs med her, og mød redaktionen!

Kort om Børn i byen
Caroline Meldgaard lancerede Børn i byen København i 2008 og Børn i byen Aarhus i 2010. I dag er Børn i byen Danmarks største online guide til børnefamilier, og inspirerer hver måned tusinder af familier til nye børnevenlige steder, aktiviteter og udflugter.

Børn i byen værner om de lokale, små begivenheder, som giver nærvær og oplevelser for børnefamilierne i det daglige. Vi brænder for børnekultur og formidler både det brede, det skæve, og det overraskende. Fordi vi tror på, at vores børn har brug for at se verdens mange facetter og sprækker, for at kunne begribe den og begå sig, når de bliver voksne.

Personerne bag


Caroline Meldgaard - CEO
Caroline M er direktør og grundlægger af Børn i byen, og bor i en haveforening på Amager. Når hun ikke arbejder i Børn i byen huset, arbejder hun gerne på byens cafeer, bænke eller på en legeplads, hvis solen titter frem – hun er nemlig solelsker med stort S. Derudover elsker Caro at vinterbade, og gør det også med sine børn og bonusbørn.


Caroline Hemmingsen – Redaktør
Caroline H er redaktør på Børn i byen, og er for nyligt emigreret fra Østerbro til Ringsted, hvor hun er i gang med at totalrenovere en gammel murermestervilla fra 1944 med sin mand. Caroline synes selv hun er verdensmester i at lave pizzaer, og så elsker hun Instagram og visuelle medier generelt.


Rikke Reffelt – Kommunikation og markedsføring
Rikke R står for at markedsføre Børn i byen Klubben, og skriver også en hel del guides. Hun har to drenge fra henholdsvis 2012 og 2015, som hun ofte løber rundt efter på byens legepladser. Rikke er absolut fan af is og har sat sig for at nå igennem alle byens lækre isbarer – listen er lang! 


Rikke Hollegaard - Klubkoordinator og journalist
Rikke H er Børn i byens klubkoordinator og journalist. Hun står bl.a. for at arrangere babyonsdage og elsker at invitere Børn i byens klubmedlemmer til babyrytmik og foredrag i Børn i byen Huset. Rikke bor på Nørrebro sammen med sin kæreste og søn på halvandet år. De bor lige over for Assistens Kirkegården og tager derfor ofte et smut forbi den gule mur, når der er brug for et afbræk fra byens travlhed.


Alberte Cornelius – Kommunikation og SoME
Alberte er pt. på barsel, men står normalt for Børn i byens Instagram profil, hvor hun hver dag poster inspiration til hvad, I kan lave. Hun bor på Amager med sin kæreste og lille dreng. I kan finde Alberte på byens bedste barselscaféer og som fast inventar til babyonsdag. 


Julie Hedelund
Julie er bosat i det nordlige Aarhus med sin kæreste og søn på knap tre år. Hendes fornemmeste opgave er at skrive artikler og opdatere Børn i byens kalender for Aarhus. Foruden dette er hun kandidatstuderende på Nordisk Sprog og Litteratur med tilvalg i Film og medier ved Aarhus Universitet. Julie holder af at bruge tid i køkkenet med sin søn, motionere i skoven og er vel nok regerende Jyllandsmester i at bælle kaffe.

 
Rasmus Cornelius - Fotograf og grafiker
Rasmus er Børn i byens helt egen dygtige fotograf. Rasmus formår altid at få et smil frem hos os, når der skal tages fotos - selv på en kold, grå dag. Rasmus tager både fotos af redaktionen, velkomsttilbud og børnevenlige events i byen, og så står han også for en stor del af Børn i byens grafiske opgaver.

Jakob Skjerning - Programmør
Jakob er Børn i byens tjekkede programmør og har været med helt fra starten. Det er blevet til flere hundrede linjer af kode og mange redesigns gennem tiden. Når Jakob ikke koder på Børn i byen, tester han legepladser i Kolding, hvor han bor sammen med sin familie. 
 

Eventteamet
Foruden medarbejderne på redaktionen, har Børn i byen også et supersejt eventteam, som I vil kunne møde til VIP-lagersalg, forpremierer og andre events i byen.

TIP: Få også Caroline Meldgaards historie om tilblivelsen af Børn i byen i LIME.