Assistens Kirkegård

Assistens 20copy normal620
Assistens Kirkegård
Kapelvej 4
2200 København N
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Når man ikke lige bruger Assistens Kirkegård som picnic-plet eller barnevogns- og cykelrute, er den sjove og ret rodede kirkegård bag den lange, gule mur langs Nørrebrogade et godt udgangspunkt for en snak om livet og døden. Besøg for eksempel H.C. Andersens grav – eller hvad med fysikerens Niels Bohrs eller rapperen Natasjas?

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Camilla

Spændende sted at gå en tur med ungerne. Der er mange gamle spændende historier forbundet med stedet, navnlig på den gamle kirkegård... Og så kan man jo finde "kendte gravsteder".

Birgitte

Skøn park at nyde en bid mad, gemmeleg eller fangeleg.
åhh den sommer nærmer sig med små skridt og der danner sig gode minder og billeder inde i hovedet.
Et besøg værd!!

Pia

Sikke en oase af gode gemmesteder. Helt perfekt til god venindesnak, eksamenslæsning eller middagslur

Natascha

Absolut et af vores foretrukne steder at gå tur med vognen eller løbende børn - Assistensen er så velholdt, at det er et fornøjelse for alle sanser at boltre sig, eller spise madpakker, eller slappe af på et tæppe el.lign.

Eller prøv at fortsætte tværs igennem kirkegården ned til legepladsen i Hans Tavsens Park (mener jeg den hedder) - den er ihvertfald et hit hos vores den ældste ;-)

Betina

Må indrømme at det ikke liiiige er et sted jeg går tur med tøsen...

Der er meget kultur gemt på den kirkegård...og til kulturnatten i Oktober er det spændende at få en rundtur...

Kanya Natasja

Midt på det pulserende Nørrebro! Og så er der helt fredeligt. Her kan man gå ture, holde picnic, lege, løbe, kysse osv. Faktisk fungerer kirkegården som have for alle de folk, der bor i lejlighed på Nørrebro, men der virker alligevel aldrig proppet. Man kan både finde lune solpletter og skygge til barnevogne - og være heldig at se et egern.
Man kan også vælge at forholde sig til, at der rent faktisk ligger folk begravet og få en snak om H.C. Andersen og de andre rødder. For min venindes dreng på 5 år var en tur på kirkegården en hyggelig anledning til at tale om døden (jo, det kan man faktisk godt). Ved en af gravene sagde han: "Se, den mand, der er begravet der, var nok rigtig tyk, for der gror mange blomster nu!"

Ingrid

Dejlig park med masser af gemmesteder. Godt sted at få en pause fra byen.