Lyserøde spots: Her kan I se på kirsebærtræer i København

De flotte lyserøde kirsebærtræer, som hvert år tiltrækker hundredvis af tilskuere, springer snart ud og melder forårets ankomst. Vi har fundet 5 lyserøde spots i byen, som I skal holde øje med.

24. april 2023
Af Nanna Enevoldsen
Bispebjerg Kirkegård. Foto: Romeika Cortez

Bispebjerg Kirkegård

En af de allermest populære destinationer for Københavnerne, når der skal beundres kirsebærtræer, er Bispebjerg Kirkegård i Nordvest. Her findes en hel allé af lyserøde træer, som danner en passage for de mange besøgende. 

Langelinje Park

I Langelinje Park på Østerbro er der fyldt med kirsebærtræer, som danner et lyserødt loft af blomster, når vi rammer foråret. Her kan man med fordel slå sig ned på et tæppe og ligge og betragte træerne. 

Sønder Boulevard

På skønne Sønder Boulevard er der også rig mulighed for at få et glimt af de populære, lyserøde træer. Boulevarden er nemlig udstyret med en stribe af kirsebærtræer, som kan nydes fra den solrige plads.

Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegård er et tilløbsstykke for mange, både turister og københavnere, når den første forårssol melder sin ankomst. Her kan nogle af de berømte danskeres grave findes, bl.a. H.C. Andersens. Der er desuden masser af grønne områder, som man kan slænge sig på - flere med kirsebærtræer.

Kongens Have

I hjertet af København, findes Kongens Have. Også her er der adskilllige kirsebærtræer som kan nydes fra et tæppe, eventuelt i selskab med en picnickurv.

Foto: Romeika Cortez
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben